Karli, see ungarlane, kes on sõitnud, tema võib ka punktidesse kaasata, kõik on legaalne, ta on registreeritud
>
0
Understeer is when you hit the wall with the front of the car, oversteer with the back. Horsepower is how fast you hit it and torque if how far you take the wall.
Karlip kirjutas:Ta on juba päris kaua aega punktitabelis olnud
Aa, ma ei ole märgand
>
0
Understeer is when you hit the wall with the front of the car, oversteer with the back. Horsepower is how fast you hit it and torque if how far you take the wall.
täpselt sama lugu mis Epik-ul viimastel minutitel tõmbasin mängu uuele windowsile ja esimesel leg-il lasin suht kiiruga, tuli palju vigu ja teisele leg nkn aega enam startida polnd.. see ralli lääb vast paremini
Kolin kirjutas:Ons kellegil Škoda punnile kruusa setupit pakkuda?
Muidu ei saa Robile ja Marekile vastu. Škodal jääb tipp kiirusest natuke puudu.
Ma võin proovida ühte asja, kui hästi see töötab, seda ei tea, ma millaski teen valma selle.
PS: Marek võttis aja maha
Ja Peugeot on ikka veel õige valik
>
0
Endal !leg v2ga jube, koguaeg l2ks pilt mustaks? o.O iga minuti tagant või nii pilt lihtsalt l2ks mustaks..... pidi esci korra vajutama ja siis tuli pilt tagasi, mingit rütmi ei olnud
kust saaks eraldi tõmmata selle Humalamaki katse? rallysimfans lehel ei ole seda eraldi üleval, seal ainult mingi 1 gigane fail mida ma küll ei raatsi tõmmata, kui mul ainult ühte väikest asja vaja sealt..
Aga bljaa, läksin teisele Legile ka peale, esimisel katsel oli ikka selle musta pildi jama, seega tegin katsete vahel restardi arvutile, läksin tagasi mängu panin jätka rallit, laadides viskas deskile, läksin uuesti jätkama ja enam pole seda võistlust seal! Käsitsi ei saa mind uuesti rajale panna?
Esimen päev läbi. Suht korralik oli. Kui nüüd Robi ulmekiirus välja arvata siis on suhteliselt tihe konkurents.
Marek jah läks puhkusele, WCN-s vist veel aitab. Mis ulmekiirus?
>
0