Krusa kirjutas:Burns, ma sain Suzude saladusele ligi
Assaaaa krt...Üritasime küll varjata aga näe, võta näpust. Aga no nii sportlikust huvist küsiksin, mis see siis oleks. Et kui sa äkki millestki valesti aru said siis ma võiksin ju veel korra sulle selle teema üle rääkida
NB! Ja saada mulle priva sõnum, kes meid sisse rääkis. Pean temaga tõsiselt rääkima.
Krusa kirjutas:Burns, ma sain Suzude saladusele ligi
Assaaaa krt...Üritasime küll varjata aga näe, võta näpust. Aga no nii sportlikust huvist küsiksin, mis see siis oleks. Et kui sa äkki millestki valesti aru said siis ma võiksin ju veel korra sulle selle teema üle rääkida
NB! Ja saada mulle priva sõnum, kes meid sisse rääkis. Pean temaga tõsiselt rääkima.
Hull papp on vahel, kahjuks ei saa avalikustada
No mis summadest on jutt, maksan rohkem. Kusjuures ma ise kahtlustan Kiilakassi, viimasel testil Montes ta oli selline imelik, ei maitsenud toit, ei sobinud rehvid jne...
Krusa kirjutas:Täna on peale viimast testrallit plaan u. kella 22st hooaega sõita.
Alates Mehhikost per SS 10min, siis jõuab kaugemale... kõik on teretulnud
Burns kirjutas:
Hull papp on vahel, kahjuks ei saa avalikustada
No mis summadest on jutt, maksan rohkem. Kusjuures ma ise kahtlustan Kiilakassi, viimasel testil Montes ta oli selline imelik, ei maitsenud toit, ei sobinud rehvid jne...
Vaatan, et tiimi sisesne kliima on hea enne hooaja algust
Krusa kirjutas:Täna on peale viimast testrallit plaan u. kella 22st hooaega sõita.
Alates Mehhikost per SS 10min, siis jõuab kaugemale... kõik on teretulnud
mis mõttes hooaega? kuda asi välja hakkab nägema?
Sõidame järjest iga maa katsed läbi niipalju kui viitsib ja jaksab.
Nu ega Team RS ka ei maga ja see saladus sai samuti üles ostetud väga suure summa eest :D
Ei tea kas Suzudel on rahalised raskused, et saladusi müüvad :D:D
Heix kirjutas:Nu ega Team RS ka ei maga ja see saladus sai samuti üles ostetud väga suure summa eest :D
noortel pilootidel on raha otsas aga pidu on vaja panna
Heix kirjutas:Nu ega Team RS ka ei maga ja see saladus sai samuti üles ostetud väga suure summa eest :D
Praegu on vist ainult spekulatsioonid, et Suzud parseldavad infoga...
noortel pilootidel on raha otsas aga pidu on vaja panna
Ma juba vana mees, Kiilakass on see kellel veri vemmeldab. Aga loodame, et esimeseks ralliks on kõik ok
Praegu on vist ainult spekulatsioonid, et Suzud parseldavad infoga...
tundub et ka rahaga Noortel pole pappi, müüvad inffi ja teevad pidu. Tundub et Burnsil veel on, kuna tahab rohkem pakkuda väärt info eest
Huvitav kui palju Burns ja Suzu välja käiks kui ma ütlen mis tegema peab, et veel kuni 2sekki igalt katselt maha saab?
PS. Kusjuures vahet ei ole mis aegu sa preagu sõidad.
Ma arvan, et tegu on mentaalse trikiga, kus kõik aetakse pöördesse ja siis ei tea keegi kuhu sõidab. Aga eks siis ole näha. Yhinen u 22.00 ajal täna kahjuks, mitte et ei julge koos sõita, aga aega napib. Hooaja proovimise vastu pole midagi. Olen käsi
Krusa kirjutas:Huvitav kui palju Burns ja Suzu välja käiks kui ma ütlen mis tegema peab, et veel kuni 2sekki igalt katselt maha saab?
PS. Kusjuures vahet ei ole mis aegu sa preagu sõidad.
Midagi ei käi välja, ise avastamisrõõm on see kõige suurem. Aga ega minu lagi on varsti käes ka, müts maha nende ees, kes veel kaks sekki kiiremini saavad.
NB! Krusa sa siin mainisid, et üritad võrdsed meeskonnad teha aga no WRC hooaja 2 ja 3 ühes meeskonnas
Ja ega tegelikult vahet polegi, kuna see niikui nii rohkem funny pärast.
ardc kirjutas:asi hakkab siin meenutama juba F1 hooaja algust
kõik püüavad kõiki infoga üleküllastada ja tegelt tuleb välja et kellelgi polegi mingit inffi, iccc
Burns kirjutas:NB! Krusa sa siin mainisid, et üritad võrdsed meeskonnad teha aga no WRC hooaja 2 ja 3 ühes meeskonnas
Tiimi soovid avaldasid kõik ise, välja arvatud viimased liitujad keda olen üritanud jagada jõudude jagamise põhimõttel.
Burns kirjutas:NB! Krusa sa siin mainisid, et üritad võrdsed meeskonnad teha aga no WRC hooaja 2 ja 3 ühes meeskonnas
Tiimi soovid avaldasid kõik ise, välja arvatud viimased liitujad keda olen üritanud jagada jõudude jagamise põhimõttel.
Selge, ja nagu ma juba ütlesin, ega meil asi mõisa peale käi vaid rohkem sellepärast, et kõigil oleks lõbus! Ning mida rohkem meid seal on seda lahedam. Üritan ka täna testrallist osa võtta. Kahju, et ma variarallit ei saa kaasa teha ega teie seda maraton sõitu Kuradi lollilt praegu jookseb see töögraafik mul
Selge, ja nagu ma juba ütlesin, ega meil asi mõisa peale käi vaid rohkem sellepärast, et kõigil oleks lõbus! Ning mida rohkem meid seal on seda lahedam. Üritan ka täna testrallist osa võtta. Kahju, et ma variarallit ei saa kaasa teha ega teie seda maraton sõitu Kuradi lollilt praegu jookseb see töögraafik mul
Burns, saladuskatte all võin öelda, et hetkel käivad läbirääkimised ühe välissõitjaga kes peaks päris palju elevust tooma.