WRC+
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
WRC+
Tere,
Kuna teema on muutunud üsna aktuaalseks ja kusagilt teiste teemade seest on raske leida vastuseid küsimustele, siis teen siia eraldi teema.
Olen ka esimene küsija :
Ma saan aru, et 5 EUR maksab 30-ne päevane kasutamise õigus. Seega kui ma ostan endale Rootsi Ralliks kasutamisõiguse 11.02.2015, siis kas ma saan jälgida sama raha eest ka 05.03 - 08.03.2015 toimuvat Mehhiko Rallit ... või tuleb ikkagi igaks ralliks uus "pilet" osta?
Kuna teema on muutunud üsna aktuaalseks ja kusagilt teiste teemade seest on raske leida vastuseid küsimustele, siis teen siia eraldi teema.
Olen ka esimene küsija :
Ma saan aru, et 5 EUR maksab 30-ne päevane kasutamise õigus. Seega kui ma ostan endale Rootsi Ralliks kasutamisõiguse 11.02.2015, siis kas ma saan jälgida sama raha eest ka 05.03 - 08.03.2015 toimuvat Mehhiko Rallit ... või tuleb ikkagi igaks ralliks uus "pilet" osta?
Viimati muutis Milor, 12 Jaan 2019, 00:39, muudetud 1 kord kokku.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Rallifoorum 24/7
Re: WRC+
Peaks nagu saama kui on ühe kuine pakett 5 euri. Vastasel juhul on tegemist pettusegaMilor kirjutas:Tere,
Olen ka esimene küsija :
Ma saan aru, et 5 EUR maksab 30-ne päevane kasutamis õigus. Seega kui ma ostan endale Rootsi Ralliks kasutamisõiguse 11.02.2015, siis kas ma saan jälgida sama raha eest ka 05.03 - 08.03.2015 toimuvat Mehhiko Rallit ... või tuleb ikkagi igaks ralliks uus "pilet" osta?
-
Saab küll jah. See kuu aega on ikka konkreetselt kuu, mitte 1 ralli.
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
-
Aga 5 euri kuus - see ei tohiks ju küll kedagi rikkamaks ega väga vaesemaks teha. Klubis 1 kokteil
Aga mõelda, mitu koksi ühe õhtu jooksul ostad ...... Igal juhul tasub ennast see PLUSS ära.
Aga mõelda, mitu koksi ühe õhtu jooksul ostad ...... Igal juhul tasub ennast see PLUSS ära.
-
Kindlasti tasub. Live katsed on ikka väga hea kvaliteediga. Ja loodame, et asi areneb veel edasi ka ja võimalusi tuleb järjest juurde.Tann kirjutas:Aga 5 euri kuus - see ei tohiks ju küll kedagi rikkamaks ega väga vaesemaks teha. Klubis 1 kokteil
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
Tegin aasta alguses sooduskoodiga terveks aastaks ära, pole eriline summa mille üle juurelda.
Saab korralikku pilti kui on otseülekanded ja ei pea jantima, et kust ja kuidas näeb.
Lisaks muidugi kõik muud asjad.
Saab korralikku pilti kui on otseülekanded ja ei pea jantima, et kust ja kuidas näeb.
Lisaks muidugi kõik muud asjad.
-
Ma olen WRC+ kasutanud sellest ajast, kui ta avalikustati ning siiani võib tõesti rahule jääda, kohati on stabiilsusega probleeme ning "vidinaid", näiteks splitid sealsamas keskkonnas, võiks rohkem olla aga küllap needki tulevad. Viie euro eest kuus on see enam, kui küll. Juba ainuüksi HD otseülekannete, kokkuvõtete ning muude "erisaadete" eest tasub see raha end ära, muu sinna juurde on boonus
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
Kas selle plussi hankimiseks peab olema krediitkaart või saab ka panga ülekandega seda soetada?
Kuidas seal splittid töötava?
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
Accepted payment method online is Credit Card (Visa/Mastercard/American Express).Kolin kirjutas:Kas selle plussi hankimiseks peab olema krediitkaart või saab ka panga ülekandega seda soetada?
