Karta võib, et kui Tänak teiseks tõuseb, siis tulevad tiimikorraldused ja seekord soositakse Jarit. Aga ralli veel pikk ees ja kõike võib juhtuda. Šampust joome pühapäeval!
Egas midagi, hommikul juba uued katsed ja uus päev, Kruudal tuleb oma poodiumi kohta hoida ja Otil tuleb siis hullu panna. Puhta sõiduga peaks Otil olema võimalus neljandaks tõusta homme õhtuks.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
soca kirjutas:Egas midagi, hommikul juba uued katsed ja uus päev, Kruudal tuleb oma poodiumi kohta hoida ja Otil tuleb siis hullu panna. Puhta sõiduga peaks Otil olema võimalus neljandaks tõusta homme õhtuks.
Viiendaks pigem homme õhtuks. Pisikest Sebi puhta sõiduga 130 km-ga ära ei võta. Ketomaad ei võta puhta sõiduga ka ralli lõpuks mingi valemiga ära, tiimi korraldusi ses mõttes karta pole. Kõik teised on puhta sõiduga teoreetiliselt püütavad.
Aga ralli on alles ees ja juhtuda võib absoluutselt kõike.
Mina jään selle juurde kindlaks, et härra tuleb tagant nagu sõge pull ja kui neli ratast rajal ning Fordil mahlad sees püsivad, siis on 300km-ga võimalik Ketomaa sõiduga ära võtta. Eeldus on, et Ketomaa võtab nüüd vähe rahulikumalt, sest Otiga mugav vahe sees, aga see just annabki võimaluse.
Ja väikesest Sebist nii palju, et see sai Ketomaalt 50km-ga minuti tappa. Otil homme 130km-ga 2 mintsa tagasi teha ei tohiks mingi probleem olla.
Aga nagu mainitud, siis ralli on veel pikk ja kõike võib juhtuda. Loota tuleb parimat
johunn kirjutas:Mina jään selle juurde kindlaks, et härra tuleb tagant nagu sõge pull ja kui neli ratast rajal ning Fordil mahlad sees püsivad, siis on 300km-ga võimalik Ketomaa sõiduga ära võtta. Eeldus on, et Ketomaa võtab nüüd vähe rahulikumalt, sest Otiga mugav vahe sees, aga see just annabki võimaluse.
Ja väikesest Sebist nii palju, et see sai Ketomaalt 50km-ga minuti tappa. Otil homme 130km-ga 2 mintsa tagasi teha ei tohiks mingi probleem olla.
Aga nagu mainitud, siis ralli on veel pikk ja kõike võib juhtuda. Loota tuleb parimat
Ketomaal oli õnne eile : Ketomaa admitted he was lucky to survive the stage. “We were fighting hard with each other and I was pushing at 120 per cent. We cracked a wheel rim and I was lucky to get through. But it had to be done, because if we gave Ott a 10sec lead tonight it would have been impossible to catch him,” he said.
Ma pole küll kunagi Meeke'i suur poolehoidja olnud aga eilse päeva põhjal lausa tahaks, et ta jaksaks sama tempo juures auto tee peal hoida. Sidrunil oleks ka pisikest emotsionaalset boosti tarvis.