Rally Sweden III päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Ikka Power punktid ka.
SS24 Hagfors 2 (4.66km) (Power Stage)
1. 1 S. LOEB 2:58.7 (3 punkti)
2. 4 P. SOLBERG 3:03.6 +4.9 (2 punkti)
3. 3 J. LATVALA 3:04.4 +5.7 (1 punkt)
SS24 Hagfors 2 (4.66km) (Power Stage)
1. 1 S. LOEB 2:58.7 (3 punkti)
2. 4 P. SOLBERG 3:03.6 +4.9 (2 punkti)
3. 3 J. LATVALA 3:04.4 +5.7 (1 punkt)
Viimati muutis svs89, 12 Veebr 2012, 15:57, muudetud 2 korda kokku.
http://svstockdigital.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/svstock
Rallijutud Discord'is https://discord.gg/yVqYv2q
http://www.youtube.com/user/svstock
Rallijutud Discord'is https://discord.gg/yVqYv2q
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Oli kena ralli, ootused käisid üles ja alla. Oli rõõmu ja pettumust. Kokkuvõttes tõdesin, et eestimaalt on üks kiire mees rallit sõitmas (mõnikord ka liiga kiiresti, et kaardilugeja järgi ei jõua). Loodame, et Mehhiko teekate on Otile juba kodusem ja rõõmustame rohkem lõpptulemust nähes.
Tänud Ott ja edu!
Tänud Ott ja edu!
Viimati muutis viplala, 12 Veebr 2012, 15:57, muudetud 1 kord kokku.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Üles-alla, taevast põrgusse tiira-taara. See ralli läks jah nii.
Mulle meeldib kõige rohkem see, et Ott on veel noor ja küpsed aastad on tal veel ees. Ja tema selja taga seisab Marko Märtin oma kogemustega.
Aga kõige rohkem meeldib mulle see, et Ott kipub olema sama masti mees nagu näiteks Gilles Villeneuve. Selline ülimalt sihikindel ja jonnakas tüüp, kes endale ja teistele midagi ei andesta.
Saare jonn! Hull saarlane!
Mulle meeldib kõige rohkem see, et Ott on veel noor ja küpsed aastad on tal veel ees. Ja tema selja taga seisab Marko Märtin oma kogemustega.
Aga kõige rohkem meeldib mulle see, et Ott kipub olema sama masti mees nagu näiteks Gilles Villeneuve. Selline ülimalt sihikindel ja jonnakas tüüp, kes endale ja teistele midagi ei andesta.
Saare jonn! Hull saarlane!
Peaks omalt poolt mainima, et Oti hooaja algus meenutab väga Märtini enda Fordi karjääri algust 10 aastat tagasi. Toona siis Monte Carlo debüüdilt (kuna aasta varem Subaruga ju starti ei jõudnudki) kindla peale sõiduga tagasihoidlik 12. koht. Ning seejärel Rootsis juba enne rallit võpsikusse kihutamine ning võistlusest eemale jäämine. Aga seejärel hakkas kõik ülesmäge minema, eks läheb nüüdki.
Esiotsamehi vaadates peaks mainima, et Hirvoneni pole autovahetus eriti mõjutanud - sõidab Citroeniga välja umbes sarnaseid tulemusi nagu Fordigagi. Nii et küllap need masinad siis laias laastus võrdväärsed ole. Kiiruse poolest peaks Loebi pearivaal tiitlile olema Latvala, aga stabiilsust oleks noorel soomlasel vaja enam kui kunagi varem - Montes juba katkestas, seekord vedas võiduka lõpuni välja.
Samas vähemalt ei pea enam Mikkole teed andma ja saab ise n-ö esisõitjana maksimaalseid tulemusi välja sõita.
Aasta esiletõusja on aga ilmselgelt Novikov - kaks rallit järjest väga hea tulemus ning kindlalt lõpuni välja. Hämmastav. Ning ilmselt moodustavad VW 2013 tehasetiimi sõitjatepaari need mehed, kes Rootsis kahekesi suure osa rallist maid jagasid...

Esiotsamehi vaadates peaks mainima, et Hirvoneni pole autovahetus eriti mõjutanud - sõidab Citroeniga välja umbes sarnaseid tulemusi nagu Fordigagi. Nii et küllap need masinad siis laias laastus võrdväärsed ole. Kiiruse poolest peaks Loebi pearivaal tiitlile olema Latvala, aga stabiilsust oleks noorel soomlasel vaja enam kui kunagi varem - Montes juba katkestas, seekord vedas võiduka lõpuni välja.

Aasta esiletõusja on aga ilmselgelt Novikov - kaks rallit järjest väga hea tulemus ning kindlalt lõpuni välja. Hämmastav. Ning ilmselt moodustavad VW 2013 tehasetiimi sõitjatepaari need mehed, kes Rootsis kahekesi suure osa rallist maid jagasid...
Kui sa Mikkelseni silmas pead, siis mina tema võimalustesse ei usu. Kui siis võetakse ta VW noortetiimi noore sakslase või hollandlase kõrvale aga et teiseks sõitjaks, ei usu.jens kirjutas:Ning ilmselt moodustavad VW 2013 tehasetiimi sõitjatepaari need mehed, kes Rootsis kahekesi suure osa rallist maid jagasid...
Keda sina siis VW teiseks sõitjaks pakuksid? Mikkelsen on veel noor, aga värske IRC meister ja väga kiirelt arenenud. Arvan, et praeguseks ei pruugi ta näiteks Hänninenist enam aeglasem olla.KidrA kirjutas:Kui sa Mikkelseni silmas pead, siis mina tema võimalustesse ei usu. Kui siis võetakse ta VW noortetiimi noore sakslase või hollandlase kõrvale aga et teiseks sõitjaks, ei usu.jens kirjutas:Ning ilmselt moodustavad VW 2013 tehasetiimi sõitjatepaari need mehed, kes Rootsis kahekesi suure osa rallist maid jagasid...
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
Ma ise arvan, et võetakse tegelane, kes hetkel WRC rooli ühes tiimis keerab. Aga ega see aeg kus pilt selgemaks muutub ei ole enam kaugel. Kui hakkavad Polo WRC laiaulatuslikumad testid siis võib neist juba omi järeldusi teha, kes sinna kaasatud on ja kes mitte. Kui Ogier üksi põristab seal enamus ajast siis on selge, et eel-leping on tehtud juba mõne teise piloodiga. Kui Mikkelsen on ka sinna kaasatud igakord siis vastupidi.jens kirjutas:Keda sina siis VW teiseks sõitjaks pakuksid? Mikkelsen on veel noor, aga värske IRC meister ja väga kiirelt arenenud. Arvan, et praeguseks ei pruugi ta näiteks Hänninenist enam aeglasem olla.KidrA kirjutas:Kui sa Mikkelseni silmas pead, siis mina tema võimalustesse ei usu. Kui siis võetakse ta VW noortetiimi noore sakslase või hollandlase kõrvale aga et teiseks sõitjaks, ei usu.jens kirjutas:Ning ilmselt moodustavad VW 2013 tehasetiimi sõitjatepaari need mehed, kes Rootsis kahekesi suure osa rallist maid jagasid...