Purchases within the official WRC App are possible via Apple iTunes Store or Google Play Store.
minu teada saab ka paypaliga nüüd maksta.
splitte nad katsetasid kahel viimasel katsel Monte-Carlos, viimasel töötasid häst, eelviimasel oli alguses natuke segane aga eks alguse värk.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- III järgu kommentaator
Märgin ära, et Swedil on olemas Deebet Pluss kaart, mis on olemuselt deebet, kuid internetis saab kasutada kui krediitkaarti. Broneeringud, piletid jne. Sealhulgas ka WRC+soca kirjutas:Accepted payment method online is Credit Card (Visa/Mastercard/American Express).Kolin kirjutas:Kas selle plussi hankimiseks peab olema krediitkaart või saab ka panga ülekandega seda soetada?
Purchases within the official WRC App are possible via Apple iTunes Store or Google Play Store.
splitte nad katsetasid kahel viimasel katsel Monte-Carlos, viimasel töötasid häst, eelviimasel oli alguses natuke segane aga eks alguse värk.
-
- Rallifoorum 24/7
tean jah, endal on see sama kaart, kiidan. ma ei tea täpselt mis Kolinil onaadukesekene kirjutas:Märgin ära, et Swedil on olemas Deebet Pluss kaart, mis on olemuselt deebet, kuid internetis saab kasutada kui krediitkaarti. Broneeringud, piletid jne. Sealhulgas ka WRC+soca kirjutas:Accepted payment method online is Credit Card (Visa/Mastercard/American Express).Kolin kirjutas:Kas selle plussi hankimiseks peab olema krediitkaart või saab ka panga ülekandega seda soetada?
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
-
- Moderaator
- Reactions: 1
- Kontakt:
No siis jääb mule soetamata see +. mina omale küll nüüd mingit krediitkaarti sellepärast tegema ei hakka. Ei taha olla panga eest võlglane.
Man and machine against mother nature!!!
-
Kolin kirjutas:No siis jääb mule soetamata see +. mina omale küll nüüd mingit krediitkaarti sellepärast tegema ei hakka. Ei taha olla panga eest võlglane.
Tegemist ei ole mitte konkreetselt krediitkaardiga, vaid nö tavalise pangakaartiga, millele teller soovi korral lisab krediitkaardi võimaluse. Mina tegin selle omale ja väga mugav on näiteks ebayst asju osta, kui paypal konto olemas. WRC+ süsteemis toimiks ilmselt ka.
Selleks ei peagi olema kellegi ees võlglaneKolin kirjutas:No siis jääb mule soetamata see +. mina omale küll nüüd mingit krediitkaarti sellepärast tegema ei hakka. Ei taha olla panga eest võlglane.
kui sul swedbank siis:
https://www.swedbank.ee/private/d2d/car ... pplication
töötab nagu krediitkaart st saab internetis maksta igalpool kus tahetakse krediitkaarti aga raha võetakse otse arvelt.
Kui sul on SEB:
http://www.seb.ee/igapaevapangandus/dee ... tingimused
saad samamoodi kasutada internetis maksmiseks, ei pea kellelegi võlgu olema.
või
http://www.seb.ee/igapaevapangandus/kre ... tuaalkaart ei ole üldse vaja uut kaarti, teed selle ja maksad.
oeh, mõnele peab ikka kõik puust ja punaseks tegema.
-
Nii põhjalik seletus. Ma sooviks pensionisammaste kohta ka sarnast. Äkki ometigi saaks midagi aru milleks ja kellele see kasulik onMartinMK kirjutas:Selleks ei peagi olema kellegi ees võlglaneKolin kirjutas:No siis jääb mule soetamata see +. mina omale küll nüüd mingit krediitkaarti sellepärast tegema ei hakka. Ei taha olla panga eest võlglane.
kui sul swedbank siis:
töötab nagu krediitkaart st saab internetis maksta igalpool kus tahetakse krediitkaarti aga raha võetakse otse arvelt.
Kui sul on SEB:
või
http://www.seb.ee/igapaevapangandus/kre ... tuaalkaart ei ole üldse vaja uut kaarti, teed selle ja maksad.
Tann kirjutas:Nii põhjalik seletus. Ma sooviks pensionisammaste kohta ka sarnast. Äkki ometigi saaks midagi aru milleks ja kellele see kasulik onMartinMK kirjutas:Selleks ei peagi olema kellegi ees võlglaneKolin kirjutas:No siis jääb mule soetamata see +. mina omale küll nüüd mingit krediitkaarti sellepärast tegema ei hakka. Ei taha olla panga eest võlglane.
kui sul swedbank siis:
Kui sul on SEB:
või
Kui WRC+ lisatakse pensionisamba pakumisse siis teen