15. Delfi Rally Estonia 2025
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 15. Delfi Rally Estonia 2025
Virtuaalse punktiseisu järgi oleks meie mehed täpselt 1 puntki kaugusel Evansist enne Soomet, loomulikult arvestamata PS ja pühapäeva punkte. See oleks ideaalne tegelikult. Aga see oli alles esimene päev, homme näeme, kas Oliver on vaid "reedene kangelane" või peitub temas midagi enamat. Ausalt öeldes ma olin väga üllatunud Solbergi kiirusest, sest et ma vist elasin aastas 2022, kui tal mitte midagi ei õnnestunud Hyundai roolis.Arvasin, et kui tulevad mõned top3 ajad, siis on väga hästi. Homme oleme targemad.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
-
- Rallifoorum 24/7
Peaasi, et nüüd ei lähe sama tegema nagu 2021, et all in ja pahandused..
Keerulisemaks läks asi küll, aga ei ole veel võimatu.. 3-4s kaupa lähemale ja tulebtuleb!
Keerulisemaks läks asi küll, aga ei ole veel võimatu.. 3-4s kaupa lähemale ja tulebtuleb!
Katsevõidud katsevõitudeks ja juhtimine sinna otsa aga ma kujutan ette kui hästi Solberg tunneb ennast juhtides just Rovanperä ees.
Kõik need aastad - võrreldi ju teda 5 aastat tagasi iga nurga alt just Kallega. Siis see kibe **** esimest korda WRCga ja Kalle 2x meistriks…
See on selline balsam kindlasti
(Ei, ma ei riputa talle ei võidupärga ega meistripärga. Veel mitte)
Kõik need aastad - võrreldi ju teda 5 aastat tagasi iga nurga alt just Kallega. Siis see kibe **** esimest korda WRCga ja Kalle 2x meistriks…
See on selline balsam kindlasti
(Ei, ma ei riputa talle ei võidupärga ega meistripärga. Veel mitte)
2

Ma pole kuulnud, et keset rallit võiks mootorit vahetada. Katkestamine peaks olema selle nimi…
Ma nüüd mõned aastad pole sõitnud ja reegleid aktiivselt ei loe unejuttudeks aga ma olen üsna kindel, et tõde on mujal. Kas on katkestamine või remonditi mindagi muud. Jutumehi on alati.
[EDIT] uudiste järgi tundub, et vahetatigi ja reeglite järgi nüüd olla lubatud. Mõnes mõttes üllatav reeglimuudatus aga äkki siis tõesti. Ma delfit ei usu :)) teen parem hommikul paar telefonikõnet …
[EDIT] uudiste järgi tundub, et vahetatigi ja reeglite järgi nüüd olla lubatud. Mõnes mõttes üllatav reeglimuudatus aga äkki siis tõesti. Ma delfit ei usu :)) teen parem hommikul paar telefonikõnet …
Sellist reeglit pole veel kuulnud jah, et keset võistlust uus mootor. Reegel muudeti ju, et enne 0 AKP võib vahetada ja 2 mootorit on lubatud aastas lingitud kerele
Ju siis on lubatud jah, delegaat lööb plommi koos lingitud kerega
17.1.1 Each Manufacturer must use no more than 2 engines per car
name per season (see also Art.17.2.2 and Art. 17.2.3).
17.1.2 Each engine will be assigned to a specific car name.
17.1.3 In the case of engine failure between the end of pre-rally scrutineering (see scrutineering schedule) and the end of the Rally, it is permitted to replace the damaged engine provided that the number of engines authorized in article 17.1.1 is not exceeded.
17.1.4 At any one time, no more than 2 engines may be sealed per car name.17.2 SEALING OF THE ENGINE
17.2.1 The engine of each car entered by a Manufacturer for the purpose of scoring points will be sealed at scrutineering at its first rally. Unless otherwise specified by the FIA Technical Delegate, it must remain sealed until the end of the last rally of the season and beyond if so instructed by the Stewards of the last championship rally.
17.2.2 If a Manufacturer has used the engines given in Art 17.1.1 and/or the seals are found to be destroyed without the written approval of the FIA Technical Delegate, a 5-minute penalty will be imposed by the Stewards at the next rally.
17.1.1 Each Manufacturer must use no more than 2 engines per car
name per season (see also Art.17.2.2 and Art. 17.2.3).
17.1.2 Each engine will be assigned to a specific car name.
17.1.3 In the case of engine failure between the end of pre-rally scrutineering (see scrutineering schedule) and the end of the Rally, it is permitted to replace the damaged engine provided that the number of engines authorized in article 17.1.1 is not exceeded.
17.1.4 At any one time, no more than 2 engines may be sealed per car name.17.2 SEALING OF THE ENGINE
17.2.1 The engine of each car entered by a Manufacturer for the purpose of scoring points will be sealed at scrutineering at its first rally. Unless otherwise specified by the FIA Technical Delegate, it must remain sealed until the end of the last rally of the season and beyond if so instructed by the Stewards of the last championship rally.
17.2.2 If a Manufacturer has used the engines given in Art 17.1.1 and/or the seals are found to be destroyed without the written approval of the FIA Technical Delegate, a 5-minute penalty will be imposed by the Stewards at the next rally.
1

