Rally Italia Sardegna 2017 Day 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Italia Sardegna 2017 Day 1
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
No tõesti krt- seitse rallit, seitse väljasõitu (Mehhiko oli ka tegelikutl ikka väljasõit). Argentiinas oli ju isegi kaks väljasõitu.
Nii haiget hooaega ei ole keegi veel suutnud kokku panna.
Peab ikka vettpidav leping olema, et välja ei visata!
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
-
Meekel puur katki, homme ei jätka.schalke kirjutas:No tõesti krt- seitse rallit, seitse väljasõitu (Mehhiko oli ka tegelikutl ikka väljasõit). Argentiinas oli ju isegi kaks väljasõitu.
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
-
- Rallifoorum 24/7
Noh, Citroen ei ole halb auto, aga hetkel ma pakuks, et jääb Fiestast ja Hyundaist siiski maha mõnes valdkonnas, seega ma pigem ei usuks, et Ogier sellest autost väga huvitatud oleks. Võiks öelda, et C3 on spetsiifilisem, mitte nii universaalne (nagu DMack
). Samuti paistab olema küll hästi varjatud saladus, aga Sidruni rahaline seis ei tundu ka Toyota- Hyundai tasemel olevat.

-
- Rallifoorum 24/7
M-spordi Meeste arvamused peale avakatseid http://www.m-sport.co.uk/m-sport-news/f ... ection-two
õhtune ring saab huvitav olema, eriti rehvivaliku osas. kas keegi võtab ka riske ja läheb mitme softiga?
õhtune ring saab huvitav olema, eriti rehvivaliku osas. kas keegi võtab ka riske ja läheb mitme softiga?
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
Rehvivalik
Michelin MotorsportVerified account @Michelin_Sport 7m7 minutes ago
More
#Tyre info:
Ogier/Hyundai/Toyota: 5 Michelin LTX Force H4
Tanak/Mikkelsen: 6H
Ostberg: 4H +2S
More
#Tyre info:
Ma just arvan, et Ogier on üks Citroeni kindel eesmärk järgmiseks aastaks. Eriti just kui vaadata praegusi tulemusi. Prantsuse auto ja sõitja võib võrduda taaskord tiitlit.-huviline2- kirjutas:Noh, Citroen ei ole halb auto, aga hetkel ma pakuks, et jääb Fiestast ja Hyundaist siiski maha mõnes valdkonnas, seega ma pigem ei usuks, et Ogier sellest autost väga huvitatud oleks. Võiks öelda, et C3 on spetsiifilisem, mitte nii universaalne (nagu DMack). Samuti paistab olema küll hästi varjatud saladus, aga Sidruni rahaline seis ei tundu ka Toyota- Hyundai tasemel olevat.
Tegelikult on. Kas mitte Meeke mentor McRae omal ajal mingil perioodil 9 rallit järjest kraavi eischalke kirjutas:No tõesti krt- seitse rallit, seitse väljasõitu (Mehhiko oli ka tegelikutl ikka väljasõit). Argentiinas oli ju isegi kaks väljasõitu.
sõitnud?
-
- Rallifoorum 24/7
Seda küll, aga Ogier tahab võistlusvõimelist tehnikat, mida saab raha eest. Ta ju ütles, et praegune seis on okei küll ning ta võib ka jätkata Fiestaga, kui raha leitakse (Wilson pani ju oma säästud sellesse aastasse ja järgmiseks aastaks tal raha sellisel tasemel ei jätku nagu ta ütles).vaana kirjutas:Ma just arvan, et Ogier on üks Citroeni kindel eesmärk järgmiseks aastaks. Eriti just kui vaadata praegusi tulemusi. Prantsuse auto ja sõitja võib võrduda taaskord tiitlit.-huviline2- kirjutas:Noh, Citroen ei ole halb auto, aga hetkel ma pakuks, et jääb Fiestast ja Hyundaist siiski maha mõnes valdkonnas, seega ma pigem ei usuks, et Ogier sellest autost väga huvitatud oleks. Võiks öelda, et C3 on spetsiifilisem, mitte nii universaalne (nagu DMack). Samuti paistab olema küll hästi varjatud saladus, aga Sidruni rahaline seis ei tundu ka Toyota- Hyundai tasemel olevat.
