10:52 Tanak not enjoying conditions
Ott Tanak is 38s faster than Prokop but says conditions are so slippery all he can do is drive through steadily rather than trying to push.
10:52 Tanak not enjoying conditions
Ott Tanak is 38s faster than Prokop but says conditions are so slippery all he can do is drive through steadily rather than trying to push.
***** sellest eilsest rehviga puusse panekust küll kahju muidu oleks arvatavasti Novikovist ees ja hetkel 4's aga ega seda muidugi kindlalt väita ei saa.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
10:59 Ostberg confused by handling problem
Ostberg loses a little time to Novikov and says there is something odd happening to his Ford: "There is something very strange with the right rear. I don't know what the problem is. It feels like a puncture." He also confirms Latvala is out: "Jari went off in a fast right-hander. It's blind corner. He was between the two roads. He has crashed and it is certain he will not continue. "
atkinson vana rebane teeb juba mitmendat rallit väga ühtlast sõitu. Ei kiirusta ja toob auto tasapisi finišisse ning nopib tähtsaid punkte. Araujol oleks mida õppida Atkolt
muhk kirjutas:
hooaja lõpuni on 2 rallit ja siit on kindlapeale vaja TOP-6 finišeid, et järgmine aasta säilitada reaalne lootus jätkata wrc-sarja.
Huvitav on lugeda siit kuidas mõnal meist on infot mida ilma algallikata välja käia.
Et kui TOP 6 siis järgmiseks aastaks kindel koht olemas ???
Mul kogu aeg sama mõte piinab!
On teadjaid mehi!
see oli minu puhas teooria, et hooaeg tuleb tõusvas vormis lõpetada, et oleks võimalikult head kaardid, millega kaubelda järgmis(t)e aasta(te) tingimus(t)e pärast.
Siin palju öeldud "Otil M-Spordiga 5 aastane leping..." aga mäletme ka Marko Asmer lepingut BMW F1 meeskonnaga. Oligi kõva leping ja kõik, aga kui ikkagi pappi pole (BMW tõmbas ju ka õla alt ära), siis polegi midagi teha...
aix kirjutas:Kruuda sõidab s2000-ga 10 sekundit kiiremini kui Prokop WRC.ga
Kas Prokop on meeletult aeglane stardikoha tõttu või siis teeb Kruuda super tööd. Pigem esimene variant aga kindlasti ei tasu alahinnata ka Karli sõitu.