-
- Rallifoorum 24/7
Rallistuudio härrad võiks ilmateenistuse radari lahti võtta mitte neid ennustusi vaadata.
Korralik padukas tulemas esimesele katsele
Korralik padukas tulemas esimesele katsele
Neuville hommikul esimesel katsel valestardi eest +10 sek, tundub et see võistlus on ka lõppenud, 18.6 seki Tänaku-Neuville vahe nüüd.
Halloo Go3 .. WRC2-s käib ka korralik heitlus veel
Virveselt ka valestart
Virveselt ka valestart
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 20
Superluks-ilmataat hoidis ikkag asja võrdsena ja saime näha korralikku andmist/võistlust.
Virvese üle hää meel. Ott sai korraliku punni hulga ja Evans õnneks jäi Formoux taha ning nüüd oleme väga põnevas tiitliheitluses sees!!!
Hea korraaldus, kõik laabus-mida sa hing veel tahad.
Virvese üle hää meel. Ott sai korraliku punni hulga ja Evans õnneks jäi Formoux taha ning nüüd oleme väga põnevas tiitliheitluses sees!!!
Hea korraaldus, kõik laabus-mida sa hing veel tahad.
1

AutoralliSuurSõber
-
- Moderaator
- Reactions: 31
- Kontakt:
See reegel kehtis juba 2024 ja võeti vastu tänu Tänaku mootori vahetusele 2023 shakedowni aeg. Seda just selleks, et ralli ei algaks või siis jätkuks mingi mega ajatrahviga.Eraisik kirjutas: ↑19 Juul 2025, 22:53 Ma nüüd mõned aastad pole sõitnud ja reegleid aktiivselt ei loe unejuttudeks aga ma olen üsna kindel, et tõde on mujal. Kas on katkestamine või remonditi mindagi muud. Jutumehi on alati.
[EDIT] uudiste järgi tundub, et vahetatigi ja reeglite järgi nüüd olla lubatud. Mõnes mõttes üllatav reeglimuudatus aga äkki siis tõesti. Ma delfit ei usu) teen parem hommikul paar telefonikõnet …
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Jah - lugesin ka nüüd reegleid. Siiski Shakedown pole veel start ja oligi mõistlik lubada mootorivahetus enne starti. Täiesti nõus. Minule siiski ootamatu, et nüüd võib katsete vahel ka mootorit vahetada. Et see reeglimuutus nii põhjalik tehti sellel üsna konservatiivsel alal…
Samas kui see on ikkagi piiratud selle sama kahe, hooaja alguses plommitud, mootoriga, siis mõneti arusaadav. Harjumatu siiski, aga arusaadav.
Mis puudutab aga Solbergi sõitu ja võitu - igati äge ja teenitud! Karvamüts kaenlasse ja kummardus!
Samas kui see on ikkagi piiratud selle sama kahe, hooaja alguses plommitud, mootoriga, siis mõneti arusaadav. Harjumatu siiski, aga arusaadav.
Mis puudutab aga Solbergi sõitu ja võitu - igati äge ja teenitud! Karvamüts kaenlasse ja kummardus!