Tervitusi Delfi foorumist "Markko Märtini fännklubi" ! Lugu selline,et seal on siis nüüd üks osaleja saanud hakkama FÄNNISÄRGIGA.Midagi väga põhjapanevat see ei ole ja eesmärk on ju fännklubi loomine,aga asi seegi,mõtlen ma.Hinnaks on asjal öeldud 400 eek-i,aga pidada ka kvaliteetne asi olema. Särgi varuka peale on trükitud fänni nimi.
Nii...mida siis arvavad Rallifoorumi teadurid???
***** ma ütlen....see on nüüd küll s..t nali!!! No ma ei tea,Delfi foorus aadressid üleval ja särk tuleb....siin aga ei midagi!?
No kui keegi ikka tahab üldse neid särgi pilte näha,siis pole muud,kui Delfisse WRC foorumisse ja sealt Markko Märtini fännklubi-siis saate näha ka särke endid!
TÄNKS ERKI!!!
On jah sattunud MARTIN,mitte MÄRTIN....mees ise ütles,et lihtsalt pidur ja proovivärk-teeb ilmselt ümber. Aga äkki peaks Markko ja "Beefi" pildid ka olema!? Või läheb siis särk liiga segaseks ja kirjuks???
Martin-i asemel võiks olla Märtin ja Parki-l peaks olema sama lipp mis autol on ( valge, punase ristiga). Ning lisaks nõustun eelkõnelejatega, et Fordi logod peaksid ka peal olema. Kui need vead parandada võib päris vahva särk tulla. J6udu.
Alates eelmise aasta GB rallist kasutatakse Focuse aknal, Parki nime taga union jacki, ehk Suurbritannia lippu. Seega lipp on särkidel igati õige ja mina küll ei poolda selle vahetamist.
fordi embleem kylge ja tõesti ehk seda fanclub kujundust vähe kohendada ning igati asjalik asi...võib ka linna vahel täica uhkelt kanda
mitte ainult rallit vaadates...kind of a secret society
>
0
Never argue with an idiot, he/she will bring you down to their level, and beat you up with experience....
Kuidas seda särki oleks võimalik saada? Kas tuleb veel mõned muudatused enne kui nö. päris valmis või nii jääbki nagu on EOS iks tahaks sellist särki omada. Me Sparcoga oleks kindlad ostjad. Palju täpne hind ka oleks?
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
kui vaadata rallylive-st pilte,siis selgub,et ford on hakanud parki nime ees jalle inglismaa lippu kasutama.Ka mulle tunduks inglismaa lipp ilusam sellel sargil.....