Nad jõuavad veel superallitada, kui ajakaarti katse lõpus ära ei anna, siis ei lähe see aeg ka kirja viimaselt katselt.
Samas on see aasta viimaselt katselt katkestades trahv 10 minutit, aga ikkagi parem kui Latvala 16 minutit.
Sorry! Ennem hakkavad sead soome ujuma kui...ah teate isegi!
Loeb peab ikka väga käpard olema kui tiitli ära annab!
Iseasi kui C4 närvipingele vastu ei pea!
RudiTurbo kirjutas:Nu Räikkönen tegi ära, äkki siiski teeb ka Grönholm ära
Mul pole selle vastu midagi kui bosse asja kinni paneb... teeks rallifoorumi rahvaga suure peo ja kutsuks mm-i VIP-ks... ja Mäkineni-le teeks ühe seajahi välja!!!
Mul pole selle vastu midagi kui bosse asja kinni paneb... teeks rallifoorumi rahvaga suure peo ja kutsuks mm-i VIP-ks... ja Mäkineni-le teeks ühe seajahi välja!!!
Ega sina ometi sõnadesööja ei ole nigu keegi Mf näiteks siin foorumis RF pidu oleks küll vahva - nii et jään (krt 2 korda "kinkimist" ei ole MM tiitlit väärt, ka täiusliku austuse juures Grönule) lootma "skandinaaviaõnnele" (pidades silmas ka PGA vs Aava)
Ega sina ometi sõnadesööja ei ole nigu keegi Mf näiteks siin foorumis RF pidu oleks küll vahva - nii et jään (krt 2 korda "kinkimist" ei ole MM tiitlit väärt, ka täiusliku austuse juures Grönule) lootma "skandinaaviaõnnele" (pidades silmas ka PGA vs Aava)
No peo ja seajahiga pole probleemi, aga kuidas Bosse ja Tommi kohale saada, on iseasi!
Timo Rautiainen sai sellel aastal Michael Parki auhinna. Auhinna andis talle üle kui ma ei eksi, siis eelmisel aastal selle auhinna saanud Daniel Elena.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P