Burns kirjutas:Mina ka õhtul kohal. Eile Krusaga sõites siis sul vist tõesti õiget tunnet polnud. Fiatiga saab palju kiiremini
Tean, et saab, aga ma pole hetkel õige mees sellist kiirust näitamaks. Üritan NZ-s pisut punktilisa saada.
Kait sai meeskonnalt käsu tuua NZ-s esikoht koju ja see käsk oli resoluutne.
Seda kyll!!!Kui ainult tehnika ja närvid vastu peax
Heix kirjutas:Eks kui neti kiiruse ülesse saab siis liitun ka. Kui ei lähe nii nagu soovin siis jääb ka vist homne lahing pidamata.
Mis nüüd lahti?
Lahti see, et sai eile ühendus ära vahetatud Elisa 15Mb vastu kuid arvutisse tuleb ainult 512 Kb. Täna siis tehnikud uuesti koju ja kui asja ei saa siis paha paha.
Eile sai viimane lihv antud ja nagu eelpool mainisin on NZ tõeline loterii kus netiühendus mängib suurt rolli(õnnest jmt ei hakka rääkimagi). Hakkimise põhjus on lihtne, NZ on hooaja üks kiireimaid rallisid. WRC-ga sõites jooksis NZ SS1 päevas korra-kaks kindlasti kokku, mul aga jooksis eile SS1 alles esimest korda kokku
Veel tähelepanek, et millal hakkab hakkima ja ajakadu on vältimatu: kui toas on palju rahvast, üritad tee äärtest liialt lisa napsata.
Zerocold, võta abid maha ja su auto hakkab ka liikuma
Mina ka täna vist 22 stardis. Nõustun eelpool Krusaga, täna saab ralli üks suur õnne mäng olema. Mis puudutab lõikamist siis seda eriti teha ei maksa, eriti kus on mingid teepiirded pandud, neid maha sõites hakkab meeletult hakkima. Aga edu kõigile ja eks see näha ole, kel see närv vastu peab. Ise ei teagi mis taktikat kasutada, kas mitte liigseid riske võtta jne... Riskimata aga Fiatidele vastu ei saa, sellest olen ma juba aru saanud.
Burns kirjutas:Mina ka täna vist 22 stardis. Nõustun eelpool Krusaga, täna saab ralli üks suur õnne mäng olema. Mis puudutab lõikamist siis seda eriti teha ei maksa, eriti kus on mingid teepiirded pandud, neid maha sõites hakkab meeletult hakkima. Aga edu kõigile ja eks see näha ole, kel see närv vastu peab. Ise ei teagi mis taktikat kasutada, kas mitte liigseid riske võtta jne... Riskimata aga Fiatidele vastu ei saa, sellest olen ma juba aru saanud.
Jaa Burns,pead kohe rängalt riskima muidu Fiatte ei võida :(Ja veel ,mina ei alahnda kedagi.Üx näpukas Ja PERSEKELLAD
Burns kirjutas:Mina ka täna vist 22 stardis. Nõustun eelpool Krusaga, täna saab ralli üks suur õnne mäng olema. Mis puudutab lõikamist siis seda eriti teha ei maksa, eriti kus on mingid teepiirded pandud, neid maha sõites hakkab meeletult hakkima. Aga edu kõigile ja eks see näha ole, kel see närv vastu peab. Ise ei teagi mis taktikat kasutada, kas mitte liigseid riske võtta jne... Riskimata aga Fiatidele vastu ei saa, sellest olen ma juba aru saanud.
Jaa Burns,pead kohe rängalt riskima muidu Fiatte ei võida :(Ja veel ,mina ei alahnda kedagi.Üx näpukas Ja PERSEKELLAD
aga krt hea meelega teeks nii et kell 21 prooviks ja 22 ka:D:D:D kuigi tegelikult kardan et enne 22 ei jõua starti.....ja selle aidsi kohta eks ma proovi ilma nendeta sõita ehk tõesti saab paremini liikuma masina
Täielik ebaõnn ja ainult hakkis koguaeg, mis keeras ka sõidujoone tuksi, peale hakkimist olin kas kurvist väljas või sõitsin vastu puud.
Trenni ajad olid küll täitsa võrreldavad esimeste aegadega aga jah...
SS1 suutsin kohe katse alguses mingi künka otsa sõita ja tegin paar uperpalli üle katuse, hea et auto enam vähem terveks jäi. Kaotust esimese ajale 7 sekki. Teised katsed läksin kindla peale juba välja ja eks see näha ole kuidas läks.