Ma olen ka RE'ga rahul ja loodetavasti nende jpt. unistus täitub ning WRC ikkagi saabub meite õuele.miro kirjutas:Mina olin RE'ga väga rahul. Kui ma tahan tagasihoidlikumat üritust, siis ma läheks Lõuna-Eesti rallile. Aga ma ei taha, pole käinud ja ilmselt ei lähe ka.
Ei midagi isiklikku, kuid soovitan siiski kõigil ka Lõuna-Eesti tagasihoidlik rallielamus Vanalt Võrumaalt hankida - tõenäoliselt konkurentsitult Eesti parimad rallikatsed - mida iga tõsine rallifänn ja ekipaaž võiksid kogeda.
RE-korraldajad tegid õigesti, et asja ära jätavad see aasta. Vaja on EALi ja korraldajate (ka teiste EMV etappide omadega) ikkagi koos see visioon paika panna, et kuidas ja mis.
Muidugi on EALi panus olnud, nagu Gross ütleski, kuid isekeskis selline lüke teha...oeh - kahjuks ei läind nii nagu plaaniti või tehti üle jala, ei tea - fakt on, ja nõustun T.Hõbe'ga, et selliseid pikemaajalisi otsuseid võiks natuke varem otsustada või plaanidest teada anda. Mitte 6 kuud enne üritust ja ilma peamise partneri/osalise kaasamiseta selles arutelus.
Kahjuks jääb ka üks EMV etapp veel lisaks ära, see aasta vist ei saagi õieti autorallit siin maal pidada:)
Kuid nali naljaks, kõige suurem kahju (ilmselgelt veel teadmata ulatuses) on muidugi see kuvand, mis meie konnatiigist suurematele aladele edasi kandub...aeg näitab, mis "pask" sealt veel voolama hakkab.
Lõpetuseks paslik vist kõrtsmikku tsiteerida: "Litsid mehed need Vargamäe omad“