Sardiinia Ralli III päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Peale 14 katset
COMMENTS:
> Good road conditions, especially in the first part of the stage. Slippery and sandy in the second part.
> Much public, well distributed along the stage
Solberg: Wins the stage. Im not at the at
the limit but the fast times come by
themselves.
3 Loeb: We do not take risks. Im satisfied
with the positions.
7 Martin: Front right wheel broken, tyre
exploded. I hurt a stone in the last part of the stage."
5 Gronholm: Im only testing. I start first and
the road is very dirty.
16 Warmbold: Better than yesterday, but we
still have differential problem.
19 Navarra: Im really happy, Im only 2
seconds slower than Duval.
Huvitav mis problemid Warmboldil on, Kas piim läks õhtuks happuks aeglase sõidu peale.....?
COMMENTS:
> Good road conditions, especially in the first part of the stage. Slippery and sandy in the second part.
> Much public, well distributed along the stage
Solberg: Wins the stage. Im not at the at
the limit but the fast times come by
themselves.
3 Loeb: We do not take risks. Im satisfied
with the positions.
7 Martin: Front right wheel broken, tyre
exploded. I hurt a stone in the last part of the stage."
5 Gronholm: Im only testing. I start first and
the road is very dirty.
16 Warmbold: Better than yesterday, but we
still have differential problem.
19 Navarra: Im really happy, Im only 2
seconds slower than Duval.
Huvitav mis problemid Warmboldil on, Kas piim läks õhtuks happuks aeglase sõidu peale.....?
Ralli võib vahest kah teine elu eesmärk olla
Re: aix
Iga tehasemees on poodiumil olnud.aix kirjutas:Hirvonen lajatab Solbergiga ühte aega. Kahju kohe noormehest, et ta katkestama pidi, sealt oleks tulnud reaalne poodium. Kas ta üldse on kunagi poodiumil olnud? Minu teada mitte.
gaas on endiselt laiffi
hirvonen nagu ei ole minu arust veel olnudErki kirjutas:Iga tehasemees on poodiumil olnud.aix kirjutas:Hirvonen lajatab Solbergiga ühte aega. Kahju kohe noormehest, et ta katkestama pidi, sealt oleks tulnud reaalne poodium. Kas ta üldse on kunagi poodiumil olnud? Minu teada mitte.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Kus Hirvonen poodiumil veel oliErki kirjutas:Iga tehasemees on poodiumil olnud.aix kirjutas:Hirvonen lajatab Solbergiga ühte aega. Kahju kohe noormehest, et ta katkestama pidi, sealt oleks tulnud reaalne poodium. Kas ta üldse on kunagi poodiumil olnud? Minu teada mitte.

Go Markko and Michael !!! 

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Enda harimiseks tahaks teada millal ta oli?Erki kirjutas:Iga tehasemees on poodiumil olnud.aix kirjutas:Hirvonen lajatab Solbergiga ühte aega. Kahju kohe noormehest, et ta katkestama pidi, sealt oleks tulnud reaalne poodium. Kas ta üldse on kunagi poodiumil olnud? Minu teada mitte.
Äkki siis kui ta veel Soomes sõitis?aix kirjutas:Enda harimiseks tahaks teada millal ta oli?Erki kirjutas:Iga tehasemees on poodiumil olnud.aix kirjutas:Hirvonen lajatab Solbergiga ühte aega. Kahju kohe noormehest, et ta katkestama pidi, sealt oleks tulnud reaalne poodium. Kas ta üldse on kunagi poodiumil olnud? Minu teada mitte.

gaas on endiselt laiffi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Mingil soome kohalikul võistlusel kindlasti on aga meil käib jutt ikka WRC´stErki kirjutas:Iga tehasemees on poodiumil olnud.aix kirjutas:Hirvonen lajatab Solbergiga ühte aega. Kahju kohe noormehest, et ta katkestama pidi, sealt oleks tulnud reaalne poodium. Kas ta üldse on kunagi poodiumil olnud? Minu teada mitte.
Soome meistrikaid kohalikeks võistlusteks ei nimetaks.Beef kirjutas:Mingil soome kohalikul võistlusel kindlasti on aga meil käib jutt ikka WRC´stErki kirjutas:Iga tehasemees on poodiumil olnud.aix kirjutas:Hirvonen lajatab Solbergiga ühte aega. Kahju kohe noormehest, et ta katkestama pidi, sealt oleks tulnud reaalne poodium. Kas ta üldse on kunagi poodiumil olnud? Minu teada mitte.

gaas on endiselt laiffi