Nii ei lähe, aga parim variant spordile oleks, kui Breen ja Evans teevad terve aasta ja Suninen pooliku M-Spordis. Saavad esimesed kaks veel ühe võimaluse või vähemalt kätte soojas hoida.
>
0
Viimati muutis miro, 15 Dets 2018, 21:01, muudetud 1 kord kokku.
Ee, kus? Kunagi samal ajal, kui Loeb ütles, et aitab kah? Seda ma mäletan...siis ta ostis Polo, millega ta sõitis Hispaanias ja lubas peale Rootsi rallit pojale anda (üks on kirjas). Ma ei usu midagi vana enam.
-huviline2- kirjutas:Ee, kus? Kunagi samal ajal, kui Loeb ütles, et aitab kah? Seda ma mäletan...siis ta ostis Polo, millega ta sõitis Hispaanias ja lubas peale Rootsi rallit pojale anda (üks on kirjas). Ma ei usu midagi vana enam.
Samas ega jah, neid hulle norrakaid ei tea tõesti kunagi.
Petteril oli üsnagi emotsionaalne aasta. Tegi väga kõva comebacki, tasub järgi vaadata. Youtubes rallikrossi etapid üleval.
Nii ei lähe, aga parim variant spordile oleks, kui Breen ja Evans teevad terve aasta ja Suninen pooliku M-Spordis. Saavad esimesed kaks veel ühe võimaluse või vähemalt kätte soojas hoida.
Ilmselt on Sunineni eest ikka veel makstud. Sellepärast ongi tema koht kindel.
Kas ja kui palju Evans ja Breen sõidavad ei ole teada aga Suninen sõidab terve hooaja. Timo Jouhki ütles juba hooaja keskel, et tema kundeded Latavala ja Suninen sõidavad 2019 terve WRC hooaja.
Kui Jouhki nii ütles, siis ta maksab ja sõidetakse...Wilson ju kliendiprogrammiga taasalustama pidi. Kui M-Sport sõidab (seis on siiski lubav, Suninen ka juba ainsa sõitjana testib).
Eks siin ole ikka lojaalsus kohalikule sponsorile, kes on jätkuvalt tänagi lojaalne tema vastu. Naljakas, kui mitte võimatu kodumaal promoda Hyundaid ja kasutada Hyundaisid ning siis WRCs mingit teist tootjat esindada. Eelmine aasta rääkisid, et Hyundai NZ ostab talle teised 6-7 rallit lisaks ja saab täishooaja nii. Huvitav, et tänavu läbi pole käinud.
mkm kirjutas:Mul on Neuvillest veits nagu kahju. Aasta esimene pool väga ok aga teine pool lagunes täitsa ära. Nüüd kui tiimiga on liitunud nii kõva tegija, siis tundub Neuville jälle mitte keegi. Peab hakkama jälle nullist tõestama,et tema on tegelikult kõige kiirem. Loodame, et tüüp psühholoogiliselt vastu peab.
Samas kui vaadata 2019 meeskondliku tiitlit, tundub Hyundail veidi stabiilsem seltskond koos olema kui Toyotal.
Põnev saab igaljuhul olema.
mkm kirjutas:Mul on Neuvillest veits nagu kahju. Aasta esimene pool väga ok aga teine pool lagunes täitsa ära. Nüüd kui tiimiga on liitunud nii kõva tegija, siis tundub Neuville jälle mitte keegi. Peab hakkama jälle nullist tõestama,et tema on tegelikult kõige kiirem. Loodame, et tüüp psühholoogiliselt vastu peab.
Samas kui vaadata 2019 meeskondliku tiitlit, tundub Hyundail veidi stabiilsem seltskond koos olema kui Toyotal.
Põnev saab igaljuhul olema.
Kellele Neuville midagi tõestama peab?
Kõikidele, sest jutu järgi oli ta poole hooaja peal juba meister ja ilmselt arvab siiani, et oleks pidanud saama.
Mõtlesingi, et päris topski peaks peast olema, kui maksta WRC sarjale peale selle tootjate garanteeritud viimase koha eest.Järgmisel hooajal läheb WRC sarjal M-Sporti rohkem vaja kui M-Sportil WRC sarja. Võib olla üritabki sealt maksimumi välja pigistada, ma küll üritaks.
Fordil maailma mastaabis ju väga kehvasti ei lähe (pääsend kõigist jamadest erinevalt oma konkurentidest) - võiks õla alla panna. Saaksid Pontuse ja Paddoni kampa võtta.
Tegelikult ikka läheb, müük ei edene nii nagu võiks ja koondatakse töötajaid. Ja no kui Ford ei pannud õlga alla tiitleid võites, siis õpipoisid vaevalt nüüd motiveerivamad on.
Välismaa foorumis keegi postitas mingi fordi? tegelinski sõnumi, kus ütles , et Ford toestas väga suures osas viimase gen wrc ning nüüd uue R2 ja suvel tuleva R5 arendamist ja tootmist.. Et seda pole küll varem välja öeldud nii otse, kuid jah, nii tegelt on. Väga kahju oleks kui ei tuleks starti 2019..
Aga Madsilt tuleb ilmselt lähipäevil mingi pauküllatus. Mitu päeva twitteris ja instas säutsunud. Et küll lendab kuhugi tööd otsima jne. Öösel tuli säuts :had two meetings today. Another business meeting tomorrow. Maybe it will include some driving as well?