kokkutulek
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
kokkutulek
tekkis selline küsimus, et kas need inimesed kes aktiivselt võtavad osa foorumi tegevusest jne. on kunagi ka väikese kokkutuleku teinud? kui ei ole, siis miks? minu arust oleks see päris vahva ju kui kamp rallihuvilisi saab kokku mingisugusel rallil või kuskil mujal ja veedaks lõbusalt aega kas rallimeestele kaasa elades vms.
kui see on mingi paha mõte siis ärge näkku lööge avaldasin vaid oma arvamust...
kui see on mingi paha mõte siis ärge näkku lööge avaldasin vaid oma arvamust...
Ma siis ka sõna sekka. Mu meelest on siin juba niigi küllalt palju inimesi, kes omavahel tuttavad ja nigunii kohtuvad. Aga jah, eks rallidel oleks kõige lihtsam kokku saada Teil, aga ses mõttes on rallil nagu kehva, et enamus lähevad mingi oma seltskonnaga ja siis vaja plaane sääda jne. Aga nuh, eks vaadake ja mõelge. Küll kudagi ikka saab.
Kasuta ikka turvavööd ka!
-
- V järgu kommentaator
Carlos kirjutas:Ma siis ka sõna sekka. Mu meelest on siin juba niigi küllalt palju inimesi, kes omavahel tuttavad ja nigunii kohtuvad. Aga jah, eks rallidel oleks kõige lihtsam kokku saada Teil, aga ses mõttes on rallil nagu kehva, et enamus lähevad mingi oma seltskonnaga ja siis vaja plaane sääda jne. Aga nuh, eks vaadake ja mõelge. Küll kudagi ikka saab.
oma seltskonnaga võib ju kaa, siis ongi huvitavam, sõprusringkond suureneb.
ja kui kuskil rallidel kokku saadakse, siis oleks ju päris fun, kui esimene rallipäev läbi saab, minnakse oma suure kambaga kuskile lagendikule vms. ning siis pannakse grillid särgid värgid püsti ja õlled särgid värgid kaa ja...arutatakse ralli esimest päeva ja mida iganes veel, tehakse seltskonnamänge jne jne.....ning hommikul jälle pohmakaga rallit vaatama
-
- III järgu kommentaator
Kõlab hästierkihps kirjutas:Carlos kirjutas:Ma siis ka sõna sekka. Mu meelest on siin juba niigi küllalt palju inimesi, kes omavahel tuttavad ja nigunii kohtuvad. Aga jah, eks rallidel oleks kõige lihtsam kokku saada Teil, aga ses mõttes on rallil nagu kehva, et enamus lähevad mingi oma seltskonnaga ja siis vaja plaane sääda jne. Aga nuh, eks vaadake ja mõelge. Küll kudagi ikka saab.
oma seltskonnaga võib ju kaa, siis ongi huvitavam, sõprusringkond suureneb.
ja kui kuskil rallidel kokku saadakse, siis oleks ju päris fun, kui esimene rallipäev läbi saab, minnakse oma suure kambaga kuskile lagendikule vms. ning siis pannakse grillid särgid värgid püsti ja õlled särgid värgid kaa ja...arutatakse ralli esimest päeva ja mida iganes veel, tehakse seltskonnamänge jne jne.....ning hommikul jälle pohmakaga rallit vaatama
-
- I järgu kommentaator
See telkide süsteem oleks mõtekam Paides, esiteks juba kuna seal on majutusega suht jama. Ainult üks hotell seal ongi ju. Ja pealegi on ilmad veel talutavad. Saaremaaga on need lood nagu nad on. Seal on ka pealtvaataja/fännina olemine ekstreemsport
Aga eks sõpruse augus näeme siis.
Tunnusmärgid:
181/80/20a; heleda peaga; OK TSK särk ja kogu aeg ajab mingit tarka möla. Eriti kõva kisa teeb siis kui punane datsun mööda lendab
Aga eks sõpruse augus näeme siis.
Tunnusmärgid:
181/80/20a; heleda peaga; OK TSK särk ja kogu aeg ajab mingit tarka möla. Eriti kõva kisa teeb siis kui punane datsun mööda lendab