Ma eriti ei usu, et hooaja sellises faasis meeskonna käsklusi jagama hakatakse. See oleks Hirvoneni suhtes väga julm. Ning mõjuks tema eneskindlusele ja uhkusele laastavalt
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Ma eriti ei usu, et hooaja sellises faasis meeskonna käsklusi jagama hakatakse. See oleks Hirvoneni suhtes väga julm. Ning mõjuks tema eneskindlusele ja uhkusele laastavalt
kui midagi öeldakse, siis seda, et ära üle pinguta. ta võtab praegu vist väga suuri riske, sest muidu üleöö Bossest ja Loebist nii palju kiiremaks ei saa.
Petteril on mingid jamad Kaotab vennale juba poole peal 31 sekki.
Bosse on ka hoogu juurde tallanud. Kusjuures Bosse pole sellel rallil ühtagi katse võitu saanud
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
natuke uskumatu,et Hirvonen järsku sellise stabiilse kiiruse on leidnud - ta ka ju varem katseid võitnud,aga siin sõidab kõik katsed väga kiiresti.Loodame,et nii ka jääb sest muidu oligi seal tipus ainult 2 meest.Muidugi võibolla,et see ainult lumel nii,aga lootma peab
Kolin kirjutas:Ma eriti ei usu, et hooaja sellises faasis meeskonna käsklusi jagama hakatakse. See oleks Hirvoneni suhtes väga julm. Ning mõjuks tema eneskindlusele ja uhkusele laastavalt
kui midagi öeldakse, siis seda, et ära üle pinguta. ta võtab praegu vist väga suuri riske, sest muidu üleöö Bossest ja Loebist nii palju kiiremaks ei saa.
Miks mitte kui kohe Legendi hästi paika saad uuel rallil. Aga eks täna tuleb tal veel mõistlikult pingutada, et homme rahulikumalt kruisida
>
0
Tundub, et Subaru võis minna alt ka rehviga. Kasutasid ehk lühikest naela, kuid nagu kommentaaridest tuleb välja, on katsel palju lahtist lund. Seega võidumehed pikema naelaga startijad.
Uskumatu, et Bosse ei ole saanud 11. st katsest ühtegi võitu. Sellist asja pole ammu juhtunud. Samas on saanud katsevõidu Latvala. MIkko teeb elu rallit hetkel