Muidugi võimalik ju nii oleks aga auto arengu kohapealt ei ole selline varjant hea.
Ma ei tea aga kas meeskondliku tulemuse eest rahasi ei jagata nagu seda tehakse F1-es.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Täna ju viimane päev meeskond registreerida. Mul millegi pärast tunne, et järgmine hooaeg me Fordi tehase punktidele sõitmas ei näe kurb. Aga samas loodan, et mu tunne eksib ja rängalt
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Päris headest allikatest on kuulda olnud, et eeldatavasti alles peale Inglismaa etappi avaldatakse mõned tõelised põhjused, mis on seda pool aastat kestnud hämamist tinginud. Olen päris kindel, et need põhjused üllatavad paljusid. Asi oli hapu juba siis, kui Whitaker päevapealt vallandati, hoolimata sellest, et mees oli justjust sõlminud kolme-aastase töölepingu.
Carlos kirjutas:Päris headest allikatest on kuulda olnud, et eeldatavasti alles peale Inglismaa etappi avaldatakse mõned tõelised põhjused, mis on seda pool aastat kestnud hämamist tinginud. Olen päris kindel, et need põhjused üllatavad paljusid. Asi oli hapu juba siis, kui Whitaker päevapealt vallandati, hoolimata sellest, et mees oli justjust sõlminud kolme-aastase töölepingu.
Njah, kuid kas need põhjused avaldatakse endise WRC meeskonnana???
Mul ka tunne, et Ford ei jätka. See hooaeg saavutati mõningaid arvestatavaid tulemusi F1s, ja võibolla loodetakse järgmisel hooajal paremat. See aga nõuab rohkem raha. Ilmselt, kui Ford jätkab, siis ainult pisikese eelarvega
Tänase Soome TV3 Motor Forumis öeldi,et Ford ei esitanud kogu 2004 WRC sarjas osalemise taotlust. Kahjuks ei kuulnud seda korralikult algusest.Äkki keegi kuulis rohkem?
veteran kirjutas:Tänase Soome TV3 Motor Forumis öeldi,et Ford ei esitanud kogu 2004 WRC sarjas osalemise taotlust. Kahjuks ei kuulnud seda korralikult algusest.Äkki keegi kuulis rohkem?
Ütles, et rahaasjad on vist korras ja ilmselt Ford siiski jätkab järgmine hooaeg.
No kas siis on ainult kolm meeskonda kes täishooaja kaasa teevad- Pesoo, Subaru, Sitikas!
Ülejäänutega erinevad kuulujutud liikvel!
No imelik hooaeg tulemas. Ja ilmselt sellise hooaja meistritiitel ka nii magus pole! Või kuidas?