Video Rally Mexico
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Video Rally Mexico
Alustaks siis teemat videoga:
Märtini spin
Kui kellegil veel mingeid videosid Mehiko rallist siis pange need siia.
Märtini spin
Kui kellegil veel mingeid videosid Mehiko rallist siis pange need siia.

http://www.rally.sk/foto/video/mexico04jank.wmv
- Video JanK
- Green Day
- Windows Media Player
- 3:00
- 12,01 MB
- Video JanK
- Green Day
- Windows Media Player
- 3:00
- 12,01 MB
Sain siis ka enda tehtud video valmis täna mis asub aadressil www.rtmg.madsims.net/mehikolow.wmv
Video on 14,1Mb suur.
Video on 14,1Mb suur.
"Come on, you can see more than that"
-
- II järgu kommentaator
Sel lingil midagi viga. Mina vähemalt ei saanud kätte.Frank kirjutas:Sain siis ka enda tehtud video valmis täna mis asub aadressil www.rtmg.madsims.net/mehikolow.wmv
Video on 14,1Mb suur.

Vabandust. Ma vahetasin asukohta.
www.zone.ee/wrtm/mehikolow.wmv
www.zone.ee/wrtm/mehikolow.wmv
No mis see pidi siis tähendama .. kas ei jõuagi????Frank kirjutas:Kirjutan Kanal2 ja YLE2 märgi asemel TV Frankkala kirjutas: aga kuidas lood copy-rightidega on??![]()
![]()
Ega me nüüd suurt pahandust kah ei tee. Kes ikka jaksab kõikidele MM rallidele sõita.

Üldiselt minu suhtumine on see, et teiste poolt filmitud asju kokku uuesti ei miksi. Et enda tehtu on ikka enda tehtu

Muidugi on enamus neid TV's juba tuttavaid kaadreid niigi ilusti kokku miksitud ja sinna vahele oma "transitionite" lisamine selle asja suht ära rikub....
Aga see on minu isiklik arvamus ainult

Keep on going!
-
Hmm... huvitav, et mina mõtlesin just, et miks on 90% rallivideosid ameerika pop-rock taustaga? Kas on mingi ühiskonna-kiht selline?tarvvi kirjutas:sellel jank videol on ikka super muusika taga:)
Ise eelistaksin küll veidi teistlaadi muusikat. Samas teine video siin teemas on jälle teine ekstreemsus - nii kiire ala nagu ralli, ja nii rahulik lugu nagu see Enya oma ei sobi hästi kokku.
Aga eks igalühel ole omad lemmikud

Frank kirjutas:Oleks võinud panna midagi rütmikamat ja hoogsamat, aga pärast salvestuste vaatamist ei leidnud sinna eriti midagi.
kala, ütle kui paljud inimesed (ralli fännid) käivad ühel aastal kõikidel rallidel? See inimene peaks olema miljonär või midagi suurematki.
Unistada ju ikka võib
ja neid iniesi kes käivad ühe aasta jooksul KÕIKIDEL rallidel on ikka .. ma kujutan ette et sadakond vähemalt

kas neist kõik just miljonärid on ... seda ma ei tea
Unistada võib ikka.kala kirjutas:Frank kirjutas:Oleks võinud panna midagi rütmikamat ja hoogsamat, aga pärast salvestuste vaatamist ei leidnud sinna eriti midagi.
kala, ütle kui paljud inimesed (ralli fännid) käivad ühel aastal kõikidel rallidel? See inimene peaks olema miljonär või midagi suurematki.
Unistada ju ikka võib
ja neid iniesi kes käivad ühe aasta jooksul KÕIKIDEL rallidel on ikka .. ma kujutan ette et sadakond vähemalt![]()
Ja kas need sadakond inimest on need servicei ja muud tähtsad mehed tiimides?
-
No vähemalt kõik tipp-piloodid ja tiimijuhid käviad kindlastiFrank kirjutas:Unistada võib ikka.kala kirjutas:Frank kirjutas:Oleks võinud panna midagi rütmikamat ja hoogsamat, aga pärast salvestuste vaatamist ei leidnud sinna eriti midagi.
Unistada ju ikka võib
ja neid iniesi kes käivad ühe aasta jooksul KÕIKIDEL rallidel on ikka .. ma kujutan ette et sadakond vähemalt![]()
Ja kas need sadakond inimest on need servicei ja muud tähtsad mehed tiimides?