Rally Guanajuato Mexico 2014 DAY1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: Rally Guanajuato Mexico 2014 DAY1
Ega ennem teada vist ei saa kui Gilbert kohal on.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Tänakul vasak ratas alt ära. Autol ka vaskaul vigastused. Libises teelt välja.
okei. see foorum võib siis nv'ks oma poe kinni panna... Kurbkurb
-
- Rallifoorum 24/7
tänaseks kõik või siis jätkab peale servist?
Miks? Tänakul veel võimalus korralikud punktid siit tagasi võitamuhk kirjutas:okei. see foorum võib siis nv'ks oma poe kinni panna... Kurbkurb

Fan of MM-Motorsport & Fair Recce
seda ei tahtnud siit küll lugeda. liiga pikk katse et läbi lohiseda. kahju. Aga kiirelt sõita pole teisiti võimalik, kui ei riski.
-
- II järgu kommentaator
täna tuleb ajakaotust niipalju peale et see superrally ka ei aita suurt midagi enam.
Pole lihtsalt hetkel see õige koht kus riskida järgmist hooaega silmas pidades .. Ta on ka ilma riske võtmata teistest enda klassis selgelt üle.
-
- Rallifoorum 24/7
täpselt! väga suur pettumus.bug kirjutas:Pole lihtsalt hetkel see õige koht kus riskida järgmist hooaega silmas pidades .. Ta on ka ilma riske võtmata teistest enda klassis selgelt üle.
WRC2 klassis on finishisse jõudeski punktid taskus. iseasi, mida tema suhtes korralikuks lugeda. mina julgen väita, et tema endagi eesmärgiks oli esikoht selles klassis ja kõik alla selle on ebaõnnestumine. sellises konkurentsis vähemalt.Füürer kirjutas:Miks? Tänakul veel võimalus korralikud punktid siit tagasi võitamuhk kirjutas:okei. see foorum võib siis nv'ks oma poe kinni panna... Kurbkurb
Ootame siis meeste enda kommentaarid ära, aga noh üle või mitte, lõpuni tuleb sõita!
Minu jaoks ikka päris korralik pettumus, aega ju oli.
Minu jaoks ikka päris korralik pettumus, aega ju oli.
Hoidke nüüd oma hobuseid kaasmaallased. Ega tänase päevaga ralli läbi ei saa! Kui homme Superrallys tagasi siis on ju võimalused veel mingi punktid noppida ning keegi ei tea kus mõni konkurent võib veel eksida. Rohkem usku!
Täna veel 9 katset, igaühe eest 5 minutit WRC2 parimale ajale. Kokku 45 minutit kaotust. Arvad, et ta võtab minut kilomeetri kohta tagasi homme?StP kirjutas:Hoidke nüüd oma hobuseid kaasmaallased. Ega tänase päevaga ralli läbi ei saa! Kui homme Superrallys tagasi siis on ju võimalused veel mingi punktid noppida ning keegi ei tea kus mõni konkurent võib veel eksida. Rohkem usku!
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Peale protassovi ja bertelli pole enam keegi lõpuni jõudnud. Info sulg täielik. 13 autot ainult lõpus.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
kui auto kannatab korda teha, siis ju võiks ikka jätkata. ebaõnne võib tulla ka teistel ette ja oma klassis äkki isegi mingid punktid tooks ära. Lisaks saavad veel testida autot ja raigoga koostööd.
Arvad, et saab veel WRC punkte? Kahtlen väga.StP kirjutas:Hoidke nüüd oma hobuseid kaasmaallased. Ega tänase päevaga ralli läbi ei saa! Kui homme Superrallys tagasi siis on ju võimalused veel mingi punktid noppida ning keegi ei tea kus mõni konkurent võib veel eksida. Rohkem usku!
Ma lootsin selles suht hõredas konkurentsis WRC punkte ja WRC2 võitu. Teoreetiliselt ei oleks selleks olnud vaja muud kui sõta omas tempos ja hoida masin teel.
-
- V järgu kommentaator
Tõesti, mis masendav jutt siin käib. Muidugi tuleb jätkata, kui vähegi võimalik on. Ajalugu on näidanud, et read hõrenevad sellisel rallil kiiresti. WRC2 klassis on ju kokku kaheksa osalejat (4 punkti lõpetamise eest kindlustatud). Ja kes teab, palju neid üldse lõppu jõuab.Iga punkt on oluline.