Ma vaatan SS5-da kiiruskatse aegu - Grönu ei pea isegi starti tulema, et tagumisi mehi edestada.
Ja kui homme starti bosse saab, siis punktikoht peaks olema garanteeritud.
Rõõm näha,et Hirvonen suudab konkurentsi pakkuda.Stohl ja Sordo saavad ju kalendriga....Rääkimata"Kui ma punktidele ei sõida siis isa paneb mu nurka põlvili hernestele seisma" M.Wilsonist.
Siim kirjutas:Era wrc-sõitjaid on siin nii vähe, et homme on Grönholmil üsna reaalne punktidele tulla. 20 minutit saaks ta siis katsete eest trahvi
Mis 20 minutit
Nii neljanda, viienda, kuuenda kui seitsmenda katse eest saab 5 minutit trahvi, kokku 20 minutit.
Aga Solbergi hoog kadus korduskatsetega küll täiesti ära. Täna siis Loeb peaks oma teed liikuma, Hirvonen paistab, et hakkab Solbergiga teise koha eest heitlema. Kuigi paistab, et Hirvonen on sel rallil üsna kiire ning teine positsioon võib tal ka ralli lõppedes jääda.
Seis SS7 järel:
1 P. SOLBERG 1:27:44.8
2 M. HIRVONEN +4.8
3 S. LOEB +9.5
4 M. STOHL +1:45.9
5 D. SORDO +2:01.3
6 M. WILSON +2:56.2
7 H. SOLBERG +5:37.3
8 G. MAC HALE +5:37.3
9 T. ARAI +7:22.8
10 R. TRIVINO +8:26.4
Esimesed kolm on teistest pikalt ees. M.Wilson sõidab ka üllatavalt hästi
Ootame Gönholmi rajale tagasi. Just vaatasin Eurospordist, väga õrn see pauk vasakusse külge ei olnudki. Loodetavasti ei juhtu sama, mis Urmo Aavaga Saksamaal 2005 aastal. Aga jah, sõiduga peaks punktide piirimaile jõudma küll. 8. kohal olevale Henningule kaotab 14.24....raskeks läheb, peab lootma kellegi ebaõnnele.
RalliAhto kirjutas:See et Hirv hästi paneb on hea, need kes siiani arvasid, et Hirv ainult suure rahakotiga on saavad lõpuks oma suumulgud kinni toppida.
Eile ei olnud võimalust jälgida ja loen siis nüüd teemat. Tahtsin mainida,et sellised kommentaarid ajavad naerma.