veteran kirjutas:Hommikut, ei saanud eile asja jälgida - kas keegi ütleks - kas Burns langes 1.13 kaugusele iga katsega ühtlaselt või oli tal mingi apsakas ka?
veteran kirjutas:Hommikut, ei saanud eile asja jälgida - kas keegi ütleks - kas Burns langes 1.13 kaugusele iga katsega ühtlaselt või oli tal mingi apsakas ka?
ei langenud ühtlaselt ja endal ka vist apsakat ei olnd, auto vedas alt lihtsalt viimasel katsel
Loix võib vajadusel ka väga kiire olla. Muide ma vaatasin eilsest saatest et Markkol oli tõesti üks väga hirmus moment, äärepealt oleks välja sõitnud aga õnneks sai tagasi teepeale
ma nägin ka seda, oleks seal teeperves mingi puu olnd oleks taguotsaga puu maha niitnud ja ka auto lõhkunud, väljasõidust ei jäänd tõesti palju puudu. tänan rallijumalat selle eest
Erki kirjutas:Loix võib vajadusel ka väga kiire olla. Muide ma vaatasin eilsest saatest et Markkol oli tõesti üks väga hirmus moment, äärepealt oleks välja sõitnud aga õnneks sai tagasi teepeale
soome kokkuvõttes näitas aga millise rahuga Markko seda "täpselt-lähedalt" võttis.
petter tahab ikka sisimas 2 kohta saada, see mis ta eile pressikal rääkis ei loe ja ta on selleks ka võimeline, nii et ma pole üllatunud kui solku poodiumil burnsist ette saab
Hommikust ka kõigile. No Solberg vist täna tõesti ei jäta, annab täiega, kuni ....... võib nii või na! Aga eile näitas tõesti pressikat ka, kuigi osa tõlget oli jälle puudu. Kohe hakkab kordus, äkki saab rohkem aru. Jõudu kõigile!