WRC 6
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Re: WRC 6
Mulle jälle dirt ei istu sama arvamus ka kahel sõbral kellega koos mängime. sai ca pool aastat vahepeal dirti mängitud ja eelmisel nädalavahetusel uuesti wrc5 üle pika aja konsooli pandud ja kuidagi palju paremini istub. kordamööda mängides wrc5 puhul meeldib ka see, et näitab omavahelisi splitte ja lisaks on rajal vari kiiremast autost. tekib selline mõnus hasart sellest varjust kiirem olla. mina viin igatahes dirti ja wrc5-e sissemaksuks wrc6 ostmisel.
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Ma olen eluaeg ja kõiki rallimänge puldiga mänginud. Ning kusjuures püstiseistes. Kõik Wrc mängud ja RBRLithium kirjutas:WRC mängud on selliseid lihtsad arcade mängud mida võib puldiga mängida ..
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Päriselt sõitsid RBRELi ka püstiseistes?Kolin kirjutas:Ma olen eluaeg ja kõiki rallimänge puldiga mänginud. Ning kusjuures püstiseistes. Kõik Wrc mängud ja RBRLithium kirjutas:WRC mängud on selliseid lihtsad arcade mängud mida võib puldiga mängida ..
Söörlöne!
-
- Diagnoos: rallisõltlane
SLy kirjutas:Mulle jälle dirt ei istu sama arvamus ka kahel sõbral kellega koos mängime. sai ca pool aastat vahepeal dirti mängitud ja eelmisel nädalavahetusel uuesti wrc5 üle pika aja konsooli pandud ja kuidagi palju paremini istub. kordamööda mängides wrc5 puhul meeldib ka see, et näitab omavahelisi splitte ja lisaks on rajal vari kiiremast autost. tekib selline mõnus hasart sellest varjust kiirem olla. mina viin igatahes dirti ja wrc5-e sissemaksuks wrc6 ostmisel.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Müts maha Kolin su ees, et suudad puldiga kiireid aegu sõita. Ise aga ei kujutaks puldiga sõitmist enam ette...nagu poolik olek see asi vms...ning muidugi jääb ka pool fiilingut saamata.Kolin kirjutas:Ma olen eluaeg ja kõiki rallimänge puldiga mänginud. Ning kusjuures püstiseistes. Kõik Wrc mängud ja RBRLithium kirjutas:WRC mängud on selliseid lihtsad arcade mängud mida võib puldiga mängida ..
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Lithium kirjutas:Päriselt sõitsid RBRELi ka püstiseistes?Kolin kirjutas:Ma olen eluaeg ja kõiki rallimänge puldiga mänginud. Ning kusjuures püstiseistes. Kõik Wrc mängud ja RBRLithium kirjutas:WRC mängud on selliseid lihtsad arcade mängud mida võib puldiga mängida ..
Man and machine against mother nature!!!