WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Ütleme nii, et läks veidi kehvasti kuid õnneks mitte väga kehvastiBurns kirjutas:Krusa õnnitlused sulle. Kartsin hullemat aga näe tulin isegi teiseks veel. Nüüd tuleb Uus-Meremaaks trenni tegema hakata. Jube kiire ralli on, vähemalt SS1 mis ma eile proovisin, pea terve katse täis gaasiga. Aga edu kõigile treeningutel.![]()

Õnne Krusale Mehhiko võidu puhul. Tundub, et ilma viimase katse ebaõnneta oleks ka see ralli läinud Burnsile.
Tehnikasport ja sellega peab kahjuks arvestama, et nii võib juhtuda.
Endale üllatuseks sai teiega koos sõites isegi katsevõidu, mis küll tegelikult läheb kirja Heixile.
ABS 3ndaks ma küll ei osand isegi unistada, et suudan tulla teades kui palju te harjutate.
Igaljuhul tänud, et lasete mul endaga koos meistrikatel kaasa "töristada".
Edu kõigile.
Tehnikasport ja sellega peab kahjuks arvestama, et nii võib juhtuda.
Endale üllatuseks sai teiega koos sõites isegi katsevõidu, mis küll tegelikult läheb kirja Heixile.
ABS 3ndaks ma küll ei osand isegi unistada, et suudan tulla teades kui palju te harjutate.
Igaljuhul tänud, et lasete mul endaga koos meistrikatel kaasa "töristada".
Edu kõigile.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Nju olles kuulnud Krusa käes teie neti trenniaegu on see ikka küll töristamineBurns kirjutas:Vaadates sinu aegu, siis ei ole see midagi nii väga "töristamine"Strike kirjutas: Igaljuhul tänud, et lasete mul endaga koos meistrikatel kaasa "töristada".
Edu kõigile.![]()

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Tänud kõigile õnnitlejatele.
Seda võitu ma nüüd küll ei vääri, aga tehnikasport on kord selline, et alati ei võida kiireim... Ilma ühegi katsevõiduta on kuidagi imelik see karikas riiulile panna.
SS1 suutsin ühe katuse välja võluda ja SS6 vajusin napilt ühele pealvaataja otsa kes oli väga raja ääres peale mida oli paigaltstart paratamatu.
Kolmas RFCO JWRC start võib taas osavõtjate poolest kordaläinuks pidada. Kõik kes finishisse jõudsid said ka punktilisa. Peamine ei ole ju võit vaid osavõtt rõõm võidu sõita. Nagu lõppenud etapp näitas võib ka "vana guru" gaasipedaali üles leida ja imesid teha. Nõrk tehniline ettevalmistus võib võtta vägagi väärtusliku punkti ja kiirus mis üleval oli eelmine etapp ei pruugi olla enam järgmine. Kõik on alles ees ja järjest põnevamaks läheb, sest ees on pimedad ja jahedad õhtud kui midagi muud nii kui nii teha pole kui oma JWRC masinale valu anda...
Jaksu kõigile väga kiirel Uus-Meremaal.
PS. NZ SS1 on väga kerge kokku jooksma, seega saab seal olema suur loterii.
Seda võitu ma nüüd küll ei vääri, aga tehnikasport on kord selline, et alati ei võida kiireim... Ilma ühegi katsevõiduta on kuidagi imelik see karikas riiulile panna.
SS1 suutsin ühe katuse välja võluda ja SS6 vajusin napilt ühele pealvaataja otsa kes oli väga raja ääres peale mida oli paigaltstart paratamatu.
Kolmas RFCO JWRC start võib taas osavõtjate poolest kordaläinuks pidada. Kõik kes finishisse jõudsid said ka punktilisa. Peamine ei ole ju võit vaid osavõtt rõõm võidu sõita. Nagu lõppenud etapp näitas võib ka "vana guru" gaasipedaali üles leida ja imesid teha. Nõrk tehniline ettevalmistus võib võtta vägagi väärtusliku punkti ja kiirus mis üleval oli eelmine etapp ei pruugi olla enam järgmine. Kõik on alles ees ja järjest põnevamaks läheb, sest ees on pimedad ja jahedad õhtud kui midagi muud nii kui nii teha pole kui oma JWRC masinale valu anda...
Jaksu kõigile väga kiirel Uus-Meremaal.
PS. NZ SS1 on väga kerge kokku jooksma, seega saab seal olema suur loterii.
Mina küll punktilisa ei saanud kuigi finishise jõudsinKrusa kirjutas:Kõik kes finishisse jõudsid said ka punktilisa. Peamine ei ole ju võit vaid osavõtt rõõm võidu sõita. Nagu lõppenud etapp näitas võib ka "vana guru" gaasipedaali üles leida ja imesid teha.

Kas ma olen nüüd vana guru ?:)

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
RFLoeb ja Master enam mitte aga Guru küllStrike kirjutas:Mina küll punktilisa ei saanud kuigi finishise jõudsinKrusa kirjutas:Kõik kes finishisse jõudsid said ka punktilisa. Peamine ei ole ju võit vaid osavõtt rõõm võidu sõita. Nagu lõppenud etapp näitas võib ka "vana guru" gaasipedaali üles leida ja imesid teha.![]()
![]()
Kas ma olen nüüd vana guru ?:)![]()
![]()
![]()

Nju RF Loeb ma olin (unistan, et ehk olen praegugi kui trenni teeks ja kaasa sõidaksKrusa kirjutas:RFLoeb ja Master enam mitte aga Guru küllStrike kirjutas:Mina küll punktilisa ei saanud kuigi finishise jõudsinKrusa kirjutas:Kõik kes finishisse jõudsid said ka punktilisa. Peamine ei ole ju võit vaid osavõtt rõõm võidu sõita. Nagu lõppenud etapp näitas võib ka "vana guru" gaasipedaali üles leida ja imesid teha.![]()
![]()
Kas ma olen nüüd vana guru ?:)![]()
![]()
![]()

Kaasa siiski sõidan nö just for fun sest sai ju lubatud, et lõpetan. Kuid eks näis kui mõni meeskond mulle teeb pakkumise ja tunnevad, et ma neid võiks aidata meeskondlikus arvestuses siis miks mitte. Hetkel kui oleks nö arvestuses oleks kahe ralli peale kaks kolmandat kohta

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Selline jutt lõpeta kohe ära, Suzule vaja punkte tuua Uus-Meremaalt.kiilakass kirjutas:Kas keegi täna muidu netis Uus-Meremaad ka testib tahaks teada kui aeglane olema peab ,et 1 point kätte saada
Mina enne pühapäeva netti ei jõua aga muidu teen trenni küll. See ralli saab ka huvitav olema, kuna autode tippkiirused mängivad siin suurt rolli. Aga Suzud sellega eriti ei hiilga. Muidu on aga taaskord täitsa sõidetav ralli.

Diagnoos- Rallisõltlane