Saaremaa ralli 2012
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Re: Saaremaa ralli 2012
Ei olnud.raivo2506 kirjutas:Sorry. Pole meeles et kas Tänak oli ka Õunpuu õpipoiss?
Vaatasin isegi eile sama asja. Pakun, et ka Jalakas tuleb oma masinaga, siis 9Lithium kirjutas:8 puškat juba kirjas, kõva sõna.
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- Rallifoorum 24/7
2. 03. N4 0 ARMAN SMAILOV / ANDREY RUSOV KAZ / RUS SUBARU IMPREZA TOMMI MÄKINEN RACING
Seltskond läheb kirevaks kätte ära, pole küll mingi imemees, aga Kasahstan nüüd esindatud.
Seltskond läheb kirevaks kätte ära, pole küll mingi imemees, aga Kasahstan nüüd esindatud.
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
vaz 2105 on rallifoorumis see puska mõiste. muidu teatud relvatootja.tanel147 kirjutas:Mis asi see puška on ?
Hakkab vaikselt ka suuri N juurde tulema. Mis Otist kuulda on peale selle tagaveolise jutu?
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
keegi head rallikat saaremaa ralliks ei taha osta? http://rallycarsforsale.net/clas/index. ... s&id=64782
vaadates mis saavutusi auto on teinud, siis positiivne karma on olemas.
vaadates mis saavutusi auto on teinud, siis positiivne karma on olemas.
-
- I järgu kommentaator
Mart_ kirjutas:Hakkab vaikselt ka suuri N juurde tulema. Mis Otist kuulda on peale selle tagaveolise jutu?
Laupäevase seisuga Ott pigem ei stardi,põhjus teadagi milles,aga kõike võib veel juhtuda .
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver
-
- Rallifoorum 24/7
Jarmo loeb kaarti, juhiks on Markus Abram ikka.tanel147 kirjutas:Kas Võsa tahab ka N4? kuna ta müüb oma autot
Söörlöne!
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
OT: seda, et vaja elus edasi kangema pilli peale minna vihjas ta juba Viru ralli autasustamisel. Samas mainis, et Viljandi ja Saaremaa jäävad vahele.tanel147 kirjutas:Kas Võsa tahab ka N4? kuna ta müüb oma autot
Markus on väga kiire sõitja N3-s. Eesti suht olematus konkurentsis. Kui ta selle autoga suudaks sõita absoluudi esikümnes stabiilselt siin Eestis, siis oleks vast aeg. See N3 ei ole tal veel tühjaks sõidetud.
Ma pakun välja, et meil on viimase paarikümne aasta jooksul 2 - 3 meest sõitnud esiveolised lõpuni tühjaks: Aava oma Samara, Koitla oma Honda ja sinnapoole teel on ka Ahud oma Bemariga.
Mis puudutab Saaremaad, siis oleks minu soov näha Otti kaheveolisega, usun, et emotsioonid oleksid raja ääres ikka päris suured
Ma pakun välja, et meil on viimase paarikümne aasta jooksul 2 - 3 meest sõitnud esiveolised lõpuni tühjaks: Aava oma Samara, Koitla oma Honda ja sinnapoole teel on ka Ahud oma Bemariga.
Mis puudutab Saaremaad, siis oleks minu soov näha Otti kaheveolisega, usun, et emotsioonid oleksid raja ääres ikka päris suured
-
- Rallifoorum 24/7
Saaks aru kui sõidaks ABS 10-sse A7 Civicuga mitte N3-ga... siis oleks teine jutt.. N3-ga nii naljalt see ei käi.
Söörlöne!
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
Ma olen kuulnud just jutte, et see Civic on andnud endast köik, mida sealt võtta on.huviline kirjutas:Markus on väga kiire sõitja N3-s. Eesti suht olematus konkurentsis. Kui ta selle autoga suudaks sõita absoluudi esikümnes stabiilselt siin Eestis, siis oleks vast aeg. See N3 ei ole tal veel tühjaks sõidetud.
Mis puutub Otti, siis paljud oleks rahul kasvõi sellega kui ta lihtsalt millegiga söidaks. Ma saan aru, et tegelikult unistatakse, et ta tuleks WRC pilliga kodupublikule ilusat ja kiiret sõitu näitama. Samas nähes kui üle kivide-kändude tal WRC läheb, siis kahtlen...
Vanasti oli rohi rohelisem ja bemmid tagaveolised ...huviline kirjutas:Markus on väga kiire sõitja N3-s. Eesti suht olematus konkurentsis. Kui ta selle autoga suudaks sõita absoluudi esikümnes stabiilselt siin Eestis, siis oleks vast aeg. See N3 ei ole tal veel tühjaks sõidetud.