Ma kindlasti ei tahaks näha, et ta kohe esimestel katsetel "paugutama" hakkab. Nagu ajalugu on näidanud, siis see lõppeb tavaliselt kuskil võsas ja seda siis juba päeva esimesel või teisel katsel.
Seega tahaks näha, et täna esimestel katsetel sõidetakse kohtade 6-10 peale ja peale seda võiks kiirust niipalju tõsta et päeva lõpuks konkureerida kohtadele 3-5.
Oti sõnad siis...“I’ve not driven one of these cars since 2012 and I’m still a bit rusty,” Tanak confessed, “But of course it’s a great feeling to be back…It will be difficult here with a new co-driver (Raigo Molder)… A top ten result would be good.”
Kuna ta stardib nii taga, siis reaalne võiks olla sõit kuskil seal 6-7-8 kohtade peal.
Rainiz. kirjutas:Mida tänasest päevast ootate? Mis seisu päeva lõpuks ennustate?
Ma saan aru, et tegemist on teadliku provotseerimise ja sooviga foorumis korralik nugade loopimine käima tõmmata?! Siis pakun loomulikult, et ootan päeva lõpuks pressikale esikolmikut järjestuses Tänak, Kubica, Hänninen
Rainiz. kirjutas:Mida tänasest päevast ootate? Mis seisu päeva lõpuks ennustate?
Ma saan aru, et tegemist on teadliku provotseerimise ja sooviga foorumis korralik nugade loopimine käima tõmmata?! Siis pakun loomulikult, et ootan päeva lõpuks pressikale esikolmikut järjestuses Tänak, Kubica, Hänninen
Mina seda selle eesmärgiga siia ei postitanud. Lihtsalt tore oleks teada, mida foorumirahvas tänasest päevast ootab
>
0
Viimati muutis Rainiz., 06 Veebr 2014, 10:33, muudetud 1 kord kokku.
eeldan, et ott katsub tasa ja targu võtta, aga ei saa ju tempot teabmis väikseks ka lasta, muidu ju kaob va tähelepanu ära kui liiga töristama hakata. ja ikkagi vana-uus kaardilugeja ka, ehk võtab algul rahulikumalt
Lithium kirjutas:7. koht tänase päeva lõpuks oleks väga hea kuna konkurents on üsna tihe ka.
Sama siin. 6-7 koht oleks väga hea päeva lõpuks.
Selline seis 6-7.koht oleks väga OK. Ja esimestega vahe väga suureks ei käriseks.
Ja kõige rohkem tahaks teda ka homme ja ülehomme rajal näha ilma supperrallita ning ralli lõpus tulemusest ise ka rõõmu tunneks! Ja loomulikult oleks parim FORD rallil !