rohkem ikka tehakse. Esimiseks etappiks 5 tükki on võimalik.
Loeb, Ogier, Kimi, P. Solberg peaksid neist 4 olema. Rautenbach võiks siis viies olla kuna tema tahtis ka comebacki teha ju.
Mulle on jäänud üks asi selgusetuks tuleviku suhtes. Nimelt millistel võistlustel siis alates järgmisest aastast võib nende tänaste WRC autodega sõita? Kas MM võistlustel ei või neid üldse olla aga näiteks Eesti meistrivõistlustel võib nendega ka edaspidi sõita? Kusagilt nagu jäi silma, et Gross tahab mingit uuemat Focus WRC'd soetada, aga mis ta siis sellega teeb kui võistelda ei saa? Käib jäärada sõitmas? Kas teoreetiliselt on võimalik, et tuleb a'la Rautenbach järgmisel aastal võtab C4 WRC istumise alla ja saavutab MM rallil üldvõidu Loebi ees?
Vabandan kui see teema on siin läbi arutatud aga mulle pole silma jäänud.
rally kirjutas:Kahju, tegemist oli ikkagi väga kiire rallimehega. WRC oli tal küll väga ebastabiilne sõit kuid N4 autoga sõitis ta küll väga kiiresti ja lõpetas enamus rallid ikka poodiumil.
Jah, tuli kui komeet Põlvarallil oma subaruga - liiga vara võibolla pürgis WRC-sse ja sai kõrvetada, sest need summad on ikka ropud mida seal nö "Magama pannakse"
Ei tea jah, kahju iseenesest, et teda Eestis sõitmas ei näe, oleks hea konkurent meie omadele omas klassis
Mina olen saanud kah niimoodi aru nagu Märtinfänn. Aga Ivar, Rautenbachil poleks vist siis kah lootust, kui Loeb jalgrattaga sõidaks Ühe korra sai Loebist jagu... siis kui Loebiga laupkokkupõrke põhjustas
johunn kirjutas:Mina olen saanud kah niimoodi aru nagu Märtinfänn. Aga Ivar, Rautenbachil poleks vist siis kah lootust, kui Loeb jalgrattaga sõidaks Ühe korra sai Loebist jagu... siis kui Loebiga laupkokkupõrke põhjustas
Eks see näide oli meelega üle võlli keeratud
Ega ma isegi seda tõsimeeli mõelnud
sõltub kas fia annab vanadele vertsudele homologatsiooni või mitte. mina seda värki täpselt ei tea, aga loogish oleks, et annab ja et rahvuslikel meistrikatel võib nendega sõita.
eks see küsimus kerkis jh, et kus meeskonnas see tänaks hakkaks sõitma, kui S2000 sarja järgmine aasta sõita. Tundub, et nüüd on see porbleem lahendatud. Eks kaksi on ikka kergem maailmas läbi lüüa ja kulutusi pooleks teha.