Rapla Ralli 2010
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Eespool tõstatud küsimus on õige - kas on mingisugune piir, mispuhul rallit ei toimu? Juhul, kui registreerub näiteks 20-30 ekipaazi? Erakorraline rallikomitee koosolek vms?
Hoian Rapla korraldajatele igaljuhul pöialt, sest uued ralli korraldajad on väga teretulnud ja soovin, et üritusel läheks hästi!
Hoian Rapla korraldajatele igaljuhul pöialt, sest uued ralli korraldajad on väga teretulnud ja soovin, et üritusel läheks hästi!
võib-olla saadi siin minust valesti aru. ma ei ole üldse pileti ostmise vastu, eriti kui hinnaks 25.-, mitte 250.- nagu siin viimati. aga ma lissalt tulin selle peale, et selline asi on juba ära proovitud eesti rallidel ja nii palju kui mina mäletan, siis mitte eriti edukalt. aga eks korraldaja ise teab, kuidas oma üritusega plussi jääda, või siis vähemalt nulli.
25 krooni emotsiooni eest kindlasti pole palju maksta. Kahjuks tingimustes, kus just on olnud Mad Croc "tulede ja viledega" siis uue tulija sisseelamiseks oleksin oodanud rohkem korraldajate poolset pingutust, et meelitada nii sõitjaid kui ka publikut. Mujal maailmas uue rallietapi promomiseks tehakse tohutuid pingutusi - midagi oleks võinud magnetiks teha. See pilet kas 2,5 või 15% ulatuses on pigem pärssivaks kui kohale kutsuvaks argumendiks. Palun mitte valesti aru saada, see pole kriitika, ega isiklik suhtumine, lihtsalt kõrvalt kuuldud mõtted.
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
ma siiski arvan, et rapla ralli korraldajad võiksid leida paide rallit korraldanud seltskonnaga ühise keele ja teha rapla-paide ralli. vot see oleks midagi sellist, mida ootaks iga meeskond ja pealtvaataja.
uutel rallidel ongi raske end nö turule sisse süüa, sest nad valdavalt nullist alustavad.
eesti x pealtvaataja saaks raja äärde juba wrc nimekirja sebimsega
korralik rallipublik tuleb nagunii ilma selletagi, sest ta tahab kogu üritust, mitte näha wrc'd.
uutel rallidel ongi raske end nö turule sisse süüa, sest nad valdavalt nullist alustavad.
eesti x pealtvaataja saaks raja äärde juba wrc nimekirja sebimsega
korralik rallipublik tuleb nagunii ilma selletagi, sest ta tahab kogu üritust, mitte näha wrc'd.
-
- II järgu kommentaator
[quote="muhk"]seda värki ma tean jh, et kehalas on aava roolis.
no plaani võib tal olla rohkemaks, aga ma arvan, et gross tahab siiski selle rendi eest mingit pappi ka pikemas perspektiiviks ja kellel seda on, see sõidab. või ükskõik kelle oma see on.[/quote
Saan ma õigesti aru,et see verts,mis Markko istumise all krokul oli,on papa Grossi renditud?
no plaani võib tal olla rohkemaks, aga ma arvan, et gross tahab siiski selle rendi eest mingit pappi ka pikemas perspektiiviks ja kellel seda on, see sõidab. või ükskõik kelle oma see on.[/quote
Saan ma õigesti aru,et see verts,mis Markko istumise all krokul oli,on papa Grossi renditud?
-
- I järgu kommentaator
Kallid kaaskannatajad!
Jäägem siiski teema juurde. See millega Aava sõidab Kehalas, ka kes kellele selle eest maksab ei ole küll seotud Rapla Ralliga.
Mis puudutab seda 25 krooni katse eest, siis mina leian, et see on igati mõistlik summa. Neid kes mööda põõsaid, kraave, põlde müttavad, ei hakka keegi taga ajama. Korraldajal teisigi muresid kaelas.
Praeguse seisuga siis 25 autot kirjas. Eks homme hakkab aktiviseeruma see regamine.
Jäägem siiski teema juurde. See millega Aava sõidab Kehalas, ka kes kellele selle eest maksab ei ole küll seotud Rapla Ralliga.
Mis puudutab seda 25 krooni katse eest, siis mina leian, et see on igati mõistlik summa. Neid kes mööda põõsaid, kraave, põlde müttavad, ei hakka keegi taga ajama. Korraldajal teisigi muresid kaelas.
Praeguse seisuga siis 25 autot kirjas. Eks homme hakkab aktiviseeruma see regamine.
Praegu kirjas 26 autot, aga see nimekiri ei ole isegi ligilähedaselt kohane EM etapile. Siin on küll rallikomiteel mõtlemise koht, kas selline ralli ja sellisel hetkel ei saanud liiga kergekäelislet kinnitatud. Isegi siis kui kriipsupealt klass sõitjatest täis tuleb, on minul arvamus, sõidetakse pigem, et saada punkte. Konkurentsi ja pinge osas on eelmise aasta Saaremaa Rally üks eesti kõige paremaid rallikogemusi. Loodan sel aastal Saaremaal samahead rallyt.
Tundub, et Mad Croc on tehniliselt autodele ja finantsiliselt sõitjatele nii karmilt mõjunud, et osa etappe jäetakse vahele.
Rallikomiteel kindlasti 2011 hooajaks mõtlemise koht, kas 1,5 koefitsendiga ralli järgi, oleks mõistlikum pikem paus ajaliselt juba sisse planeerida.
Lisaks võiks kaaluda lahendust, et varem (nt 2-3 nädalat enne rallit) registreerunud ja osavõtu ette ära tasunud ekipaazid saavad osalustasu soodsamalt, kasvõi miinus 500 krooni.
Rallikomiteel kindlasti 2011 hooajaks mõtlemise koht, kas 1,5 koefitsendiga ralli järgi, oleks mõistlikum pikem paus ajaliselt juba sisse planeerida.
Lisaks võiks kaaluda lahendust, et varem (nt 2-3 nädalat enne rallit) registreerunud ja osavõtu ette ära tasunud ekipaazid saavad osalustasu soodsamalt, kasvõi miinus 500 krooni.
-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
rapla miinuseks on vb selle uudsus. nimi ei ole end sisse tõõtanud. ma siiski loodan, et kui järgmine aasta rapla rahvas tegema hakkab, siis võiksid nad teha paidega kahesse. paide ralli oleks tuntud. samas rapla ralli annaks trassina uusi kohtasid (osad katsed on vist tln ralli nime all ka kunagi söidetud?), aga siiski.
-
- I järgu kommentaator
Väga kahtlen, et järgmine aasta sellist 1,5 koefitsendiga rallit tuleb.
Mis selles Rapla Rallis siis nii väga uudset ikka on. Lihtsalt asi toimub sealkandis ja on õige nimega, mitte nagu mõni teine ralli.
Vaevalt et selline kahasse tegemine korraldajatele meeldib. Pigem on mõeldavam see, et Üks aasta üks ralli ja teine aasta teine.
Mis selles Rapla Rallis siis nii väga uudset ikka on. Lihtsalt asi toimub sealkandis ja on õige nimega, mitte nagu mõni teine ralli.
Vaevalt et selline kahasse tegemine korraldajatele meeldib. Pigem on mõeldavam see, et Üks aasta üks ralli ja teine aasta teine.