Fulber kirjutas:Tunnistagem jah, et Peso 307 on totaalne flopp. Fordi tagasi jaasi mutt. Gardekas laseb seal Märtini ehitatud kelguga liugu. Tuleb mees ja näitab kuidas selle asjaga tegelikult sõidetakse.
Nüüd on lood jõudnud sinnamaale,et FIA andis oma eilsel istungil Skodale ja Mitsule loa osaleda tuleval aastal vaid 13 etapil.Kumbki mark võib vahele jätta kaks Euroopa ja ühe "muu maailma" võistluse,ainuke tingimus on,et need ei tohi olla samad etapid....
Vt ka siit.
Iseenesest teeb see osadel etappidel mitteosalemine asja märksa jamamaks ja segasemaks.Omal ajal oligi nii,et 14 etapist näiteks 10 kuulusid tootjate MM-i hulka (tavaliselt jäid sealt välja Rootsi,NZ ja Elevandiluurannik) ning siis olid need etapid heaks võuimaluseks kohalikele ja erasõitjatele silma paista.
JWRC-s selleaastane Mehhiko võistlus oli juba paras absurd oma viie osalejaga.
Ma olen mõelnud omaette, et miks neid etappe siis praegusel ajal nii palju (16) peab olema? Omal ajal oli neid vähem ja osa olid tõesti meeskondlikuks arvestuseks ja osa mitte! Põnev oli ikkagi ja kulud kah väiksemad.
Karl kirjutas:Ma olen mõelnud omaette, et miks neid etappe siis praegusel ajal nii palju (16) peab olema? Omal ajal oli neid vähem ja osa olid tõesti meeskondlikuks arvestuseks ja osa mitte! Põnev oli ikkagi ja kulud kah väiksemad.
FIA läks ahneks ja mõtles, et rohkema etapide arvuga saab rohkem pappi, aga nagu enamus asju, läks ka see plaan vett vedama
Kas lõpuks ei oleks FIA-l aeg tunnistada : "Tahtsime kõige paremat aga välja kukkus nagu alati"(ehk siis sitasti).
Tark õpib teiste vigadest aga loll õpib vähemalt enda vigadest.
Keegi võib nüüd mõtelda et "ära õpeta isa teist korda last tegema".
Pea-asi, et ikka meeskonda saab! Neid ilma tööta sõitjaid saab järgmine aasta omajagu olema - meeskondadel on valida väga laiast nimekirjast. Kui Loebi Fordiga seostatakse, siis vaevalt sinna kedagi sama masti võetakse.
See aasta Pesooga igatahes Markkole head küll pole teinud ja teab, kas teebki :(:(!
kajakas1 kirjutas:Kas kisub siis sinnapoole, et fordis Loeb ja Hirvonen. Hm...iseenesest oleks ju hea paar. Loeb raudselt parim sõitja ja Hirvonen hea, kiire ja ODAV.
Sõitjate hinnad peavad nii või teisiti järgmiseks aastaks kõvasti langema, konkurents teeb oma töö.
Vaevalt see midagi tähendab, aga kui avalikustati Märtini leping Peugeot`ga, ütles Wilson, et Fordis on Märtin alati teretulnud...
wrc.com kirjutab aasjast veidi ehk neutraalsemal toonil kui igavesti dramaatiline SL Õhtuleht: http://www.wrc.com/page/BreakingNewsDet ... 73,00.html