Marko Asmer sai esimeses sõidus 9. ja teises 7. koha. Hakkab vaikselt minema juba. Eks väike harjumise aeg ju ka, loodame siis järgmiselt etapilt paremat tulemust veel
Esimese sõidu kohta pole paha tulemus. Ta vist ei saanud korralikku kuiva ilma seadet esimeses sõidus. Teises sõidus alguses sadas ja ta tõusis 15-ndalt kohalt 4-ndaks aga siis hakkas rada kuivama ja tema kohad kukkuma. Vähemalt ta ise väitis sedasi Mootorite maailmas.
Ma loodan ,et järgmiste sõitudega ka tema kohad tõusevad ning varsti ragistab poodiumi kohtade pärast
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Oled kindel? Mina küll ei näinud. Tähendab, ma ei vaadanud ka aga mingeid reklaame küll polnud Eelmine aasta küll näidati BTCC-d ja sellega seonduvat LIVEs.
Millist motorsit sa vaatad? Seda sõitu kindlalt ei näidanud isegi motorsi kodulehel olevas saatekavas ei olnud selle kohta midagi märgitud.
Aga kui sinu väitel näitas otse siis peaks ka kordus olema. Aga ka selle kohta ei ole mingit infi motorsi kodukal
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Frank kirjutas:Kui nad ei näita, siis mul võis ka valesti meeles olla kuna eelmine hooaeg kandsid nad üle küll neid briti vormeli sarju piisavalt.
Eelmine hooaeg kantsid nad jah neid sõite päris palju üle. Peaaegu kõikki sõite. Muidugi nad võiksid neid see aasta kah üle kanda. Aga võibolla hakkavad veel väitama
>
0