Pakun et MM juhib esimese päeva lõpuks 6,6 sek-ga, teise päeva lõpuks 23,7 sek-ga ja lõpus võidab 25,9 sek-ga Grönholmi ees. Rallilt saab aga 6 katsevõitu.
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Huvitav, kas see igakilomeetrine split ka paika peab? Kui peab, siis on küll väga huvitav kaasaelada, see tähendaks, et praktiliselt iga F5 vajutamine tooks kaasa uued tulemused.
Seda ma kartsin.
RACE STOPPED.
WRC ralliraadio hõikas just maha, et seoses läbitamatute teeoludega värskeltsadanud lume tõttu on kolm esimest kiiruskatset peatatud. Eks näis, mis järgmistest saab.
Mina lähen igatahes magama ja panen kella tirisema umbes 3 paiku.
Head ööd !
Tõsine jama on muidugi selles, et splitte nagu näitab ja samas põhimeestel ( Solberg, Bosse, Rovis ) jälle ei näita, nats nagu närvi ajab ( seda võib ka väsimus teha )
Ma olen nii tundeline ja tundlik inimene, aga homme hommikul kirjutan hagi zone vastu valmis. Esmalt on niivõrd põnev võidusõit tulekul ja teisalt lendab nende server kuhugi kosmose avarusse. Aga lõpp hea - kõik hea. Ptüi-ptüi-ptüi.
Igatahes. Markko - fantastiline sõit seni. Loodame, et auto vastu peab. Üllatavad: Colini halb sõit (rehvivalik?), Sohlberg on kiire, ja Manni Stohl hirmus kiire!