ralli ja naised
ralli ja naised
uudishimust hakkasin uurima kasutajate nimekirja... hakkasid silma mõned nimed, mis võiksid kuuluda naissooesindjatele. kuid ega päris kindel ei saa kunagi olla. seega oleks tore teada, et kui palju siin aktiivseid naissooesindajaid leidub? rõhutan just aktiivseid, sest päris mitmed inimesed on ennast registreerinud kuid pole kordagi suud lahti teinud...
mehed võiksid ka oma arvamust avaldada, et kas ralli ja naised sobivad kokku... või on autod ja sellega kaasnev ainult meeste pärusmaa!
mehed võiksid ka oma arvamust avaldada, et kas ralli ja naised sobivad kokku... või on autod ja sellega kaasnev ainult meeste pärusmaa!
Nujaa, eks neid naisi ole ära eksinud vahel rallisse. Mouton on ju igale rallihuvilisele tuttav nimi! 90ndate algul oli isegi FIA Ladies Cup autorallis. Seal edukalt esinenud Minna Sillankorva, Eija Jurvanen ja Isolde Holderied olid samuti vägagi arvestatava kiirusega sõitjad. isolde oli muidugi ka meeskonkurentide lemmik Praegugi liigub ju Ana Goni MM-radadel kui Stigi kaardilugeja. Soomes Minna Lindroos sõidab väga kiiresti.
Eks neid tuleb ja läheb, aga kokkuvõttes jäävad mehed seda ala ikkagi domineerima. Looduse vastu ei saa
Eks neid tuleb ja läheb, aga kokkuvõttes jäävad mehed seda ala ikkagi domineerima. Looduse vastu ei saa
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Kaardilugejatest naisterahvaid on veel, näiteks Gemma Price, kes istub Antony Warmboldi kõrval. Kuid jah, üldjoonetes on neid naisi väga vähe, kes tegelevad ralliga, või üldse mootorispordiga.
Siin foorumis on olukord enamvähem sama mis rallirajal. Mnu teada ei olegi siin rohkem naisi peale Annie ja Minna.
Siin foorumis on olukord enamvähem sama mis rallirajal. Mnu teada ei olegi siin rohkem naisi peale Annie ja Minna.
-
Kunagi oli elus veel selline asi nagu F1 meilinglist ja seal oli samuti keegi "Minna patsidega", kas tegu on siin sama inimesega? Aga mis puutub üldiselt teemasse "Naised rallil/rallis" siis on mul õnnestunud kõik oma pruudid/elukaaslased sellest huvituma (vähemalt mingilgi määral) panna. Olen ikka võtnud nad rallidele kaasa ja selline looduses viibimine ja kiirete autode vaatamine on neile ikka meeldinud. Eriti muidugi Soomes, kus on ikka rohkem näha kui kohalikel rallidel.
eip, tegu pole sama inimesega... alles avastasin ralliga seonduvad foorumid- eks oma osa selles, et tööl polnud lihtsalt midagi teha ja hakkasin siis netis ringi kolama!
üpris üllatav, et annie osa rallifoorumis nii suur on. ikka nagu arvasin, et mehed seisavad kogu asja taga! positiivne igatahes, et leidub tegusaid naisi
üpris üllatav, et annie osa rallifoorumis nii suur on. ikka nagu arvasin, et mehed seisavad kogu asja taga! positiivne igatahes, et leidub tegusaid naisi
-
Ega neid naisi see ralliteema vist eriti huvita jah... Kuigi mul on oma emale ja õele juba peale pikemat masseerimist isegi õnnestunud tekitada mõningane huvi WRC ja F1 vastu (sel tasemel, et peale võistlust küsivad mult, et kes siis võitis ja teine ning kolmas olid). Ema õnnestus isegi EOS ralli ühele kiiruskatsele vedada - ja talle peris meeldis
Ise olin tol ajal üsna pisike, kuid kas mitte ei olnud mõned aastad tagasi (nii 10-12) ka F1 mingis tiimis üks naissõitja kes kunagi küll sõitma ei pääsenud kuna ei mahtunud kunagi kvlifikatsioonis 107% piiridesse? Või eksin? Oskab ehk keegi kommenteerida?
Ise olin tol ajal üsna pisike, kuid kas mitte ei olnud mõned aastad tagasi (nii 10-12) ka F1 mingis tiimis üks naissõitja kes kunagi küll sõitma ei pääsenud kuna ei mahtunud kunagi kvlifikatsioonis 107% piiridesse? Või eksin? Oskab ehk keegi kommenteerida?
Ralli ja Naised, sobib kokku küll! Fännan naisi, kes on rallist huvitatud.
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
http://www6.nrk.no/galleri/bildegalleri ... =600&w=600
Kah teemasse "Ralli ja Naised"
Petter + Pernilla
Kah teemasse "Ralli ja Naised"
Petter + Pernilla
-
- II järgu kommentaator
-
- II järgu kommentaator
Võbla on asi minu arvutis, kuid lahti mul see ei tule...kakuke kirjutas:http://www6.nrk.no/galleri/bildegalleri ... 600&w=600/
See ei ole ju normaalne...?
-
- II järgu kommentaator