Shell Helix Rally Estonia 2018
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
-
- Rallifoorum 24/7
Re: Shell Helix Rally Estonia 2018
Tartu rallil mu mäletamist mööda sõideti seda, aga teistpidi vistskahar kirjutas:Pasamäe katsele ka lisa poogen sisse pandud ning lõpuosas lõik mida pole vist kunagi ennem sõidetudki meite maal?
-
- Rallifoorum 24/7
Peale Lutikest keeratakse seekord hoopis alla.
Kuna see lõik viimati sees oli? Osa sellest on väga kitsas, pehme ja liivane
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Ma mõtlen seda teist lõiku, mis sellele järgneb, enne kui nad Veskisse taas jõuavad...se mingi ime pisike mikro tee seal (veski-piigaste teelt lõunas)snakeplissken kirjutas:Tartu rallil mu mäletamist mööda sõideti seda, aga teistpidi vistskahar kirjutas:Pasamäe katsele ka lisa poogen sisse pandud ning lõpuosas lõik mida pole vist kunagi ennem sõidetudki meite maal?
AutoralliSuurSõber
-
- Rallifoorum 24/7
sul on õigus jah, seda tookord ei sõidetud. Tundub väga kitsas tee tõesti.skahar kirjutas:Ma mõtlen seda teist lõiku, mis sellele järgneb, enne kui nad Veskisse taas jõuavad...se mingi ime pisike mikro tee seal (veski-piigaste teelt lõunas)snakeplissken kirjutas:Tartu rallil mu mäletamist mööda sõideti seda, aga teistpidi vistskahar kirjutas:Pasamäe katsele ka lisa poogen sisse pandud ning lõpuosas lõik mida pole vist kunagi ennem sõidetudki meite maal?
-
- algaja kommentaator
- Reactions: 0
Kas see katse algab Krüüdnerist või lõpeb seal?snakeplissken kirjutas:Peale Lutikest keeratakse seekord hoopis alla.
-
- Rallifoorum 24/7
Katse nimi Krüüdneri, seega ta peaks sealt algama.KurvisKraavis kirjutas:Kas see katse algab Krüüdnerist või lõpeb seal?snakeplissken kirjutas:Peale Lutikest keeratakse seekord hoopis alla.
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Rallifoorum 24/7
http://rallyestonia.com/competitors/documents-2018/-huviline2- kirjutas:Kuidas kätte saada? Panen ette www. jms, aaga "page not found".
nüüd saad?
Toda lõiku vist pole kunagi seal sõidetud. Samas pole to seal kõige hullem, mõned korrad sealt läbi sõitnud. Kui pasamäe poolt tulevad ja veskis vasakule tõmbavad, on minuarust isegi kitsam tee kui seal on. Kui mu mälu nüüd ei petasnakeplissken kirjutas: Ma mõtlen seda teist lõiku, mis sellele järgneb, enne kui nad Veskisse taas jõuavad...se mingi ime pisike mikro tee seal (veski-piigaste teelt lõunas)
Üldiselt võin sealt läbi sõita kui huvi ja dashcami video üles visata
-
- Rallifoorum 24/7
Tundub uus lõik jah. Muidugi google streediga vaatamine on nagu on. Sõidan ka tõenäoliselt selle jupi läbi huvi pärast, ise ei plaani sinna vaatama minna ralli ajal
vähem kui kaks kuud on RE-ni jäänud. Mis rahvas prognoosib? Tänak ja Märtin on ikka stardis?
-
- Rallifoorum 24/7
Sinna jõudsin ennegi, juhend katsenimedega ja FIA reglement, kaarti njetu.snakeplissken kirjutas:http://rallyestonia.com/competitors/documents-2018/-huviline2- kirjutas:Kuidas kätte saada? Panen ette www. jms, aaga "page not found".
nüüd saad?
-
- Rallifoorum 24/7
Kaart on supplementary regulation dokumendis lõpu poole-huviline2- kirjutas:Sinna jõudsin ennegi, juhend katsenimedega ja FIA reglement, kaarti njetu.snakeplissken kirjutas:http://rallyestonia.com/competitors/documents-2018/-huviline2- kirjutas:Kuidas kätte saada? Panen ette www. jms, aaga "page not found".
nüüd saad?
-
- Rallifoorum 24/7
Ma arvan, et Ott saadakse ikka vast starti.muhk kirjutas:vähem kui kaks kuud on RE-ni jäänud. Mis rahvas prognoosib? Tänak ja Märtin on ikka stardis?
Aga Markko küll mitte. Ei tundu eriti loogiline. Aga never say never.
-
- Rallifoorum 24/7
Ma pakun ka, et Ott on stardis aga mitte seotud Toyotaga. Taotakse kinni mingi masina rent vms, et mees ikka stardis oleks millega võidupeale sõita.
Söörlöne!
-
- Diagnoos: rallisõltlane
No ei usu mina, et Ott millegi muu kui Toyota-ga saaks osaleda!
Mõni Celica oleks paras välja ajada!
Mõni Celica oleks paras välja ajada!
Käisin sõitsin ära. Alates veski pöördest kitsale kuni uue osa lõpuni (eeldusel et sõidetakse ikka sedapidi)
https://www.youtube.com/watch?v=K0mpjm5 ... e=youtu.be
Vaadake parem ilma helita, krdi kaamera kinnitus nagiseb jõledalt, muidu sõites ei kuule aga videopeal kohutav.
https://www.youtube.com/watch?v=K0mpjm5 ... e=youtu.be
Vaadake parem ilma helita, krdi kaamera kinnitus nagiseb jõledalt, muidu sõites ei kuule aga videopeal kohutav.
Olen enam kui kindel, et Ott ei tule starti. Pole ju Toyol R5tegi ja ei usu, et Jaapanis väga õnnelikud ollakse, kui Fordiga joonel oleks.