Kas Märtin siirdub subarusse või siis peugeoti?
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Kas Märtin siirdub subarusse või siis peugeoti?
Pärast seda kui ford teatas et ta lahkub järgmisel aastal on suur huvi tekkind võistkondadel Märtini vastu.Seda on muidugi väga meeldiv kuulata,aga kuhu ta siis nüüd läeb kas subarusse või peugeoti?
Subaru on valmis temaga sõlmima lepingut aga on andmeid ka selle kohta et peugot tiim ei taha veel pikendada lepingut rovanperäga ja neil on huvi Märtini vastu ehk minu kunagine ennustus"märtin peugeotti"saab teox igaljuhul edu Märtinile!!!:D
Subaru on valmis temaga sõlmima lepingut aga on andmeid ka selle kohta et peugot tiim ei taha veel pikendada lepingut rovanperäga ja neil on huvi Märtini vastu ehk minu kunagine ennustus"märtin peugeotti"saab teox igaljuhul edu Märtinile!!!:D
Viimati muutis Boink, 17 Nov 2003, 22:18, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Ma olen võibolla natuke konservatiivne inimene, kuid ma oleks soovinud, et Markko jätkeb Fordis(imepisike võimalus selleks on vast ikka veel olemas). Niipalju on Ford ära teinud uue masina arendusel ja kindlalt on tegu ühe kiireima ja ilusama masinaga kogu MM-sarjas. Mõne võidu võiks Markko Focusega veel kindlasti võtta, kuigi meistritiitli püüdmine oleks raske, kui neid vastupidavuse probleeme lahendatud ei saa.
Peugeot oleks minu teine valik Markko meeskonnaks. Tegu on tipptiimiga, kel on uus ja kindlasti kiire auto tulekul. 206 on olnud väga edukas ja arvatavasti suudaks Markko uue 307 roolis nii mõnegi ralli võita. Ka meistritiitel oleks Pesö roolis vist kõige tõenäolisem, vähemalt minu silmis.
Subaru on tore tiim, kus on tore tiimikaaslane. Markko ja Petter on head sõbrad ja kindlasti saaks nende koostöö kenasti laabuma, kuid... Subaru kasutab Pirelli rehve, mis ei ole kõige paremad. Asfaldil on nad üsna kasutud asjad(Markko sõnad!) ja ka tänavu on mitmel kruusaraalil vaht Pirellides lõhkenud ning põhjustanud Petterlie ja Tommile vibratsiooni rehvides. Samas ma usun, et auto on kiire küll, kuid kui vaadata masina võite, siis tulid need tänavu eelkõige Petteri õnnele, nagu Markko seda ka rõhutas. Küprosel polnud suurt kedagi ralli lõpus, kes oleks ilma probleemideta saanud sõita, peale Petteri muidugi. Austraalias langesid Grönholm ja Markko välja, tõsi Markko ei võidelnud võidu eest. Korsika oli, oi, oi kui õnnelik Petterile. GB oli sama jama, Seb ei tohtinud võidelda võidu eest ja Markko ning Bosse varakult out. Muidugi võitjate üle kohut ei mõisteta ja Solberg võitis tiitli teenituslt, kuid järgmine aasta läheb Subarul raskeks prantslaste vastu, isegi kui sõitjad on tasemel.
Lõpuks ütlen midagi mille eest mind võidakse siin risti lüüa, aga võtan selle riski. Kunagi kirjutas üks Norra kommenteerija ühes foorumis, et Solbergi emotsionaalsus on nakkav ja tagasihoidlikkust Tommi Mäkinenist on saanud rõõmus mees, kes väljendab oma emotsioone, paljuski tänu Petterile. Ärge siis imestage kui ka Markko järgmine aasta Subarus olles Petteri eeskujul hüppama hakkab ralli finishis! Eriti kui Solberg läheduses satub olema
Peugeot oleks minu teine valik Markko meeskonnaks. Tegu on tipptiimiga, kel on uus ja kindlasti kiire auto tulekul. 206 on olnud väga edukas ja arvatavasti suudaks Markko uue 307 roolis nii mõnegi ralli võita. Ka meistritiitel oleks Pesö roolis vist kõige tõenäolisem, vähemalt minu silmis.
