No nii, härrased! Nüüd võime kõik siis jällegi öösel rahulikult magada. Ford ja seega ka Märtin on kindlalt paigas. Jääb vaid küsimus: "Milleks nii pikk viivitus otsuse avalikustamisel ?". Tegelikult pole see ka enam oluline. Ülikiire Ford ja veel kiirem Märtin teevad kindlasti suuri tegusid ka saabuval hooajal.
Jah, ise kuulsin Kanal 2 uudistest esimest korda. Arvuti juba kinni. Miks ta viivitas - loomulikult tasuta reklaam. Kõik aga ootasid, Ford jätkab, ei jätka, Ford, Ford, Ford......... - ütleme esmaspäeval. Siis laupäeva õhtul prauhh... jääb tükiks ajaks meelde. Reklaam maksab palju ja peab meeldejääv olema! Fordil raha pole!
Ma eriti ei pabistanud, teada oli, et teised tiimid ootasid Fordi otsuse ju ära... võibolla väike mure, et ta ikka Peoosse satuks
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
Hea et ford jätkab loodab et tuleval aastal ei tule enam tehnilisi rikkeid ja, et Märtin suudaks mõnuga gaasi tallata ilma probleemiteta!
Edu talle tuleval aastal Fordis!!!
>
0
Viimati muutis Boink, 01 Dets 2003, 00:50, muudetud 1 kord kokku.
ma pole väga kahelndudki et ford ei jätka, kuna oleks ajuvaba, et lahkuda WRC sarjast sellise auto raisku laskmisega..Kiirust on ju autol nii mis kole:)
j6mm15 kirjutas:Hea et ford jätkab loodab et tuleval aastal ei tule enam tehnilisi rikkeid ja, et Märtin suudaks mõnuga kaasi tallata ilma probleemiteta!
no ma loodaks, et Märtin ikka gaasi tallab
Ma käsin emakeelõpsil Enel Pärsil kohe rallifoorumit lugema tulla
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
j6mm15 kirjutas:Hea et ford jätkab loodab et tuleval aastal ei tule enam tehnilisi rikkeid ja, et Märtin suudaks mõnuga kaasi tallata ilma probleemiteta!
no ma loodaks, et Märtin ikka gaasi tallab
Ma käsin emakeelõpsil Enel Pärsil kohe rallifoorumit lugema tulla
Ei ole vaja kutsuda ma jõudsin ennem ära teha"vigade paranduse"
juhtub ikka selliseid apse
Fordi testimine Rootsis ei sujunud just kõige paremini. Sarnaselt Rally GB-le kuumenes auto mootor üle. Kuuldavasti tabas viga mõelmaid autosi. Samuti kardetud kehvad kliimatingimused osutusid kahjuks tõeks.