ivar80 kirjutas:Tänakul oleks mõistlik nende rehvide omadustest raadiole rääkida läbi lillede, kui pole päris see mis oodanud oleks. D-Mack'i isad vaevalt et õnnelikud on, kui ütled, et "no grip at all."
Minu tagasihoidlik arvamus asjast on selline, et kui ta samas tempos oma esimese ralli lõpetab, siis on tal suht savi D-Mackist, sest pakkumisi tuleb kindlasti ka mujalt.
Kuulge spetsid, kus kohast te võtate, et kui Ott katse lõpus ütleb, et kord on pidamist ja kord pole ja ei taha sellega seoses lolli riski võtta, ta rehvidest räägib. Või teil mingi salainff? Kui nii võtta, siis pole ilmselt Loeb rahul ka oma rehvidega, öeldes: "It was OK, but lot of mud, the grip is changing a lot"
Kui esimese kahe katse lõpus räägib ta rehvide teemal ja mitte auto halvast seadistusest, siis on loogiline jätk, et ka kolmanda katse lõpus rääkis samal teemal edasi.
Tasuks muidugi otse allikatest seda täpsustada, sest võisime ju teda valesti mõista...
>
0
Viimati muutis ivar80, 10 Nov 2011, 20:28, muudetud 1 kord kokku.
ivar80 kirjutas:Kui esimese kahe katse lõpus räägib ta rehvide teemal ja mitte auto halvast seadistusest, siis on loogiline jätk, et ka kolmanda katse lõpus rääkis samal teemal edasi.
Tasuks muidugi otse allikatest seda täpsustada, sest võisime ju teda valesti mõista...
oota nüüd...me räägime ikkaggi KAHEST asfaltikatsest ja ühest kruusakatsest. See ei anna mingit hinnangut rehvidest ei Ottile, ei meile. Kannatage selle kirumisega nüüd. Mina olen DMackiga rahul kruusal, võrreldes misu/bfiga on ta mulle suht sama. Muidugi olen ma amatöör ka.