no ma ei saa jätta mainimata, et üks peab siin ees katkestama sest siis niigi nutune rallivõluri seis paraneks natukenegi sest siis Tuohino punktile saab. ja kõige parem variant oleks siiski Loebi katkestamine.
olen ikka vist unede riiigis. nii palju eksimusi, et.....
tuohino on ju praegu punktikal juba ja täpselt seal kuhu ta panin - aga ikkagi võiks loeb lahkuda teelt. ohverdan pigem oma väärtuslikud punktid rallivõluri konkursilt kui vaid MM saaaks meistriks
>
0
Viimati muutis Antilera, 06 Juun 2004, 08:03, muudetud 1 kord kokku.
Antilera kirjutas:no ma ei saa jätta mainimata, et üks peab siin ees katkestama sest siis niigi nutune rallivõluri seis paraneks natukenegi sest siis Tuohino punktile saab. ja kõige parem variant oleks siiski Loebi katkestamine.
Antilera kirjutas:no ma ei saa jätta mainimata, et üks peab siin ees katkestama sest siis niigi nutune rallivõluri seis paraneks natukenegi sest siis Tuohino punktile saab. ja kõige parem variant oleks siiski Loebi katkestamine.
Tuohino saab praegugi punkti
olen ikka vist unede riiigis. nii palju eksimusi, et.....
tuohino on ju praegu punktikal juba ja täpselt seal kuhu ta panin - aga ikkagi võiks loeb lahkuda teelt. ohverdan pigem oma väärtuslikud punktid rallivõluri konkursilt kui vaid MM saaaks meistriks
veteran kirjutas:Nüüd liigub Markko juba vähe paremini
no eks ta kah päeva peale ärkab vaikselt ja hakkab aru saama kus on. täna ju pühapäeva hommik, vaja rahulikult loodust nautida hommikul ja linnulaulu kuulata. kes siis pühapäeva tõsise tööpäevana ikka võtab