WRC Rally Estonia 2021
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Re: WRC Rally Estonia 2021
jama. Lahe kui Rally Estonia oleks olnud debüüt ralli
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
Ma ei saanud aru et kas siis päevapiletiga saad minna ja ise valida endale pealtvaatamiskoha või on seal ka erinavd kohad kindlaks tehtud vms
-
- Rallifoorum 24/7
ei saa ise valida, etteantud kohad on https://www.rallyestonia.ee/passid?rp=day
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Ilmselt alustati nende pakkettide lõhkumisega, millel üldse müüki polnud.
Kui anti teada, et riik lubab 20k inimest raja äärde, siis oleks võinud teha tavalise rallivaatamise pileti. Küll need inimesed oleks ära hajunud terve raja peale. Ja lisaks oleks võinud teha need pealtvaatamise alad eraldi tasu eest. A la "Metsamehe" pilet 55€ ja kui tahad minna Alaküla hüppele, Service, poodium, finiš jne alad, siis igaüks +5€. Ja need oleks siis müüdud mingi hulgani täis (a la 1500 piletit). Usun, et sellise lahendusega oleks müük läinud paremini.
Kui anti teada, et riik lubab 20k inimest raja äärde, siis oleks võinud teha tavalise rallivaatamise pileti. Küll need inimesed oleks ära hajunud terve raja peale. Ja lisaks oleks võinud teha need pealtvaatamise alad eraldi tasu eest. A la "Metsamehe" pilet 55€ ja kui tahad minna Alaküla hüppele, Service, poodium, finiš jne alad, siis igaüks +5€. Ja need oleks siis müüdud mingi hulgani täis (a la 1500 piletit). Usun, et sellise lahendusega oleks müük läinud paremini.
Tegelikult Aava ja Co on aastaid näidanud, kuidas tõsiselt hästi korraldada rallit, võib-olla isegi maailma parimat rallit. ERC-st kuni WRC promotsioonini (ERC-dest varasemaid ma ei tea, pole käinud), see võis olla vabalt maailma parim ralli. Eriti, kui käisin Poola ja Saksa WRC rallidel kohapeal, siis oli aru saada, et Eestis osatakse. Tahaks loota, et tänavu saadakse aru, et see aedikupilet ei ole siiski nii hea kui neile endile tundub ja et pärast koroonajama hakatakse taas korraldama seda maailma parimat rallit, kus aedikupiletitele kohta pole.
-
- Moderaator
- Kontakt:
See aedikute jama muudetakse siis alles ära kui ned peaksid pileti müügil hävima. Kuigi MM toodi koju kätte siis no süda ei kutsu maksma 79€, et kusagil puuris istuda. Kuigi olen kõigil ralli estoniatel käinud.Pärtel kirjutas: ↑02 Juul 2021, 23:28 Tegelikult Aava ja Co on aastaid näidanud, kuidas tõsiselt hästi korraldada rallit, võib-olla isegi maailma parimat rallit. ERC-st kuni WRC promotsioonini (ERC-dest varasemaid ma ei tea, pole käinud), see võis olla vabalt maailma parim ralli. Eriti, kui käisin Poola ja Saksa WRC rallidel kohapeal, siis oli aru saada, et Eestis osatakse. Tahaks loota, et tänavu saadakse aru, et see aedikupilet ei ole siiski nii hea kui neile endile tundub ja et pärast koroonajama hakatakse taas korraldama seda maailma parimat rallit, kus aedikupiletitele kohta pole.
Man and machine against mother nature!!!
-
- Rallifoorum 24/7
Ka kõikidel käinud ja ainult metsas ja nii jääbki ja nii ka see aasta. Aga seni kuni on aedikud ei osta ühtegi passi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Mina ja mitu sõpra ostsime passi, et anda oma väike panus WRC RE-le!
Kas me raja äärde jõuame, pole kindel, sest oleme ka meie vanakooli pealtvaatajad...
Aga väga lähedal oleme ja hästi ennast kindlasti tunneme...
Ärge unustage, et mis iganes seadmest või metsavahelt ralli jälgimiseks peab see ikkagi reaalselt toimuma!
Kas me raja äärde jõuame, pole kindel, sest oleme ka meie vanakooli pealtvaatajad...
Aga väga lähedal oleme ja hästi ennast kindlasti tunneme...
Ärge unustage, et mis iganes seadmest või metsavahelt ralli jälgimiseks peab see ikkagi reaalselt toimuma!
-
- I järgu kommentaator
Tore, et nii vähe tõsiseid fänne tuleb. Mul ja sõpradel aedikutes kohe rohkem ruumi. Ehk meenutab isegi metsa.
Hoolduspargis jalutame ka kahe aia vahel. Aga õiged fännid ju muidu käisid ikka läbi autode.
Rohkem sallivust foorumlased. Erinevalt teistest rallidest, meil saab raja äärde ja hooldusesse. Pole kindel kas soomes või mujal ikka saab...
Hoolduspargis jalutame ka kahe aia vahel. Aga õiged fännid ju muidu käisid ikka läbi autode.
Rohkem sallivust foorumlased. Erinevalt teistest rallidest, meil saab raja äärde ja hooldusesse. Pole kindel kas soomes või mujal ikka saab...
