kiilakass kirjutas:Küsimus kõigile kuidas MOnte testimine läheb?
ega see monte pole mulle eriti kunagi meeldind ning need junnid on ka valusad junnid, nii et ma ei viici isegi testida vaid loodan et kedagi kohale ei tule ja kõik matsu panevad
RFCO TEADAANNE
Kolmapäeval 30.August.2006 kell 21.00 WRC:Evolved JWRCviimane testralli Rallye de France-Tour de Corse. Variaralli WRC klassiga, maa selgub stardis.
Tuba "RF" või "rf"
Päss "kiisu"
See saab olema viimane võimalus kõik koos pingevabalt üksteisest mõõtu võtta kuna uue hooaja alguseni on jäänud 9päeva ja, siis hakkab armutu võitlus punktide eest. Nagu ma siiani näinud(netis ikka näidatakse kohati ulmeaegu) olen, siis JWRC tiitlit jahivad enamus sõitjad. Igaljuhul jaksu kõigile.
QJU2 kirjutas:Kui rahvast rohkem tuleb võib ju teamis 3 sõitjat olla. Seljuhul enne igat rallit nimetatakse 2 sõitjat kes sõidavad ka teami puntide eest. See pole küll mingi uudis, kui mõte seegi ...
et puudu on veel kaks sõitjad Renoo ja Swift tiimis. Kui need täis tulevad ja tiimidele pealikud määrata kes vastavad korraldused annavad, siis võib see isegi toimida.
Seni kuni sõitjaid juurde ei tule jätkame vanaviisi e. kaks parimat saavad tiimipunkte.
kiilakass kirjutas:Mind ikka teeb küll nt eila kui sõitsime rootsit ja peale seda monte ss3 siis monte oli täiesti metsas.Ma harjun liiga kiiresti...
Kui sul Monte hiljem täitsa metsas oli siis ma pigem kaldun arvama, et sa harjud aeglaselt. Mitte kiiresti. Kui kiiresti siis sa paneks kohe Montes ka. Vat see on asi millest ma pole aru saand, et kuidas on nii, et ühel rallil oled kiire ja teine kohe täitsa metsas.
Stabiilsus seltsimehed!!
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
kiilakass kirjutas:heh nii et kui ma harjutan monteks aga vahepeal sõidan kas mõne teise klassiga või mõnel teisel rajal siis kohe monte tunnetus läinud
ei aga mul oli nii et kui harjutasin juniga monte ss3-e siis vahepeal võtsin korraks wrc auto ja tegin teisel läbimisel oma eelmisele rekordile 3- sekiga ära.. tekib kysimus mida ma siis treenisin?
Matthiew kirjutas:ei aga mul oli nii et kui harjutasin juniga monte ss3-e siis vahepeal võtsin korraks wrc auto ja tegin teisel läbimisel oma eelmisele rekordile 3- sekiga ära.. tekib kysimus mida ma siis treenisin?
Krusa kirjutas:Burns, ma sain Suzude saladusele ligi
Assaaaa krt...Üritasime küll varjata aga näe, võta näpust. Aga no nii sportlikust huvist küsiksin, mis see siis oleks. Et kui sa äkki millestki valesti aru said siis ma võiksin ju veel korra sulle selle teema üle rääkida
NB! Ja saada mulle priva sõnum, kes meid sisse rääkis. Pean temaga tõsiselt rääkima.
Täna on peale viimast testrallit plaan u. kella 22st hooaega sõita.
Alates Mehhikost per SS 10min, siis jõuab kaugemale... kõik on teretulnud
Tahtsin küsida, et kes ja miks niisama kinniseid e.pässitud tubasid teeb? Kas kardate lutti saada?
Siiani oleme ju ainlt võistluse ajaks toad pässi alla pannud.