Olarir kirjutas:Mul samuti samsung, WRC app täitsa olemas, aga pilt ei hakka jooksma. Nagu hakkab pilti laadima, aga jääbki laadima. Proovind nii uninstalli ja uuesti installimist aga ei miskit. Esimest korda kui avastasin, et app olemas telekale ja installisin siis toimis, aga peale seda enam pole töötand.
Maadlesin sama jamaga kui üritasin üle wifi pilti näha. Kuid nii nagu otse ruuterist juhtme telekasse ühendasin, jooksis nagu kulda. Proovige .....
randos kirjutas:Mul jälle teistpidi jama, mis õigupoolest polegi jama. Viimati ostin wrc+ kuuajase paketi augustis 2018. Alates sellest ajast on wrc+ koguaeg lahti olnud, raha arvelt maha ei lähe, kontrollisin-kogemata ka aastast paketti pole tellinud. Ei tea kes minu eest maksab või miks see iga kuu ennast ära uuendab, mina aga istun ja naudin all-live vaadet
Mul juba üle aasta nii, et raha maha ei lähe ja all live töötab
kesjuhibrallit kirjutas:Kuidas telekast wrc äppile ligi saab? Või käib see läbi brauseri? Suht uus telekas samsungi oma peaks nagu võimalus olema?
Selle aasta Samsungi seerial vist ei ole veel äppi, vanemal versioonil on äpp, aga hetkel värviline ekraan koos WRC logoga on striimi all näha. Hetkel vaatan üle WiDi ja browseriga. https://www.laptopmag.com/articles/turn ... ss-display
STI kirjutas:iPadis ja telefonis mul igatahes äpp ei tööta. Requested URL is not found on this server. Ei aidanud uus install ega sisse välja logimine...
STI kirjutas:iPadis ja telefonis mul igatahes äpp ei tööta. Requested URL is not found on this server. Ei aidanud uus install ega sisse välja logimine...
Tundub et Iphone ja Ipadi teema on see!
endal sama jama viskab ette ja tegin ka kõik mis asi aga ikka ei toimi, kuid läksin androidiga enda kontoga sisse ja toimis ilusti...mingi apple jamps see kahjuks