WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
kiilakass
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

kle me võiks seda ka teha et sõidame wrc evolvediga nii wrc hooaega kui ka samas jwrc hooaega...
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Matthiew »

kaval
kiilakass
Kontakt:

siis oleks nii et ei harjuks ära nii wrc kui ka jwrc ja kõik on võrdsed
Burns

Postitus Postitas Burns »

kiilakass kirjutas:kle me võiks seda ka teha et sõidame wrc evolvediga nii wrc hooaega kui ka samas jwrc hooaega...
Kui sa mõtled neid ühel ja samal ajal sõita siis kas vähe tihedaks ei lähe see sõitmine.
Diagnoos- Rallisõltlane
kiilakass
Kontakt:

nu seda rohkem võimalusi oleks nendel kes on vähem kogenenud ja see oleks muidu ka huvitav...ja ike koos...
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

No hetkel on see WRC Evolved kõigi jaoks uus mäng ja nagunii on võrdsed tingimused kõigi jaoks, sest kõik alles õpivad katseid ja auto tunnetust. Hetkel on täitsa kindel, et sõidame ühe hooaja korraga st. WRC ja JWRC eraldi.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Jah, see WRC ja JWRC hooajad võiks lahus käia. Muidu läheb ikka liiga rapsimiseks.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Palju te rootsit sõitnud olete ? Mul juhtus eile selline lugu. Olen ka enne selle ralli läbinud, aga ilmastiku tingimused pole nii hulluks läinud. Rada praktiliselt ei olnud ja kui kaardilugejat poleks olnud, siis ei tea mis oleks juhtunud. Vahpeal jäi teepeale ette lumekoristus masin ja murdunud puu.
Ma olin ikka täesti sillas, et raja olud muutuvad korduval läbimisel.
Jälgisin ka välja sõitnud auto sõitjat ja kaardilugejat kes omavahel ei suutnud maid ära jagada :D

Ikka ei mõista mida need väljamaised kriitikud seda mängu algul tuuseldasid. Huvitav mida nad sellelt, siis ootasid? (jätame katsete vähesuse välja)
Burns

Krusa kirjutas:Palju te rootsit sõitnud olete ? Mul juhtus eile selline lugu. Olen ka enne selle ralli läbinud, aga ilmastiku tingimused pole nii hulluks läinud. Rada praktiliselt ei olnud ja kui kaardilugejat poleks olnud, siis ei tea mis oleks juhtunud. Vahpeal jäi teepeale ette lumekoristus masin ja murdunud puu.
Ma olin ikka täesti sillas, et raja olud muutuvad korduval läbimisel.
Jälgisin ka välja sõitnud auto sõitjat ja kaardilugejat kes omavahel ei suutnud maid ära jagada :D

Ikka ei mõista mida need väljamaised kriitikud seda mängu algul tuuseldasid. Huvitav mida nad sellelt, siis ootasid? (jätame katsete vähesuse välja)
Sama siin :lol: :lol: Kord on super hea ilm, samas teinekord sõites on nähtsavus praktiliselt null.
Diagnoos- Rallisõltlane
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

olen rfc wrc karusellis taas ka järgmine hooaeg. otseselt lepingut sõlmitud pole kellegagi, aga raha (s.t. mäng) on juba olemas. Millal aga sõitma saab pole aimugi. Äkki isegi täna.
andri
algaja kommentaator
algaja kommentaator

tere

Postitus Postitas andri »

tere,ma olen siin uus kasutaja,kas te olete mänginud kõiki wrc seeriaid ps2-l.milline on olnud kõige parem.olen kuulnud et wrc 5 on 3 katset per rally,aga kas need on pikemad kui wrc 4 -s
Burns

Re: tere

andri kirjutas:tere,ma olen siin uus kasutaja,kas te olete mänginud kõiki wrc seeriaid ps2-l.milline on olnud kõige parem.olen kuulnud et wrc 5 on 3 katset per rally,aga kas need on pikemad kui wrc 4 -s
Olen mänginud kõiki alates WRC 2-st. WRC 5 on tõesti ainult kolm katset ja lühemad kui WRC4-s aga see eest on kõige reaalsema juhitavusega. Ja graafika on ka tsipa paremaks läinud ja katkestajate nägemine teel jne.(loe eest poolt, ei hakka kõiki juttu siia kirja panema).Nii, et ei kahetse küll mängu soetamist.
Diagnoos- Rallisõltlane
Rallipoiss
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Re: tere

Postitus Postitas Rallipoiss »

andri kirjutas:tere,ma olen siin uus kasutaja,kas te olete mänginud kõiki wrc seeriaid ps2-l.milline on olnud kõige parem.olen kuulnud et wrc 5 on 3 katset per rally,aga kas need on pikemad kui wrc 4 -s
mina isiklikult ple mängind wrc mängude esimest osa. räägin sulle iga mängu heast ja halvast mängust. wrc 2 extreme- auto ei lähe üldse katki, kaardilugeja on ebatäpne ja kui sõidad barjääri siis on nagu barjääri küljes liim. head omadused on pikad katsed ja ralli peale on 9 katset.
wrc3- kõik teavad kärbsepaberi efekti vot see käis mullegi pinda. ikka peaks lisama et kaardilugeja oli ebatäpne ja auto katki minevise värk oli täitsa segi. näiteks sõisin tääga vastu seina, tulemus- tagtuli läks katki.
wrc4- üks minu lemmik wrc mänge millel plnd eriti vigasid ainult kaardilugeja jama minu jaoks. sorri et ma nii palju selle kaardilugeja kallal norin. :)
wrc: rally evolved on minu lemmik wrc mäng. vead on et palju vigasid :lol: , mäng vahepeal hakib ära ja liialt vähe katseid. head omadused: palju reaalsem kui eelnevad osad, kaardilugeja kommentaarid, auto vraki nägemine ootamatud juhtumid katsel jne...
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Mul on WRC:Evolved paar korda kinni jooksnud :( siis aitab ainlt restart.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Krusa kirjutas:Mul on WRC:Evolved paar korda kinni jooksnud :( siis aitab ainlt restart.
Kusjuures meil Fulberiga on sama viga. Jookseb kinni mingi aja tagant. Tuleb välja siis, et me ei ole ainukesed kellel sedasi mängi kinni jookseb.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Võimalik, et on mõeldud juba PS3 peale midagi sellist lisatud mis PS2-le väga ei meeldi ?
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Et siis igaks juhuks varakult paneks ennast kuhugi teami kirja. Kõik pakkumised on teretulnud. Nagu ma aru saan siis palju variante jäänud pole.
Võin ka minna kolmandaks sõitjaks. Eile korra proovisin ja algus on küll raske. Te olete juba vanad kalad ja ma nagunii ei suuda vist teiega tempot hoida.
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

Meil jah jooksis kord kinni just siis, kui olin Soomes peale kaht esimest katset tugeval esimesel kohal. Siis aga tuli teha restart.
Panime nüüd selle autosave tööle, siis seivib peale igat katset.
kiilakass
Kontakt:

mul on ka kokku jooksnud...
Burns

Fulber kirjutas:Meil jah jooksis kord kinni just siis, kui olin Soomes peale kaht esimest katset tugeval esimesel kohal. Siis aga tuli teha restart.
Panime nüüd selle autosave tööle, siis seivib peale igat katset.
Jah aga meistrikaid sõites ta salvestab küll peale igat katset aga kui mängust välja lähed siis pead ikkagi uusti rallit alates SS1-st sõitma. Kui valid Single rally siis on äkki samamoodi.
Diagnoos- Rallisõltlane
Vasta