-
- Rallifoorum 24/7
-
- III järgu kommentaator
Kuidas sa hooldusalasse pääsed? Ainuke info selle kohta mis mina leidsin, on osta neljapäevaks pilet avamisele, mida mingil põhjusel nimetatakse päevapassiks, sellega saad ka hooldusalas jalutada. Aga kuna üks pass juba ostetud siis rohkem ei saa. Mujalt ma infot ei leia, et saaks rajaäärse passiga servisesse. Päevapassi mõiste kui selline, on neil ikka lappama läinud. Igatahes tõotab tulla kuidagi igavalt lahjas see üritus, 49 masinat ja 3 punkti päevas. Päeva lõpuks neid veel vähemaks jäänud. Mis selle ülejäänud ajaga peale hakatakse, soovitage seltskonnamänge!marko1509 kirjutas: ↑05 Juul 2021, 11:37 Tore, et nii vähe tõsiseid fänne tuleb. Mul ja sõpradel aedikutes kohe rohkem ruumi. Ehk meenutab isegi metsa.
Seitsmel erineval rallipassil on hoolduse külastus sees.markol kirjutas: ↑05 Juul 2021, 15:06Kuidas sa hooldusalasse pääsed? Ainuke info selle kohta mis mina leidsin, on osta neljapäevaks pilet avamisele, mida mingil põhjusel nimetatakse päevapassiks, sellega saad ka hooldusalas jalutada. Aga kuna üks pass juba ostetud siis rohkem ei saa. Mujalt ma infot ei leia, et saaks rajaäärse passiga servisesse. Päevapassi mõiste kui selline, on neil ikka lappama läinud. Igatahes tõotab tulla kuidagi igavalt lahjas see üritus, 49 masinat ja 3 punkti päevas. Päeva lõpuks neid veel vähemaks jäänud. Mis selle ülejäänud ajaga peale hakatakse, soovitage seltskonnamänge!marko1509 kirjutas: ↑05 Juul 2021, 11:37 Tore, et nii vähe tõsiseid fänne tuleb. Mul ja sõpradel aedikutes kohe rohkem ruumi. Ehk meenutab isegi metsa.
-
Võin ka eksida, aga minu meelest neid serviseid alguses pakettides polnud!kristo211 kirjutas: ↑05 Juul 2021, 17:42Seitsmel erineval rallipassil on hoolduse külastus sees.markol kirjutas: ↑05 Juul 2021, 15:06Kuidas sa hooldusalasse pääsed? Ainuke info selle kohta mis mina leidsin, on osta neljapäevaks pilet avamisele, mida mingil põhjusel nimetatakse päevapassiks, sellega saad ka hooldusalas jalutada. Aga kuna üks pass juba ostetud siis rohkem ei saa. Mujalt ma infot ei leia, et saaks rajaäärse passiga servisesse. Päevapassi mõiste kui selline, on neil ikka lappama läinud. Igatahes tõotab tulla kuidagi igavalt lahjas see üritus, 49 masinat ja 3 punkti päevas. Päeva lõpuks neid veel vähemaks jäänud. Mis selle ülejäänud ajaga peale hakatakse, soovitage seltskonnamänge!marko1509 kirjutas: ↑05 Juul 2021, 11:37 Tore, et nii vähe tõsiseid fänne tuleb. Mul ja sõpradel aedikutes kohe rohkem ruumi. Ehk meenutab isegi metsa.
Mu arust ka tuli see hiljem. Esimest korda rääkisid nad sellest vist 21. juunil olnud suurel pressikal, et nad on nüüd esimene ralli pärast eelmise aasta Mehhikot, kus pealtvaatajad on lubatud hooldusalasse.
-
- Rallifoorum 24/7
Kas oleks vaja rallli eraldi kommenteerimise teemat? Või jätkatakse siin?
-
Tee ikka eraldi teema, nii nagu eelmine kord kõik päevad ühes! Thx
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
Urmo rallil käigu nii igavaks teinud, et mingit ettevalmistust tegema ei pea. Nagu rallikrossile läheks. Pole viitsinud isegi katsekaarte vaadata.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Kui "metsa alla" minna, siis on ju suht põnev...
Sai mõned katsed läbi sõidetud ja mõned uued lõigud on suht-koht kihvtid, nt. selle Veski katse algus Raanitsast (läheb läbi eramaa/tee) on väga kihvt.
Pasamäele pole küll vist vaja end pressida, see koht on lageraiutud ja "maha lihvitud".
Hauka-Mügra katsel on uuel lõigul päris vahvad kohad, trampliinidele vist ei lasta ligi ma usun, kuigi neid oleks vahva vaadata.
Arula katse lõpp peaks ka esmakordne olema, tasub minna.
Sissejuhatusel (Shakedownil) siis need Sulaoja hüpped sees, saab ka põnev olema-kahju, et see aind katsena sees pole see aasta.
Sai mõned katsed läbi sõidetud ja mõned uued lõigud on suht-koht kihvtid, nt. selle Veski katse algus Raanitsast (läheb läbi eramaa/tee) on väga kihvt.
Pasamäele pole küll vist vaja end pressida, see koht on lageraiutud ja "maha lihvitud".
Hauka-Mügra katsel on uuel lõigul päris vahvad kohad, trampliinidele vist ei lasta ligi ma usun, kuigi neid oleks vahva vaadata.
Arula katse lõpp peaks ka esmakordne olema, tasub minna.
Sissejuhatusel (Shakedownil) siis need Sulaoja hüpped sees, saab ka põnev olema-kahju, et see aind katsena sees pole see aasta.
AutoralliSuurSõber