Croatia Rally 2021 DAY_3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Croatia Rally 2021 DAY_3
Ogierile ilmselt karistust ei järgne. Tuleb välja, et see politseinik, kes teda takistada üritas, ei olnud teadlik, et Ogieril on luba minna.
RV foorumist: Croatian media reports that Ogier DID have police approval for leaving the place of car accident. That policeman who tried to stop him wasn't aware of that. They agreed to take action on Ogier after the rally.
RV foorumist: Croatian media reports that Ogier DID have police approval for leaving the place of car accident. That policeman who tried to stop him wasn't aware of that. They agreed to take action on Ogier after the rally.
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Ma ütlesin juba eelmine hooaeg, et tänak selle hyundaiga korjab mõned võidud aga tiitlist näeb vaid märga unenagu. Fakt on see, et see tank ei sobi talle. Järgmiseks aastaks peaks tänak sealt hyundaist võimalikult kaugela ja kiiresti ära jooksama kui tahab veel kunagi tiitli eest võidelda. Ning selleks on üks variant.(Toyota). Nüüd kus Latvala on ees otses võiks see täiesti mõeldav olla.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Ehk siis mu varasem mõte ja väide ei olnudki ju nii utoopilised , et see kes takistas, temani ei olnud info jõudnudMadMax kirjutas: ↑25 Apr 2021, 15:02 Ogierile ilmselt karistust ei järgne. Tuleb välja, et see politseinik, kes teda takistada üritas, ei olnud teadlik, et Ogieril on luba minna.
Seal kus lõppeb asfalt....
-
- Rallifoorum 24/7
Otilt peaga sõit rallilt, kui ei tule siis pole vaja ka suruma hakata, pigem siit need 13 punkti kui 0. Järgmisel rallil teeme maksimumi.
Söörlöne!
-
- Hooaja Rallivõlur
Kus nüüd elvised ja tegelased on sae käima tõmmanud Ogieri intsidendi osas. See kiirendav dressidega kohalik buumerijorss ja ülereageerivad Balkani ametnikud ei tule üldse teemaks. Ogier on kunn ja nii jääb. PS tõestas seda taaskord.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Vaadaka asja positiivsest küljest. Peale Montet oli vahe Ogieriga 30 punkti. Peale kolmandat etappi 21 punkti. Progress ju olemas. Kui samamoodi järge ajada, siis peale kuuendat etappi on vahe 10 punkti, peale üheksandat etappi on seis nullis ja peale 12 etappi juba Ott 10-ne punktiga peal...pole ju hirmus.Kolin kirjutas: ↑25 Apr 2021, 15:04 Ma ütlesin juba eelmine hooaeg, et tänak selle hyundaiga korjab mõned võidud aga tiitlist näeb vaid märga unenagu. Fakt on see, et see tank ei sobi talle. Järgmiseks aastaks peaks tänak sealt hyundaist võimalikult kaugela ja kiiresti ära jooksama kui tahab veel kunagi tiitli eest võidelda. Ning selleks on üks variant.(Toyota). Nüüd kus Latvala on ees otses võiks see täiesti mõeldav olla.
Hea on järgi ikka targutada eks. Aga nagu ütlesin ka, et Horvaatia eripära ja sealt politsei talitab ilmselt kohati endiselt nagu jumal juhatab.
Meedias jäi olukord sitamaiguga, videode järgi. Aga Ogier tõestas miks ta on mitmekordne maailmameister ja näitas kui suur on endiselt võidutahe.
Ogier on loom.
-
- Hooaja Rallivõlur
Ah mine puhka jalga. Sina ei tule ütlema siin Foorumis, kes mina olen. Tuled ütled mulle homme otse, et ma olen rullnokk või siin Foorumis ainult esined? Kui sa rullnokka otsid siis see kõvatav buumerivend seal videos on parim näide.
-
- III järgu kommentaator
Kas mitte targem ei pidanud järele andma?kajakas1 kirjutas: ↑25 Apr 2021, 17:36Ah mine puhka jalga. Sina ei tule ütlema siin Foorumis, kes mina olen. Tuled ütled mulle homme otse, et ma olen rullnokk või siin Foorumis ainult esined? Kui sa rullnokka otsid siis see kõvatav buumerivend seal videos on parim näide.
Su vastus vastas mu küsimusele. Tänud!kajakas1 kirjutas: ↑25 Apr 2021, 17:36Ah mine puhka jalga. Sina ei tule ütlema siin Foorumis, kes mina olen. Tuled ütled mulle homme otse, et ma olen rullnokk või siin Foorumis ainult esined? Kui sa rullnokka otsid siis see kõvatav buumerivend seal videos on parim näide.
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Selle teemaga siis lõpp. Ogi sai 5000€ trahvi ja tingimisi peab etapi vahele jätma kui asi veel kordub
Man and machine against mother nature!!!
-
- Hooaja Rallivõlur
Kui sa oled tõsine rallifänn, siis võiks seitsmekordse maailmameistri vastu natuke respekti olla, mitte selle intsidendi pärast siin pool päeva nutta ja teisi foorumlasi anonüümselt sõimata. Aga see on sinu tase.ElvisP kirjutas: ↑25 Apr 2021, 19:13Su vastus vastas mu küsimusele. Tänud!
Sa oled kirjaoskamatu või lihtsalt loll nagu lauajalg. Sina olid see, kes tuli nokkima. Ma pole Ogieri kui rallisõitja vastu kunagi respekti kaotanud. Aga inimesena polnud see käitumine ok ... seda tõestab ka saadud karistus. Keegi muidugi ei eelda, et sinusugune sellest aru saaks.
-
- Hooaja Rallivõlur
Just nimelt inimlik see käitumine oligi. Mehed teevad seal oma tööd ja on pidevalt suure pinge all adrenaliin üleval.
Mis karistuse ta sai siis? 5000 Euri mega karistus. Oleks sinna targutama jäänud nende horvaatidega oleks võinud rallivõidust ilma jääda?
P.S. Kas sul on mingi suur kompleks muidu, et sa Foorumis teisi lollideks ja rullnokkadeks sõimad? Kas see tõstab su ego kuidagi?
Mis karistuse ta sai siis? 5000 Euri mega karistus. Oleks sinna targutama jäänud nende horvaatidega oleks võinud rallivõidust ilma jääda?
P.S. Kas sul on mingi suur kompleks muidu, et sa Foorumis teisi lollideks ja rullnokkadeks sõimad? Kas see tõstab su ego kuidagi?
Kas sa oled mõistnud foorumi olemust kui sellist, et sa tuleb siin prääksuma selles osas kui teised mingis ralli teemas arvamust avaldavad?kajakas1 kirjutas: ↑25 Apr 2021, 20:55 Just nimelt inimlik see käitumine oligi. Mehed teevad seal oma tööd ja on pidevalt suure pinge all adrenaliin üleval.
Mida sa soovid siit saada? Et inimesed alati sinu arvamusega nõus oleksid ja igas olukorras kiidaksid Ogierile takka?
Just selliste kajakate tõttu, kes siin käivad ainult kisamas ja enda ülimat tarkust kuulutamas see foorum välja surebki, sest enamus ei viitsi minu kombel sinusuguste lollidega vaielda.
Ja noh ... see, et sa aru ei saa, et see 5000€ karistus ei ole ainult rahas kinni ja jätkuvalt õigustad seda käitumist (isegi kui Ogier ise saab aru, et käitus valesti) tõestab ikka ilmekalt, et tegu on rullnokaga, kes arvab, et teatud inimestele (sealhulgas ta ise) on liikluses rohkem lubatud kui teistele.