EMV 2021. hooaeg
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Re: EMV 2021. hooaeg
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Ei usu. Siis oleks lendlehed juba väljas. Tegelikult nende järgi saaks katsed ka teada kui hakkavad teated kodudesse ilmuma või teedele imelikud asjad ilmuvad. Järgmine nädal tõenäoliselt see juhtub. Huvitav on see, et igasugustele jääraja üritustele lubatakse aga rallile ei lubata.
No pole muud, kui suusad alla ja hakata ,,maratoni poole liikuma''.. sest nädal hiljem on mitme tuhande tatistava-hingeldava osalejaga tartu maraton lubatud..
Igasugu muud asjad on lubatud... Olen endiselt seisukohal, et igaüks ise teab. Kes kardab haigeks jääda see istub kodus, kes kardab vähem see on raja veeres ja vaatab ise kus saab üksi olla ning kes üldse ei karda neil on suva nagunii igal pool mujalgi.
See jutt, et "me ei suuda tagada" jne on suht bs. Mida sul tagada seal keset metsi vaja on? Kaubanduskeskuses kinnises ruumis keegi tagab, et vahekäigus liiga palju inimesi poleks?
Või siis need sepad kes FB-s seletavad, et joomarid jne jooksevad autode ette ning ei suudeta turvalisust tagada ja bla bla bla - mul tekib vaid üks küsimus. Kui varem oli nagu suhteliselt pohh ning sai kõik rallid peetud ja rahvas vaadatud siis kas nüüd koroonaga on inimesed muutunud miskiteks zombi taolisteks olendideks kes lähevad ralliraja veerde selleks, et Tänaku auto ette keset teed pikali viskuda? Mõne jutust selline mulje küll jäänud
Ma ei saa ka aru mismoodi on ralli vaatamine kusagil metsas nakkavam kui tartu raekoja platsi uisuväljak kus ähkides ja puhkides üksteise vastu pmst nühitakse
Ma arvan, et kas ja kuidas keegi rallil nakkab, polegi eriline teema ega oht. Pigem ei taheta rikkuda mainet, kui peakski mingi viiruskolle rallil tekkima ja püütakse kogunemisi kuidagi vältida. Seda meediapeksu said võrkpalli mehed saaremaal tunda päris korralikult ja seda üritatakse alaliidus vältida. Vähemalt mulle tundub nii. Aga samas, ma julgen arvata, et kui kuhugi metsa vahele end ära sättida, sealt keegi ära ajama ka ei hakka. Sest nii nagu ralli estonial tehti, sellist finantsvõimekust meil ühelgi teisel rallikorraldajal pole ja seega ongi ainuke võimalus meedias mainida, et publik pole oodatud.
-
- Rallifoorum 24/7
Päris huvitav, Poom sõidab see aadta Sainteloc tiimi all C3 R5ga ning uus kaardilugeja ka - Darren Garrod.
Alustavad Otepää ralliga.
https://sport.postimees.ee/7172028/rola ... eeskonnaga
Alustavad Otepää ralliga.
https://sport.postimees.ee/7172028/rola ... eeskonnaga
Kus see üks õhtune katse sõidetakse? Seal kus arvasin pole ühtegi sulgemisteadet...
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Rallifoorum 24/7
Et siis osa katset on suletud kuni 16.30 ja teine osa kuni 17.00 Vaadake ikka sulgemisinfot ka