Rallivõluriks tuli KAIKUL!
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Rallivõluriks tuli KAIKUL!
EDIT: Vabandan oma eksimuse pärast, tõesti selgus, et rallivõluriks tuli seekord Kaikul
Palju õnne, kohe kui adminnid online tulevad saate oma tiitlid!
Palju õnne, kohe kui adminnid online tulevad saate oma tiitlid!
Viimati muutis Jaanus, 14 Apr 2003, 07:45, muudetud 2 korda kokku.
Härrased. Mu õnnepäev on rikutud
Tundub, et ausate võtetega on 7 punkti KAIKUl il, sest ta ennustas õigesti kohad Grönholm, Burns ja Mäkinen ning punktisaajaks Solberg = 7p
Kaugemale ei viitsinud ma arvutada
Mu naine ei olnud eriti vaimustunud kui teatasin, et olen RALLIVÕLUR ja järjekordselt oli tal õigus
Tundub, et ausate võtetega on 7 punkti KAIKUl il, sest ta ennustas õigesti kohad Grönholm, Burns ja Mäkinen ning punktisaajaks Solberg = 7p
Kaugemale ei viitsinud ma arvutada
Mu naine ei olnud eriti vaimustunud kui teatasin, et olen RALLIVÕLUR ja järjekordselt oli tal õigus

Saime Carlosega ka nüüd aega punktid kokku lugeda.
Võttes punktide andmise aluseks mehed, kes said esikaheksasse ning jaotades punkte nii, et sõitja eest, kes õigel kohal 2 punni ning sõitja eest, kes esikaheksas, kuid valel kohal - üks punkt, saime küll natuke teised tulemused kui Xaus
Lisaks lugesime neil, kel McRae taga ei olnud täpsustatud, et Alister, automaatselt Coliniks, nii tundus õiglane..
Pingerea moodustamisel (juhul kui ennustajatel oli punkte võrdselt) võtsime aluseks:
1) Kellel rohkem õigeid mehi õigel kohal ära arvatud (ehk siis kahepunktiseid vastuseid)
2) Kelle äraarvatud mehed asusid esikaheksas eespool
3) Kui ikka täitsa võrdsed ennustused, siis sai ettepoole see, kes oli oma postituse varem pannud.
Seda järgides saime sellised tulemused:
1. KAIKUL 7 p.
2. Xaus 7 p. (ei tia miks ta endal vähem luges)
3. Annie 6 p.
4. Mees lõunast 6 p.
5. Jagr. 6 p.
6. Heiti 6 p.
7. Oll 6 p.
8. Olts 5 p.
9. Cuke 5 p.
10. Johunn 5 p.
11. nimh 5 p.
12. Kolin 5 p.
13. Zigz 4 p.
14. Frank 4 p.
15. ullpyss 4 p.
16. KuriUss 4 p.
17. Sport 4 p.
18. Sparco 3 p.
19. Carlos 3 p. (muidugi masendav)
20. heixx 3 p.
21. rally.ee 3. p.
Nii et saime Rallivõluriks hoopis kindlalt KAIKULI. Võtame jagrilt praegu tiitli ära ning jätame oma arvutused avatuks vaidlustustele kuni esmaspäevani, et saaks ikka lõpliku tõe teada ning kalad minema. Vabanda jagr, et nii karmid oleme
, kuid vastutasuks paneme sind MM teema moderaatoriks
Rallivõluri tiitel võiks olla ikka ainult sellel, kes kõige rohkem punkte kogus..
Võttes punktide andmise aluseks mehed, kes said esikaheksasse ning jaotades punkte nii, et sõitja eest, kes õigel kohal 2 punni ning sõitja eest, kes esikaheksas, kuid valel kohal - üks punkt, saime küll natuke teised tulemused kui Xaus

Pingerea moodustamisel (juhul kui ennustajatel oli punkte võrdselt) võtsime aluseks:
1) Kellel rohkem õigeid mehi õigel kohal ära arvatud (ehk siis kahepunktiseid vastuseid)
2) Kelle äraarvatud mehed asusid esikaheksas eespool
3) Kui ikka täitsa võrdsed ennustused, siis sai ettepoole see, kes oli oma postituse varem pannud.
Seda järgides saime sellised tulemused:
1. KAIKUL 7 p.
2. Xaus 7 p. (ei tia miks ta endal vähem luges)

3. Annie 6 p.
4. Mees lõunast 6 p.
5. Jagr. 6 p.

6. Heiti 6 p.
7. Oll 6 p.
8. Olts 5 p.
9. Cuke 5 p.
10. Johunn 5 p.
11. nimh 5 p.
12. Kolin 5 p.
13. Zigz 4 p.
14. Frank 4 p.
15. ullpyss 4 p.
16. KuriUss 4 p.
17. Sport 4 p.
18. Sparco 3 p.
19. Carlos 3 p. (muidugi masendav)

20. heixx 3 p.
21. rally.ee 3. p.
Nii et saime Rallivõluriks hoopis kindlalt KAIKULI. Võtame jagrilt praegu tiitli ära ning jätame oma arvutused avatuks vaidlustustele kuni esmaspäevani, et saaks ikka lõpliku tõe teada ning kalad minema. Vabanda jagr, et nii karmid oleme