Vaevalt, et ta pushis, lihtsalt tricky koht oli seal, kus teised aeglasemadki pikaks lasid.nsa kirjutas:Tõesti ei mõista millega ta tegeleb, ausalt!!! Polnud mingit põhjust hullu panna. Ikka lasi ennast mõjutada.
Rallijumal
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

Rallifoorum 24/7

Tänaku seiklus SS20-l https://twitter.com/RallysupportNL/stat ... 1971586050
Rallifoorum 24/7

See ongi see koht, kus Mäkineni nõrkus tuleb välja.
Maksimum, mis Mäkineni suust tuleb on "ma arvan, et mehed teavad, mida nad tegema peavad". Peaks aga andma selge korralduse, et Ott lõpetab 1. ja Jari 2.
Nüüd JML pushib esimesel katsel ja kuna olukord on selgeks rääkimata siis Ott peab vastama ja tekibki selline jama, mida kellelgi vaja ei ole.
Lühidalt ... Mäkinenil on veel arenguruumi.
Maksimum, mis Mäkineni suust tuleb on "ma arvan, et mehed teavad, mida nad tegema peavad". Peaks aga andma selge korralduse, et Ott lõpetab 1. ja Jari 2.
Nüüd JML pushib esimesel katsel ja kuna olukord on selgeks rääkimata siis Ott peab vastama ja tekibki selline jama, mida kellelgi vaja ei ole.
I järgu kommentaator

Päris nii see ei ole ikka. Jari ei teadnud ju kui palju Ott kaotab, ühe katselõpu kommentaari järgi ei saa sa seda öelda, ennem kui teine pole lõpetanud.ElvisP kirjutas:See ongi see koht, kus Mäkineni nõrkus tuleb välja.
edit: ja Latvala ei teadnud kui kiiresti Paddon päeva alustab.

Rallifoorum 24/7

V järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

See kommentaar on rumal nii mitmel levelil, et ma tunnen kuidas (mu niigi madal) IQ kukkus veel 3x madalamaks.KidrA kirjutas:Belgia poisi pärast nutmisest on saanud rallifoorumis Mäkineni üle nutmine ja viriseja on siin Neuville, kes üritab endast maksimumi anda ja ei anna alla

Latvala vastas, et ta ei tea, oleneb kui lähedale tuleb Paddon.
Kui Ott oleks Paddoni taha kukkunud siis oleks natuke teine olukord.
Kui Ott oleks Paddoni taha kukkunud siis oleks natuke teine olukord.

Rallifoorum 24/7

Söörlöne!
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7