2010 8.okt. new WRC game!
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
ma tõmbasin tšehhide lehelt ja kõik toimib. ütleme nii, et mäng on oodatust parem. ma ootasin ikka täiega arcade'i, aga nii hull see pole. damage level on high peal ja siis ikka soome katsel on nii, et kui riivata mingit piirdeaeda täieitsiga, siis minul vähemalt oli rehv juba "kollane", ehk auto hakkas pidevalt sirge peal vasakule kiskuma. siis lasin poole itsiga puusse, radikas läks ja sain aint neljanda käiguga sõita. aga jh, ainuke miinus tundub esialgu rajad. ehk soome pole päris soome ikka. raja nõelasilmakurv pole teab mis kurv. ma arvan, et see career võib full game's ikka väga vinge olla
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Juhitavus on kuidagi imelik. Võibolla ma aastaid juba RBR-i mänginud. Aga eks saab hakkama. Esmamulje on hindeks 6 ,10 palli skaalal
Minu viis aastat vana juust vedas täies hiilguses asja käimaallar9944 kirjutas:Nõuab palju arvutit?
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
muhk kirjutas:ma tõmbasin tšehhide lehelt ja kõik toimib. ütleme nii, et mäng on oodatust parem. ma ootasin ikka täiega arcade'i, aga nii hull see pole. damage level on high peal ja siis ikka soome katsel on nii, et kui riivata mingit piirdeaeda täieitsiga, siis minul vähemalt oli rehv juba "kollane", ehk auto hakkas pidevalt sirge peal vasakule kiskuma. siis lasin poole itsiga puusse, radikas läks ja sain aint neljanda käiguga sõita. aga jh, ainuke miinus tundub esialgu rajad. ehk soome pole päris soome ikka. raja nõelasilmakurv pole teab mis kurv. ma arvan, et see career võib full game's ikka väga vinge olla
tõmbasin ka sealt aga näitab et mingi audio fail puudu...
-
- III järgu kommentaator
no tõesti, rooli ei saagi demos proovida :S
x3daudio1_7.dll lahenes latest direcx'i (http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... 6652cd92a3) update'iga
x3daudio1_7.dll lahenes latest direcx'i (http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... 6652cd92a3) update'iga
-
- I järgu kommentaator
kas ta selle errori lööb enne mängu või peale autode jne valimist?virko32 kirjutas:Reikoh kirjutas:x3daudio1_7.dll
kirjuta google'isse ja esimene link saad tõmmata. mul oli sama asi. sain mängu sisse , aga tööle ikka ei lähe, crashib .
tõmbasin ka ära selle audio faili, aga ikka paneb pange mäng...keegi teab mis värk on, osad saavad mängida juu???
kui enne mängu yldse minekut, kas see on ikka sama asi mida ta sul kysib?
ise panin windows/system32 folderisse selle faili.
-
- Moderaator
- Kontakt:
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?ac ... t&dlid=369
ma tõmbasin sellet lehelt alla ühe faili juppi ja siis torrentist terve demo. Installimisel küsis minu käest kohe kas installin DirectX 9.0c uuenduse. Lasin tal selle ära teha ja ei mingit jama enam.
http://www.fanbit.it/download/wrc2010_demo_setup.exe
Sellelt lingilt tõmmates oli mul sama jama nagu teil siin praegu.
ma tõmbasin sellet lehelt alla ühe faili juppi ja siis torrentist terve demo. Installimisel küsis minu käest kohe kas installin DirectX 9.0c uuenduse. Lasin tal selle ära teha ja ei mingit jama enam.
http://www.fanbit.it/download/wrc2010_demo_setup.exe
Sellelt lingilt tõmmates oli mul sama jama nagu teil siin praegu.
-
- II järgu kommentaator
-
- II järgu kommentaator
virko32 kirjutas:Reikoh kirjutas:x3daudio1_7.dll
kirjuta google'isse ja esimene link saad tõmmata. mul oli sama asi. sain mängu sisse , aga tööle ikka ei lähe, crashib .
tõmbasin ka ära selle audio faili, aga ikka paneb pange mäng...keegi teab mis värk on, osad saavad mängida juu???
sain ka lõpuks mängu käima;)
-
- IV järgu kommentaator
Rooli kohta ei oska öelda, aga nuppudega arvutil mängides auto kuidagi ei keera. Ma saan aru kui auto ei keera minnes 180km/h kurvi, aga 50-60km/h võiks nagu juba keeramine toimuda? Jordaania rallil oli mingi koht, kus mitu korda sõitsin lihtsalt terve tagasipöörde vastu seina toetudes, sest auto ei keeranud ära ja hoog oli väike.
Peab proovima ka seadistamist näppida, äkki läheb kuskilt paremaks.
Pilt on isenesest päris ilus aga jah juhitavusega tuleb natuke harjuda.
Peab proovima ka seadistamist näppida, äkki läheb kuskilt paremaks.
Pilt on isenesest päris ilus aga jah juhitavusega tuleb natuke harjuda.
RALLI ART
HONDA RACING
HONDA RACING
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Rõõm kuulda. Netis kolades on ka arvamused seinast seina- mõni kiidab ja mõni tambib mudasse. Loodan, et kolmapäeval on PS3´e demo ka väljas ja saab rooliga ära proovida.muhk kirjutas:ma tõmbasin tšehhide lehelt ja kõik toimib. ütleme nii, et mäng on oodatust parem. ma ootasin ikka täiega arcade'i, aga nii hull see pole. damage level on high peal ja siis ikka soome katsel on nii, et kui riivata mingit piirdeaeda täieitsiga, siis minul vähemalt oli rehv juba "kollane", ehk auto hakkas pidevalt sirge peal vasakule kiskuma. siis lasin poole itsiga puusse, radikas läks ja sain aint neljanda käiguga sõita. aga jh, ainuke miinus tundub esialgu rajad. ehk soome pole päris soome ikka. raja nõelasilmakurv pole teab mis kurv. ma arvan, et see career võib full game's ikka väga vinge olla
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Moderaator
- Kontakt:
Hindeks annaks 6/10. Aga olen kindel, et see hinne tõuseb kui Full versioon käes on
Demo siis proovitud. Totaalne arcade. Ning täielik konsooli mäng mis on siis PC-le söödavaks proovitud teha. Aga hakkama saab. Mulle igatahes täitsa meeldis. Ootan juba full versiooni, et karjääri lajatama hakata