Neljapäev 05.03.2015
Shakedown Llano Grande 5.55 km 17.00
Osalejad
http://www.rallymexico.com/files/rep/EntryListMx15.pdf

Viimati muutis soca, 20 Veebr 2015, 15:27, muudetud 1 kord kokku.

Mehhiko on olnud alati üheks selliseks etapiks, kus pole väga palju mehi stardis, erameeskondade sõtijad seda pigem ei vali, sest auto sinna viimine on ülimalt keeruline ning raske.Kolin kirjutas:Mehhikos saab see ralli jälgimine plussi pealt suht raske olema. Katse toimuvad suuresti öösel.
Vaatasin, et Porota on Mehhikos vabše WRC2 klassis sõitmas. Huvitavkas see on lõplik nimekiri. Ainult 35 masinat stardis??.

Kolm ülekannet on WRC+'s, neist üks on vaid Eesti aja järgi öösel (kl 3), teised kaks on prime-time'l kl 20. Ehk olulisemad hetked jõuavad ilusti õigel ajal Euroopa vaatajateni. Eks nii peabki olema.Kolin kirjutas:Mehhikos saab see ralli jälgimine plussi pealt suht raske olema. Katse toimuvad suuresti öösel.

Kolin kirjutas:Ma ei tea küll mida testiti aga selle video järgi ei liikunud see fiesta kohe üldse mitte. Hing oli kogu aeg kinni ja jõudu nagu polnud.

Naljakas on see, et omamata mingit infot, tekkis mul peas idee, et ehk nad piiravad veidi võimsust, et matkida õhupuudust mägedes.Trw kirjutas:Kolin kirjutas:Ma ei tea küll mida testiti aga selle video järgi ei liikunud see fiesta kohe üldse mitte. Hing oli kogu aeg kinni ja jõudu nagu polnud.
Ma ei leia enam allikat küll üles, aga kusagil oli selline jutt, et mäestiku tingimuste loomiseks testitakse autot ka niiöelda õhupiirajaga. Ehk siis piiratakse võimsust õhuhulga vähendamise teel.