Kui M-sport suudab aasta lõpuks tiitlid koju tuua, siis ehk õnnestub Wilsonil ka tehasetugi kohale meelitada.-huviline2- kirjutas:Seda küll, aga Ogier tahab võistlusvõimelist tehnikat, mida saab raha eest. Ta ju ütles, et praegune seis on okei küll ning ta võib ka jätkata Fiestaga, kui raha leitakse (Wilson pani ju oma säästud sellesse aastasse ja järgmiseks aastaks tal raha sellisel tasemel ei jätku nagu ta ütles).vaana kirjutas:Ma just arvan, et Ogier on üks Citroeni kindel eesmärk järgmiseks aastaks. Eriti just kui vaadata praegusi tulemusi. Prantsuse auto ja sõitja võib võrduda taaskord tiitlit.-huviline2- kirjutas:Noh, Citroen ei ole halb auto, aga hetkel ma pakuks, et jääb Fiestast ja Hyundaist siiski maha mõnes valdkonnas, seega ma pigem ei usuks, et Ogier sellest autost väga huvitatud oleks. Võiks öelda, et C3 on spetsiifilisem, mitte nii universaalne (nagu DMack). Samuti paistab olema küll hästi varjatud saladus, aga Sidruni rahaline seis ei tundu ka Toyota- Hyundai tasemel olevat.
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
vedrustus sa tahtsid öelda?lenc kirjutas:No masin ongi Citroën-il kiire, aga paraku see tihend rooli ja istme vahel kipub jupsima...
rattaga on kah hea sõita
Ma arvan, et ta mõtles seda peamist tihendit ikkaOlts kirjutas:vedrustus sa tahtsid öelda?lenc kirjutas:No masin ongi Citroën-il kiire, aga paraku see tihend rooli ja istme vahel kipub jupsima...

Ega talle omal ajal ilma asjata hüüdnime ei pandud Colin McCrash.-LaVal- kirjutas:Tegelikult on. Kas mitte Meeke mentor McRae omal ajal mingil perioodil 9 rallit järjest kraavi eischalke kirjutas:No tõesti krt- seitse rallit, seitse väljasõitu (Mehhiko oli ka tegelikutl ikka väljasõit). Argentiinas oli ju isegi kaks väljasõitu.
sõitnud?
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Otil siis hoopis teist masti valik see kord. Aga ka rada on muutunud ja kivid on väljas. Ma arvan et katselõpud jäid osaliselt ka rehvi taha. Kui nii siis seekord ei tohiks kadu nii suur olla.soca kirjutas:Rehvivalik
More
#Tyre info:
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Kõva aluspind on väljas ja muu valik oleks suht enesetapp.
Huvitav mida Ostberg softiga kavatseb teha...võibolla mõni katse pehme ja liivane ja paneb seal need alla.
Huvitav mida Ostberg softiga kavatseb teha...võibolla mõni katse pehme ja liivane ja paneb seal need alla.
-
- Rallifoorum 24/7
Mis mõttes teist masti? Ainult üks hard rohkem kui teistel. Ainuke kellel siin midagi teist masti on mads.
Eks näha mis varsti saama hakkab, paddonile võiks lähemale tulla küll. Stardib nüüd Paddon ju kohe peale sordot. Pluss näitab et enne sordot aga ei tohiks nagu nii olla.
Eks näha mis varsti saama hakkab, paddonile võiks lähemale tulla küll. Stardib nüüd Paddon ju kohe peale sordot. Pluss näitab et enne sordot aga ei tohiks nagu nii olla.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Ma tahtsin õelda, et eelmine kord olid tal 6s nüüd 6h.soca kirjutas:Mis mõttes teist masti? Ainult üks hard rohkem kui teistel. Ainuke kellel siin midagi teist masti on mads.