Rally Sweden 2014
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Sweden 2014
ma ei tea, kas ma ainus, kes on üllatunud, et al-rajhi lumel nii kiire on, et nö. wrc2 favoriit sellel pinnasel, ketomaa hetkel peab pingutama et tal kannul püsida?
On vägagi üllatav aga samas tegi Ketomaa viimase katse järel just mitte eriti peene vihje rehvide suunas. Ja see on veidi murettekitav, aga ainult veidi, sest loodetavasti on D-Mack kõigil teistel pinnastel parem.muhk kirjutas:ma ei tea, kas ma ainus, kes on üllatunud, et al-rajhi lumel nii kiire on, et nö. wrc2 favoriit sellel pinnasel, ketomaa hetkel peab pingutama et tal kannul püsida?
Kruuda on ka seni täitsa mõistlikult tulnud.
Yazeed pani 2013. aasta Rootsi rallil WRC2 kinni ning lõpetas ralli absoluudi 10. kohaga. Gröndal kaotas talle 43 sekundit.muhk kirjutas:ma ei tea, kas ma ainus, kes on üllatunud, et al-rajhi lumel nii kiire on, et nö. wrc2 favoriit sellel pinnasel, ketomaa hetkel peab pingutama et tal kannul püsida?
"Come on, you can see more than that"
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Päeva sisese regruppiga tõmmatakse katkestajate ja hilinejate arvelt stardiintervall kokku, mitte ei tõsteta stardikohad ümber. Seega stardijärjekord on sama nagu hommikul. Õhtuse regruppiga võidakse määrata kohtade järgi uus stardinimekiri järgmiseks päevaks.Raiko kirjutas:Nüüd siis regrupp ja Tänak neljandana rajale
Liigapalju võimsust on peaaegu piisav...
-
- III järgu kommentaator
Kusjuures Rootsis peaks ajaliselt see võimalik olema (startinimekirja muutmine) kuna startlist on 30+ autot ja regrup`i aeg oli 58 min äkki.Väikevend kirjutas:Päeva sisese regruppiga tõmmatakse katkestajate ja hilinejate arvelt stardiintervall kokku, mitte ei tõsteta stardikohad ümber. Seega stardijärjekord on sama nagu hommikul. Õhtuse regruppiga võidakse määrata kohtade järgi uus stardinimekiri järgmiseks päevaks.Raiko kirjutas:Nüüd siis regrupp ja Tänak neljandana rajale
Mulle jääb seni kummaliseks Citroeni otsus palgata Ostberg enda ridadesse, kuna vend ju ei näidanud eelmine aasta kiirust ning tundub, et ta areng on seisma jäänud.
See kuidas ta pärast igat katset otsib põhjendusi - minu jaoks on see vend suhteliselt null.
See kuidas ta pärast igat katset otsib põhjendusi - minu jaoks on see vend suhteliselt null.
Näed sa siis kui lühike mälu .... Täiesti rassistlikel kaalutlustel tundub see siiani uskumatuFrank kirjutas:Yazeed pani 2013. aasta Rootsi rallil WRC2 kinni ning lõpetas ralli absoluudi 10. kohaga. Gröndal kaotas talle 43 sekundit.muhk kirjutas:ma ei tea, kas ma ainus, kes on üllatunud, et al-rajhi lumel nii kiire on, et nö. wrc2 favoriit sellel pinnasel, ketomaa hetkel peab pingutama et tal kannul püsida?

-
- III järgu kommentaator
Ega`s inimesed ongi erinevad,F1-s vigises vanasti sellisel kombel Alonso ega`s ta sellepärast veel kehv sõitja ei ole.Divine kirjutas:Mulle jääb seni kummaliseks Citroeni otsus palgata Ostberg enda ridadesse, kuna vend ju ei näidanud eelmine aasta kiirust ning tundub, et ta areng on seisma jäänud.
Ega Ostbergi kiirusel midagi viga ei ole. Varasem "areng" oligi see, et hakkas Hirvoneni kinni püüdma ja noh, seda ta praegu teebki...
Fan of MM-Motorsport & Fair Recce
-
- III järgu kommentaator
+1Füürer kirjutas:Ega Ostbergi kiirusel midagi viga ei ole. Varasem "areng" oligi see, et hakkas Hirvoneni kinni püüdma ja noh, seda ta praegu teebki...

Füürer kirjutas:Ega Ostbergi kiirusel midagi viga ei ole. Varasem "areng" oligi see, et hakkas Hirvoneni kinni püüdma ja noh, seda ta praegu teebki...
Haha! +1 indeed

Pole aega olnud koguaeg raadiot kuulata, kuid Becs ütles ennem et lasevad Tänaku intervjuu eetrisse. Kas see on ära olnud ja kui nii siis kas keegi kuulas seda ja mida seal räägiti?
-
- Rallifoorum 24/7
Tuli ka alles nüüd meelde see ja panin raadio käima, praegu on Kubicaga intekas ja kuna katseni on nii vähe aega sis Oti oma oli ära arvatavasti.Mirko kirjutas:Pole aega olnud koguaeg raadiot kuulata, kuid Becs ütles ennem et lasevad Tänaku intervjuu eetrisse. Kas see on ära olnud ja kui nii siis kas keegi kuulas seda ja mida seal räägiti?
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- algaja kommentaator
http://ustre.am/GpAc
Oleme Rootsis ja tegime SS2-lt kehva kvaliteediga LIVE ylekande läbi interneti, sama saab toimuma ka SS7-lt. Orienteeruvalt 18.00 eesti aja järgi. Pilti näeb Torsbyst ja lolli juttu kuuleb ylejäänu eest ei vastuta.
Oleme Rootsis ja tegime SS2-lt kehva kvaliteediga LIVE ylekande läbi interneti, sama saab toimuma ka SS7-lt. Orienteeruvalt 18.00 eesti aja järgi. Pilti näeb Torsbyst ja lolli juttu kuuleb ylejäänu eest ei vastuta.
Rallispordi alandlik teener
Ei ole olnud.soca kirjutas:Tuli ka alles nüüd meelde see ja panin raadio käima, praegu on Kubicaga intekas ja kuna katseni on nii vähe aega sis Oti oma oli ära arvatavasti.Mirko kirjutas:Pole aega olnud koguaeg raadiot kuulata, kuid Becs ütles ennem et lasevad Tänaku intervjuu eetrisse. Kas see on ära olnud ja kui nii siis kas keegi kuulas seda ja mida seal räägiti?
Hea, et "omakste" käsi on rallil olemas.AinstAin kirjutas:http://ustre.am/GpAc
Kas sa mõtled seda mis oli regrupis?(Jan) kirjutas:Oti intekas oli ära ennem.