Subaru on tore tiim, kus on tore tiimikaaslane. Markko ja Petter on head sõbrad ja kindlasti saaks nende koostöö kenasti laabuma, kuid... Subaru kasutab Pirelli rehve, mis ei ole kõige paremad. Asfaldil on nad üsna kasutud asjad(Markko sõnad!) ja ka tänavu on mitmel kruusaraalil vaht Pirellides lõhkenud ning põhjustanud Petterlie ja Tommile vibratsiooni rehvides. Samas ma usun, et auto on kiire küll, kuid kui vaadata masina võite, siis tulid need tänavu eelkõige Petteri õnnele, nagu Markko seda ka rõhutas. Küprosel polnud suurt kedagi ralli lõpus, kes oleks ilma probleemideta saanud sõita, peale Petteri muidugi. Austraalias langesid Grönholm ja Markko välja, tõsi Markko ei võidelnud võidu eest. Korsika oli, oi, oi kui õnnelik Petterile. GB oli sama jama, Seb ei tohtinud võidelda võidu eest ja Markko ning Bosse varakult out. Muidugi võitjate üle kohut ei mõisteta ja Solberg võitis tiitli teenituslt, kuid järgmine aasta läheb Subarul raskeks prantslaste vastu, isegi kui sõitjad on tasemel.
Lõpuks ütlen midagi mille eest mind võidakse siin risti lüüa, aga võtan selle riski. Kunagi kirjutas üks Norra kommenteerija ühes foorumis, et Solbergi emotsionaalsus on nakkav ja tagasihoidlikkust Tommi Mäkinenist on saanud rõõmus mees, kes väljendab oma emotsioone, paljuski tänu Petterile. Ärge siis imestage kui ka Markko järgmine aasta Subarus olles Petteri eeskujul hüppama hakkab ralli finishis! Eriti kui Solberg läheduses satub olema

-
Eks erinevate tiimide sõitjad tee tihti üksteise suhtes sapiseid märkusi, samas kui sõidetakse ühes meeskonnas, hoitakse mokk maas.KuriUss kirjutas:No kuule, Markko tegi kunagi ikka väga õelaid märkusi Solbergi korvpalliarmastuse kohta ...xaus kirjutas:Markko ja Petter on head sõbrad ja kindlasti saaks nende koostöö kenasti laabuma, kuid...
-
- Moderaator
- Kontakt:
See oli võibolla kunagi, tegelikult on nende vaheline vihavaen ajakirjanduse mull. Ma ei kahtle selles, et nad saavad väga hästi läbi...KuriUss kirjutas:No kuule, Markko tegi kunagi ikka väga õelaid märkusi Solbergi korvpalliarmastuse kohta ...xaus kirjutas:Markko ja Petter on head sõbrad ja kindlasti saaks nende koostöö kenasti laabuma, kuid...
Oi kuidas tahaks, et Markko jätkaks Fordis. Aga see vist tundub nüüd igapäevaga aina ebareaalsemana, et ta seal jätkaks. Eilsed uudised välismeediast rääkisid juba, et Markko sõlmib nädala lõpus lepingu Subaruga. Igati xaus iga nõus, et Petteril oli tegelikult tohutult õnne sel aastal, et ta MM võitjaks tuli. Kuid mulle ei meeldi võitate üle kohut pidada ja ta oli selle tiitli igati ära teeninud. Järgmisel hooajal siis koos Petter ja Markko ühes tiimis, kes kindlasti moodustavad koos väga tugeva "löögirusika", kuid kas Subaru suudab ehitada kaks autot mis olks sama vastupidavad jne.. Neid küsimusi jääb väga palju õhku ja eks sellele siis leiame vastuse järgmine hooaeg. Äkki mul on halb eelaimus lihtsalt sellepärast, et Subaru aegadest väga häid mälestusi pole, kui Markko seal oli ja teades, et Pirelli on hea asfaldil ainult märgades tingimustes ja kruusalgi oli problemme. Loodan, et eksin ja kõik oleks järgmine hooaeg korras nii Petteril kui ka Markkol ja nad suudaks võita rallisi ja pakkuda konkurentis teistele sõitjatele ja muidugi tiimisisene konkurents on neil ka väga kõva. Kui nüüd Ford ametliku loobumis teate edastab siis jääb oodata veel, et mis Peugeot teeb. Mingi võimalus äkki on veel, et Markko äkki veel sinna ka sõitma saaks. Grönholm-Märtin meeskond oleks SUPER! A mis veel Fordi kohta tahan öelda, et ma arvan keegi meist ei uskunud peale Soome rallit, kus Markko triumfeeris, et järgmisel aastal me seda autot enam ralliradadel ei näe ja selle roolis Markko Märtinit. Pigem lootsime kõik näha Markkot võitmas veel palju palju rallisi Ford Focus RS mudeliga. Kahju, et selline auto, mis oleks võinud tulla MM võitjaks ja saavutada palju etappivõite läheb nüüd lihtsalt "prügikasti". Oleks siis vaid auto kestnud ja samapalju õnne olnud kui Petteril, Markkol oleks MM võitja olnud Markko ja Ford jätkanuks.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P