Huvitav kas Erki teeb seda arvutamist mingis tabelis ja võrranditega või laksab kõike üksaaval taskuarvutiga. Kui nii siis on viivitamine arusaadav. Võibolla on arvutil patareid tühjad jne. Aga olgu peaasi, et hooajalõpuks punktid kokku saab.
PS: Ei tahtnud solvata ja norida.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
No arvutamine käib ikka MS Exceli tabelis aga te ei suuda ette kujutadagi, kui suurt pingutust see mult nõuab. Ja mingil salapärasel põhjusel olen juba viimased 3 päeva kogu aeg surmväsinud olnud, vanadus hakkab vist kohale jõudma...
Ega jah selle vanadusega ei ole kerga hakkama saada. Teisalt mõnele jõuab kevadväsimus alles sügisel kohale. Aga elame üle ja ootame edasi neid punkte. Seega ei ole asi veel väga hull.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Sel ajal kui mina mängu korraldasin, lasin kõigil foorumi teemas postitada. Ei viitsi ma nende sõnumitega mässata.
Põhimõtteliselt kui arvate teistmoodi, saatke sõnumid sziimule, siis läheks nagu otse peamehe kätte. Ja sziim võib ka paare sättida, võibolla on Sul paremaid ideid.
Sõnumite eesmärk oleks see, et esikolmik ei näeks teiste ennustusi. Ise hetkel teine. Kui kõik ennustused oleks nähtavad, siis saaks Optik juba praegu võidu kätte - pannes lihtsalt sama ennustuse, mis lähim jälitaja ning edumaa ei saa mingitki moodi siis väheneda.
Kui siiamaani olnud avalik siis peaks ka lõpuni olema. Saabki mees kindlustada tiitli enne championshipi lõppu. Kui ta aga aumeheks tahab jääda siis ennustab ikka ise nagu kord ja kohus.
Ei minumeelest ka kui seni on avalik old siis las ta olla edasi. Kui enne hooaja lõppu siis enne hooaja lõppu. Ju on ta siis nii palju paremini ennustanud.