WRC hooaeg 2016
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Re: WRC hooaeg 2016
Ma niisama mainin, et kas te seda teate, et Ott käis kõvasti Citroeni jutul peale 2012 ja seal oli isegi JAH vastus suht lähedal aga rahasid ei saadud kokku..
Söörlöne!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Vot see sama jutt oli ka 2013 lõpp, nii et oli siis ikka asi tõsine...kuradu kahju raisk
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Ei pea kahju olema, eks sinna Citroeni saab alati tagasi minna, kui rahad lõpuks koos on. 

Mõtled, et kui Citroenil on rahad koos, et Ott palgata?KidrA kirjutas:Ei pea kahju olema, eks sinna Citroeni saab alati tagasi minna, kui rahad lõpuks koos on.

-
- Rallifoorum 24/7
Pigem kui Otil rahad koos on.Timur_P kirjutas:Mõtled, et kui Citroenil on rahad koos, et Ott palgata?KidrA kirjutas:Ei pea kahju olema, eks sinna Citroeni saab alati tagasi minna, kui rahad lõpuks koos on.
-
- Rallifoorum 24/7
Sidrun kasseerib jah. Ma mäletan midagi Aava ajast, et kui C4 renditi, siis paari etapi raha eest oleks toonasesse M-Sport Stobartisse saanud palju-palju pikemaks ajaks.
-
- Rallifoorum 24/7
Ei tea kas Oti masinale ka saab see uus soft peale?soca kirjutas:m-sport lisasb masinatele veel võimsust
https://translate.google.ee/translate?s ... edit-text=
....VW beaterile pannakse veel lisahobujõude juurde. Asi kisub ikka täiega domineerimiseks ära. Nii see Ogier oma tiitlist ilma jääb ja Camillist tulebki maailmameister, nagu Wilson ütles.
Tänakul vast eriti vahet pole, kas saab natuke parema mineku või mitte, ta on niigi täiesti omas liigas, et see väheke parem minek eriti midagi ei muuda. Pigem hoiavad teda neli musta ümmargust tagasi. Sealt oleks kõvasti rohkem edasi minna.
Tänakul vast eriti vahet pole, kas saab natuke parema mineku või mitte, ta on niigi täiesti omas liigas, et see väheke parem minek eriti midagi ei muuda. Pigem hoiavad teda neli musta ümmargust tagasi. Sealt oleks kõvasti rohkem edasi minna.
-
- Rallifoorum 24/7
Abbring POrtugalis ja Sardiinias jälle WRC masina roolis https://www.instagram.com/p/BC99kacMm0H/
-
- Rallifoorum 24/7
....and 12 points goes tooo....Hyundai. Juba mitmendat hooaega järjest pole minu silmis Hyundaile konkurenti masina värvilahenduse valimisel. Kergelt meenuvad Gulfi värvilahendused.soca kirjutas:hääletage http://www.wrc.com/en/wrc/news/march-20 ... 2-12-.html
See on ka selline kombinatsioon, millega ei saa lihtsalt mööda panna.
Citroen on samuti enam-vähem.
Seevastu VW, M-Sport ja kõik Fordid jätavad täiesti külmaks. Õnneks sellist okset nagu eelmise aasta Citroen, see aasta pole.
Aga eks maitse ole kõigil erinev.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Aga m sport praegu teine ja citroen juhibKidrA kirjutas:....and 12 points goes tooo....Hyundai. Juba mitmendat hooaega järjest pole minu silmis Hyundaile konkurenti masina värvilahenduse valimisel. Kergelt meenuvad Gulfi värvilahendused.soca kirjutas:hääletage http://www.wrc.com/en/wrc/news/march-20 ... 2-12-.html
See on ka selline kombinatsioon, millega ei saa lihtsalt mööda panna.
Citroen on samuti enam-vähem.
Seevastu VW, M-Sport ja kõik Fordid jätavad täiesti külmaks. Õnneks sellist okset nagu eelmise aasta Citroen, see aasta pole.
Aga eks maitse ole kõigil erinev.

Mulle jälle meeldivad sellised edevamad värvid/lahendused, lemmiku poolt ei saa üldse hääletada. Prokopi oma nendest parim 

Huvitav jah, miks Bertelli liveryt hääletuses pole.. Samas kui Al-Rajhi oma, kes vist tervet hooaega WRC-l ei sõida, on esindatud. Boikoteerivad teda vastu?SLy kirjutas:Mulle jälle meeldivad sellised edevamad värvid/lahendused, lemmiku poolt ei saa üldse hääletada. Prokopi oma nendest parim

JIPOCAR CZECH NATIONAL TEAM täitsa valikus ju olemasSLy kirjutas:Mulle jälle meeldivad sellised edevamad värvid/lahendused, lemmiku poolt ei saa üldse hääletada. Prokopi oma nendest parim
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
SLy mõtles vast BertellitRainiz. kirjutas:JIPOCAR CZECH NATIONAL TEAM täitsa valikus ju olemasSLy kirjutas:Mulle jälle meeldivad sellised edevamad värvid/lahendused, lemmiku poolt ei saa üldse hääletada. Prokopi oma nendest parim
just niiGustav kirjutas:SLy mõtles vast BertellitRainiz. kirjutas:JIPOCAR CZECH NATIONAL TEAM täitsa valikus ju olemasSLy kirjutas:Mulle jälle meeldivad sellised edevamad värvid/lahendused, lemmiku poolt ei saa üldse hääletada. Prokopi oma nendest parim
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Bertelli ei sõida jah oma meeskonnaga punktidele
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi