WRC ülekanne Eesti telekanalitel
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
WRC ülekanne Eesti telekanalitel
Juhtusin eile vaatama San Remo kokkuvõtet YLE2 pealt. Hmm, peale WRC näitamist tuli ligi pool tundi JWRC kokkuvõte. Intervjuud, onboard pilti jne jne. Samas eestikeelset ülekannet vaadates ei kuulegi, et JWRC etapp samaaegselt toimub, veel vähem seda, et seal ka mõni eestlane osaleb. Soome kommentaator leidis peale eestlase katkestamist, et sarja üks tippnimesid jäi rajaveerde.
Mõte selles, et neid s1600 autosid seal mägedes kihutamas näha oli päris huvitav ja ma arvan, et mul vedas, et kogemata saadet juhtusin vaatama. Aga miks kohalik kanal JWRC või PWRC pilti ei näita ega neist sõnagi räägi?
Mõte selles, et neid s1600 autosid seal mägedes kihutamas näha oli päris huvitav ja ma arvan, et mul vedas, et kogemata saadet juhtusin vaatama. Aga miks kohalik kanal JWRC või PWRC pilti ei näita ega neist sõnagi räägi?
Kasuta ikka turvavööd ka!
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Karl
Monte ajal näitas soomlane samuti JWRC kokkuvõtet, sattusin nägema. Päris lõbus oli vaadata kuidas pealtvaatjad libetatel mäenõlvadel neid autosid aitasid ülesse lükata:):):)!
Siis tundus see kokkuvõte juba asjalik, sest täpselt sama pikalt kui WRC-d. ka S1600 sõite näitas - kommenteeris!
Siis tundus see kokkuvõte juba asjalik, sest täpselt sama pikalt kui WRC-d. ka S1600 sõite näitas - kommenteeris!
Karl
-
- Moderaator
- Kontakt:
Carlos sa jõudsid siis eile eriti kiiresti koju, YLE San Remo kokkuvõte oli juba poolepeal, kui sa alles siin olid
Ma olen vaadanud JWRC kokkuvõtet YLE pealt vist iga kord ja igati teretulnud nähtus, et YLE selle endale ostnud on Kahju, et Kanal2 on selle pealt raha kokkuhoidnud, nende väikeste masinate sõitu on päris huvitav vaadata ja tavaliselt toimub JWRC-s ka rohkem väljasõite.
Näiteks Carlssoni väljasõit oli väga kummaline, täiesti sirge tee ja mees keerab järsku rooli vasakule vastu kaljut. Sellise tasemega mees ei tohiks nii tobedaid vigu teha. Samas Meeke õnnetuse puhul oli selgelt näha, et ta läks kurvi liiga kiiresti.
Ma olen vaadanud JWRC kokkuvõtet YLE pealt vist iga kord ja igati teretulnud nähtus, et YLE selle endale ostnud on Kahju, et Kanal2 on selle pealt raha kokkuhoidnud, nende väikeste masinate sõitu on päris huvitav vaadata ja tavaliselt toimub JWRC-s ka rohkem väljasõite.
Näiteks Carlssoni väljasõit oli väga kummaline, täiesti sirge tee ja mees keerab järsku rooli vasakule vastu kaljut. Sellise tasemega mees ei tohiks nii tobedaid vigu teha. Samas Meeke õnnetuse puhul oli selgelt näha, et ta läks kurvi liiga kiiresti.
-
Suuder saab minu teada valmis saate materjalid ette, on ainult vaja tõlget ja omapoolset kommentaari. Loomulikult võiks vahepeal ka sellest juttu teha, aga kui saade edasi läheb ja telekast näidatakse WRC masinaid, peab ta ju pildiga kaasa rääkima.Annie kirjutas:Jah ütles, et Urmo alustas rallit suhteliselt lahjalt ning katkestas. Ja kõik.Erkki kirjutas:Suuder see kord ju ikka mainis et urmo katkestas, vms. see oli reedeses kokkuvõttes
Carlsson millegipärast vaatas paremale ja samal ajal rooli keeras vasemale. Ei vaadanud üldse teele, pigem käigukangi või kaardilugejat vaatas. Väga kummaline.xaus kirjutas:Näiteks Carlssoni väljasõit oli väga kummaline, täiesti sirge tee ja mees keerab järsku rooli vasakule vastu kaljut. Sellise tasemega mees ei tohiks nii tobedaid vigu teha. Samas Meeke õnnetuse puhul oli selgelt näha, et ta läks kurvi liiga kiiresti.
Meeke ilmselt sattus libeduse ohvriks. Ehk siis valesti valitud kiirus.
Aava nime ikka annab otsida eesti ajakirjanduses. Isegi siis, kui ta Kreekas 3 koha sai, polnud temast ühtegi intervjuud . Ainus koht, kust Aava kohta midagi lugeda on võimalik on Maaleht. Seal on head artiklid nii Märtinist kui ka Aavast. JWRC ülekanded on alati teretulnud nähtus. Ühe korra Kanal 2 näitas JWRC etappide kokkuvõtet koos Aava kommentaaridega. See oli päris hästi tehtud
tax eriti ei tea, mida räägib
Kusjuures, seda nii mõnedki inimesed öelnud, et just Maalehes on kohalikust ajakirjandusest kõige paremad artiklid WRC kohta.tax kirjutas:Aava nime ikka annab otsida eesti ajakirjanduses. Isegi siis, kui ta Kreekas 3 koha sai, polnud temast ühtegi intervjuud . Ainus koht, kust Aava kohta midagi lugeda on võimalik on Maaleht. Seal on head artiklid nii Märtinist kui ka Aavast. JWRC ülekanded on alati teretulnud nähtus. Ühe korra Kanal 2 näitas JWRC etappide kokkuvõtet koos Aava kommentaaridega. See oli päris hästi tehtud
-
- II järgu kommentaator
Karl
[quote="Carlos"][quote="tax"]Aava nime ikka annab otsida eesti ajakirjanduses. Isegi siis, kui ta Kreekas 3 koha sai, polnud temast ühtegi intervjuud . Ainus koht, kust Aava kohta midagi lugeda on võimalik on Maaleht. Seal on head artiklid nii Märtinist kui ka Aavast. JWRC ülekanded on alati teretulnud nähtus. Ühe korra Kanal 2 näitas JWRC etappide kokkuvõtet koos Aava kommentaaridega. See oli päris hästi tehtud[/quote]
Kusjuures, seda nii mõnedki inimesed öelnud, et just Maalehes on kohalikust ajakirjandusest kõige paremad artiklid WRC kohta.[/quote]
On ikka kirjutatud Aavast peale ,,Maalehe'' ka! Mingi aeg tagasi ,,Äripäeva'' eriväljaandes oli pikk artikkel (kahel lehel piltidega)!
Kusjuures, seda nii mõnedki inimesed öelnud, et just Maalehes on kohalikust ajakirjandusest kõige paremad artiklid WRC kohta.[/quote]
On ikka kirjutatud Aavast peale ,,Maalehe'' ka! Mingi aeg tagasi ,,Äripäeva'' eriväljaandes oli pikk artikkel (kahel lehel piltidega)!
Karl
-
- Moderaator
- Kontakt:
Tuletan veelkord meelede, et Kanal2 näitab täna kell 23:15 JWRC Itaalia etapi kokkuvõtet 5+ Kanal2 meeskonnale, lõpuks ometi on nad ka JWRC näitamise õigused ostnud. Juba Montest alates oleks võinud Urmo sõite näidata.Carlos kirjutas:Muide, sattusin just kanal2 lehele, esmaspäev 13.oktoober kell 23.15 JWRC.